|
|
לפני 3 שבועות •
30 בדצמ׳ 2025
שליטה וירטואלית
לפני 3 שבועות •
30 בדצמ׳ 2025
אחד מאלף(שולט) • 30 בדצמ׳ 2025
אנשים שהתנסו בשליטה וירטואלית
זה עבד לכם? נהנתם? אם כן מה ואיך זה עבד ואם לא מה היו הבעיות לדעתכם. נכתב בלשון זכר אך מופנה בלה בלה בלה... אנשים בשבילם אין דבר כזה, תחסכו מאיתנו בבקשה. |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
30 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
30 בדצמ׳ 2025
הלן הדוב • 30 בדצמ׳ 2025
כמו הרבה דברים וירטואליים זה... פחות אמיתי.
זה מתאים בעיקר לאנשים שאוהבים שליטה מנטאלית. כי נגיד אי אפשר לעשות סאדיזם בסקייפ או זום או וואטאבר. התנסתי בעיקר בצד השולט. זה קשוח ודורש זמינות ולא מקבלים מזה הרבה או לפחות אני לא קיבלתי מזה הרבה. ההבדל העיקרי עבורי היה כשמסיימים. אתה יכול לתת תשומת לב כשולט ואפטר קייר כזה או אחר אבל אז אתה נשאר לבד. בקיצור - לא ממליץ אם אין לכם את היכולת |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
30 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
30 בדצמ׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 30 בדצמ׳ 2025
עובד עבורי לתקופות קצרות בלבד.
כאלה שכללו מפגש אנושי מידי פעם - עבד טוב יותר, גם אם המפגש לא היה בדסמי. וכן, זה יכול להיות מאוד מהנה, ויכול שלא. הבעיות - דורש קשב ממושך לתקופה ארוכה, עבורי זה קושי בחיים בכלל. מאבד מהקסם כי הדברים קצת חוזרים על עצמם בשלב מסוים ואין את הייחודיות שיש במפגש האנושי. |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
30 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
30 בדצמ׳ 2025
הסייבר הטוב בחייך(מתחלף) • 30 בדצמ׳ 2025
עבד לי מעולה בזמן המילואים, סייברים מדהימים, סשנים נהדרים אבל..... היתה לי פרטנרית מדהימה ברמות.
הנוסף היו לי עוד סשנים וירטואלים מעולים עם פרטנריות נהדרות - פתיחות, תיאום ציפיות, גבולות - אם יש את אלו אז יכול להצליח |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
אחד מאלף(שולט) • 31 בדצמ׳ 2025
הסייבר הטוב בחייך כתב/ה: עבד לי מעולה בזמן המילואים, סייברים מדהימים, סשנים נהדרים אבל..... היתה לי פרטנרית מדהימה ברמות.
הנוסף היו לי עוד סשנים וירטואלים מעולים עם פרטנריות נהדרות - פתיחות, תיאום ציפיות, גבולות - אם יש את אלו אז יכול להצליח נפגשת איתה גם או שלא נפגשת בכלל ? |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
matan cam(נשלט) • 1 בינו׳ 2026
לגמרי בעד
|
|
|
|
|
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
ישר לבטן(שולט) • 1 בינו׳ 2026
סורי - זה לשחק ב"כאילו".
כאילו מרגישים, כאילו נסחפים. כאילו מתרגשים. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
הסייבר הטוב בחייך(מתחלף) • 1 בינו׳ 2026
אחד מאלף כתב/ה: הסייבר הטוב בחייך כתב/ה: עבד לי מעולה בזמן המילואים, סייברים מדהימים, סשנים נהדרים אבל..... היתה לי פרטנרית מדהימה ברמות.
הנוסף היו לי עוד סשנים וירטואלים מעולים עם פרטנריות נהדרות - פתיחות, תיאום ציפיות, גבולות - אם יש את אלו אז יכול להצליח נפגשת איתה גם או שלא נפגשת בכלל ? לא יכולנו להיפגש לצערי |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
wolfer(נשלט) • 1 בינו׳ 2026
היו לי קשרים מוצלחים וכאלה שפחות.
ברור שזה לא מחליף מגע, אבל כשאין ברירה, זה יכול להיות פיתרון מצויין אם יש תקשורת טובה |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
1 בינו׳ 2026
painslut lover(סדיסט){Maze} • 1 בינו׳ 2026
ה AI מתחנף אליי ממש יפה ומזיין אותי בשקרים שלו. לא מבין את ההבדל.
|
|
|