|
|
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
חזרה לכלוב אחרי חודשים - הכאב שבלראות אותה שוב
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
TheCollarmaker(שולט) • 14 בינו׳ 2026
יש בזה איזו תחושה כפולה של כאב וגעגוע לראות אותה שוב בתוך הכלוב אחרי כל החודשים האלו. מצד אחד, יש איזה רצון לא לחזור לשם כדי לא להיתקל בה שוב, אבל מצד שני יש גם את החיפוש המתמיד הזה, להציץ מפעם לפעם ולראות אם היא עדיין אונליין. ככה זה מרגיש, באיזושהי כנות פשוטה.
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
teacher(שולט) • 14 בינו׳ 2026
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
הלוואי והיה להם גם כפתור כיבוי לפעמים 💔
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
ve-ra • 14 בינו׳ 2026
אני חושבת שעם אופציית ׳חסימה׳ יש מצב שלא תראה כלום ממנה
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
את לא רוצה לחסום כי החסימה סוגרת סופית את הדלת.
זה כואב כי אני לא רוצה להיפצע שוב, אבל גם לא מוכן לוותר לגמרי על הקשר הקטן שנשאר. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 14 בינו׳ 2026
התקרבנות מעולם לא נראתה פחות סקסית.
תתמודד! החוסן הנפשי בדרך! |
|
|
| Shish(שולטת) |
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
תוותר
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
Shish(שולטת) • 14 בינו׳ 2026
TheCollarmaker כתב/ה: את לא רוצה לחסום כי החסימה סוגרת סופית את הדלת.
זה כואב כי אני לא רוצה להיפצע שוב, אבל גם לא מוכן לוותר לגמרי על הקשר הקטן שנשאר. הוא לא באמת נשאר, ואם הוא נשאר, הוא פתח לכאב יותר גדול ומתמשך. אם אי אפשר היה לתקן את הקשר אז, כנראה שלא תוכלו לתקן אותו גם בעתיד. אתם רק תזיקו אחד לשני עוד ועוד, או שאתה תזיק לעצמך ולה. מקסימום, אם זה ממש קשה לך לעשות את זה לבד, תבקש את עזרתה, ושהיא תחסום אותך. יש כמה דרכים לפתח חוסן נפשי. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
אני מבין את ההצעה לחסום, אבל זה לא נכון לי כרגע ואני לא רוצה לברוח מהרגש בכפתור.
אני מעדיף לבנות גבולות וחוסן בדרך שלי, בלי לנתק בכוח משהו שעדיין יושב לי בלב. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
המכשפה בג'ינס כתב/ה: התקרבנות מעולם לא נראתה פחות סקסית.
תתמודד! החוסן הנפשי בדרך! השיפוט הזה דוחה. לקרוא לזה “התקרבנות” זה פשוט חוסר רגישות וזלזול. ולשים את זה בפורום מבחינתי זו לא חולשה זה בדיוק חלק מההתמודדות והחוסן. הסיסמאות של תתמודד, הן ילדותיות |
|
|
| Shish(שולטת) |
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
הן נשמעות ילדותיות, אבל הן לא...
לפני שבוע •
14 בינו׳ 2026
Shish(שולטת) • 14 בינו׳ 2026
TheCollarmaker כתב/ה: המכשפה בג'ינס כתב/ה: התקרבנות מעולם לא נראתה פחות סקסית.
תתמודד! החוסן הנפשי בדרך! השיפוט הזה דוחה. לקרוא לזה “התקרבנות” זה פשוט חוסר רגישות וזלזול. ולשים את זה בפורום מבחינתי זו לא חולשה זה בדיוק חלק מההתמודדות והחוסן. הסיסמאות של תתמודד, הן ילדותיות ספציפית זו נכתבה באמת בצורה שיפוטית ואפילו פוגענית, אבל אם תסתכל מעבר למילים, יש שם מסר של אמת. אתה נדרש ותידרש להתמודד. אתה נאלץ ותיאלץ לבחור. לחיות את הכאב שוב ומחדש, או להמשיך הלאה. התקרבנות היא מילה שגם אותי מעצבנת, מותר לנו להרגיש שנפגענו או שכואב לנו, אבל בסופו של יום החוסן הנפשי מחוייב במציאות אם אתה רוצה לחיות חיים טובים ומפותחים רגשית. זו או זה או ניתוק ואדישות. בהצלחה בהתמודדות. |
|
|