אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

שאלה לנשים - זוגיות FLR / CUCKOLD

CuckYoung
לפני שבועיים • 3 בינו׳ 2026

שאלה לנשים - זוגיות FLR / CUCKOLD

CuckYoung • 3 בינו׳ 2026
למה זה מרתיע אתכן..?
למה לא בעצם?
זה לא נותן לכן אפשרות ליהנות מכל העולמות במקביל ובאישור בסופו של דבר?
שוסי
שוסי • 3 בינו׳ 2026
כי זה לא מדליק אותי שמדליק את בן הזוג שלי שגברים אחרים נוגעים בי.
במיוחד לא מדליק אותי לחשוב שאני סוג של אביזר בתוך הפנטזיה שלו.
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 3 בינו׳ 2026
מרתיע את מי?
אם פנית לנשים שלא בקטע - הגיוני שזה לא ימשוך אותן, הן גם לא צריכות לספק סיבה.
כמו שלא תפנה לונילית ותשאל אותה "אבל למה לא מדליק אותך בדסמ, זה פשוט עוד אופציות עבורך במיטה" לא, זה פשוט לא מושך אותה.

יש מי שכן בקטע.
וכמו כל קינק - עדיף להתמקד במי שכן מעוניינת ורוצה בכך ולא בכל אישה אקראית פה באתר.
    התגובה האהובה בשרשור
CuckYoung
CuckYoung • 3 בינו׳ 2026
StreetCat כתב/ה:
מרתיע את מי?
כמו שלא תפנה לונילית ותשאל אותה "אבל למה לא מדליק אותך בדסמ, זה פשוט עוד אופציות עבורך במיטה" לא, זה פשוט לא מושך אותה.

יש מי שכן בקטע.
וכמו כל קינק - עדיף להתמקד במי שכן מעוניינת ורוצה בכך ולא בכל אישה אקראית פה באתר.

אולי לא ניסחתי את זה כמו שצריך... כמובן שאני מסכים עם כל מה שאמרת,
אבל אני התכוונתי לזה בצורה קצת שונה.
התכוונתי לזה יותר בצורה של מישהי שמגדירה את עצמה "נשלטת" לא יכולה ליהנות מזוגיות עם קאק ובעצם לחפש "בול" בתור שולט?
הרי בסוף זה עוד קינק מתוך רבים שיכול להשתלב הוא לאו דווקא צריך להגדיר את הכל מראש לא?
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 3 בינו׳ 2026
התשובה שלי נשארת זהה.
לא משנה איך תנסח או תנסה למקד לקבוצה אחרת של נשים שכביוכל אמורות להירתע.

מי אמר שאין כאלה?
יש, לא הרבה אבל יש.
ההנחה שלך שמי שמגדירה עצמה נשלטת היא רק לפי אופן מסוים - שגויה.
יש הכל מהכל.

אין הרבה מהכל.
כלומר,יש ממש מעט בדסמים, ועוד פחות מכך ככל שמוסיפים קינקים ספצפים, במיוחד פה בארץ.
ועוד פחות מכך נשים.
Blonde
לפני שבועיים • 4 בינו׳ 2026
Blonde • 4 בינו׳ 2026
CuckYoung כתב/ה:
StreetCat כתב/ה:
מרתיע את מי?

יש מי שכן בקטע.

התכוונתי לזה יותר בצורה של מישהי שמגדירה את עצמה "נשלטת" לא יכולה ליהנות מזוגיות עם קאק ובעצם לחפש "בול" בתור שולט?
הרי בסוף זה עוד קינק מתוך רבים שיכול להשתלב הוא לאו דווקא צריך להגדיר את הכל מראש לא?

מעניין אותי איך אתה רואה מערכת יחסים כזאת קורת? אתה נטו צופה מהצד? כי גם במערכת יחסים של קוקהולד מתרחשת שליטה, כלומר האישה היא דומיננטית שוכבת עם גברים אחרים שולטת עלייך תוך כדי בסקס איתם באקט, אז איך זה עובד עם נשלטת? או שאתה אומר שאתה מוכן להתפשר על הפנטזיה, פשוט העיקר לצפות?
לא עדיף לחפש בחורה שולטת שהיא פשוט אמונוגמית?
כלבונת סקרנית​(נשלטת)​{תומר ההוא}
CuckYoung כתב/ה:
StreetCat כתב/ה:
מרתיע את מי?

יש מי שכן בקטע.

קשה לי לדמיין שנשלטת תהיה בזוגיות עם קאק, יכול לקרות? כן, סביר שיקרה? כנראה שלא...
להיות בזוגיות עם סטאג זה כבר סיפור אחר, יש אפקט נשלטות מאוד גדול לרצות את הסטאג ושיהיה גאה ושיהיה מענג לו לראות אותי זונה כמו שהוא אוהב וגם להרגיש משומשת בידי אחר
shirazbar​(שולטת)
shirazbar​(שולטת) • 4 בינו׳ 2026
CuckYoung כתב/ה:
StreetCat כתב/ה:
מרתיע את מי?

יש מי שכן בקטע.

כי סביר שנשלטת תמשך באופן טבעי לגבר דומיננטי שולט ולא תרצה זוגיות עם גבר נשלט מרצה.
ה"בול" שתיארת הוא שחקן במשחק בין השולטת לקאק ומסיים את תפקידו והולך. ואז היא נשארת עם הקאק וזה לא מה שהיא רוצה.
אולי אתה מתכוון למתחלפת ואז יכול שיהיה לה שולט כאשר היא שולטת באחר.
אבל נשים הגדרות בצד, כל אחת מה שהיא אוהבת וזה שאתה רואה בזה להינות מכל העולמות איננה הנאה בעיניה כלל.

אבל בעיקר מרגיש לי שאתה מנסה בכוח להכניס סיטואציה יש מאין כדי להגדיל טווחים עבורך.
זה לא עובד כך.
Shish​(שולטת)

שירז, ניסחת מעולה את מה שחשבתי.

Shish​(שולטת) • 4 בינו׳ 2026
shirazbar כתב/ה:
CuckYoung כתב/ה:
StreetCat כתב/ה:
מרתיע את מי?

יש מי שכן בקטע.

כי סביר שנשלטת תמשך באופן טבעי לגבר דומיננטי שולט ולא תרצה זוגיות עם גבר נשלט מרצה.
ה"בול" שתיארת הוא שחקן במשחק בין השולטת לקאק ומסיים את תפקידו והולך. ואז היא נשארת עם הקאק וזה לא מה שהיא רוצה.
אולי אתה מתכוון למתחלפת ואז יכול שיהיה לה שולט כאשר היא שולטת באחר.
אבל נשים הגדרות בצד, כל אחת מה שהיא אוהבת וזה שאתה רואה בזה להינות מכל העולמות איננה הנאה בעיניה כלל.

אבל בעיקר מרגיש לי שאתה מנסה בכוח להכניס סיטואציה יש מאין כדי להגדיל טווחים עבורך.
זה לא עובד כך.

למה לשאול למה מישהי שלא בקטע לא בקטע כי לדעתך היא יכולה (ואף צריכה?) להיות בקטע? לנסות להכניס א.נשים לקטע שלא מתאים להם, רק כי אתה חושב שזה יכול להיות להם מעולה? די. זה אולי היה יכול להיות *לך* מעולה, אבל זה שלך, לא שלהם. תוסיף לזה שאתה מנסה בכוח להכניס את המחשבה והרצון שלך בניגוד לזרימה הטבעית של ההעדפות שאתה מתאר... יש כנראה יחידי/ות סגולה שכן יתאים להם, אבל זה לא הכלל. זה למה.
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 4 בינו׳ 2026
יותר מדי גברים בצד הנשלט משוכנעים שהם "נותנים שירות לנשים" רק בגלל שמחרמנת אותם פנטזיה מסוימת שבה הם מסגרו את עצמם כמשרתים/מרצים/מושפלים.
הם ממש מופתעים כשהם מגלים שנשים לא תמיד תופסות את זה בצורה דומה, שזה לא בהכרח מדבר אליהן ולא "מפנק אותן" ולא "מאפשר להן", אלא שהם מצפים מהן לעשות משהו שהן פשוט לא מעוניינות בו.

בגלל אופי הפנטזיה שבו הם דמות הנשלט "והאישה עושה מה שבא לה" (בכפוף לתסריט שלהם, ט.ל.ח) הם מאמינים שהם מקרה מיוחד ושונים מגבר אחר שלמשל היה מופתע למה נשים מסוימות לא רוצות למצוץ לו "למרות שזה לא כואב להן" או לא לצרף את החברה שלהן לשלישיה "כי זה להנות מכל העולמות" אז "מה אכפת להן".

זה שהפנטזיה קצת שונה וזו לשון שלו על כפות הרגליים שלהן במקום שלהן על הזין שלו, או בקאקהולד- כל הגוף שלהן ברשות גבר אחר, לא משנה את המהות.
והמהות היא שאתה מנסה לשרת פנטזיה של עצמך, ולא משרת שום דבר שאותה אישה שדוחה אותך רוצה או מחפשת.
לא צריך להתפלא "למה היא לא בעניין" אם אתה פונה למישהי שאין קשר בינה ובין קאקהולד, ובטח אם היא נשלטת ואפילו אין קשר בינה ובין הרצון להיות באינטראקציה כלשהי עם גבר נשלט.

המחשבה שמישהי אמורה להנות ממשהו רק כי זה מתיישב לך בפנטזיה שבה "אתה משרת אותה" ולא להבין למה יש לה רצונות משלה בהן היא לא תופסת את הפנטזיות שלך כלפיה כ"שירות עבורה" זה ריכוז עצמי, לא שירות עבור אף אחת. זה ניסיון לשרת את הפנטזיה של עצמך דרכה, וזה מה שמרתיע נשים.

הייתי עובדת על לראות מה האישה שמולך באמת רוצה, ולפנות רק אם זה באמת רלוונטי.
וגם אז, גם היא באמת בקטע של קאקהולד, היא לא תרצה להגשים את זה איתך ספציפית אם לא קודם תייצר איתה חיבור ותעדיף להיות להוט שתתחיל כבר "להנות מכל העולמות".