אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

שאלה חשובה ! זוגיות ופורנו !?

הנסיך המדליק xxx
לפני שבוע • 14 בינו׳ 2026

שאלה חשובה ! זוגיות ופורנו !?

הנסיך המדליק xxx • 14 בינו׳ 2026
היי רציתי לשאול מה אתם חושבים – האם זה ליגיטימי לראות פורנו ביחד ? או לשלוח פורנו וגיפים אחד לשני יש פה זוגות שעושים את זה ? רואים פורנו ומאוננים ביחד ?
משהי שיצאתי איתה שולחת לי הרבה גיפים וסירטי פורנו שעושים לה את זה ואפילו פעם אחת היא הציעה לי לבוא לראות איתה פורנו ולאונן... לא יודע אם זה נכון או לא ?
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 14 בינו׳ 2026
מה שמדהים זה שגם יש כאן שימוש במקף הארוך שלא מופיע במקלדת, מה שמעיד על שימוש ב AI, וגם יש כאן רווח לפני סימן שאלה.

זה כאילו שהעברת את זה תחת בינה מלאכותית שתתקן לך שגיאות הקלדה, ואז עברת ידנית והכנסת שגיאות בכוונה בכל זאת.
הנסיך המדליק xxx
הנסיך המדליק xxx • 14 בינו׳ 2026
אין לי מושג איך הגעתה לזה כתבתי את זה לבד ספונטני 5 דקות, זה פשוט משהו שעלה לי לראש והייתי סקרן לגביו 🤷🏻‍♂️
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
לפני 6 ימים • 14 בינו׳ 2026
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 14 בינו׳ 2026
אני עם ברוס פה.
מת על חוסר עקביות
פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני 6 ימים • 14 בינו׳ 2026

Re: שאלה חשובה ! זוגיות ופורנו !?

פרלין​(נשלטת)​{ש} • 14 בינו׳ 2026
הנסיך המדליק xxx כתב/ה:
היי רציתי לשאול מה אתם חושבים – האם זה ליגיטימי לראות פורנו ביחד ? או לשלוח פורנו וגיפים אחד לשני יש פה זוגות שעושים את זה ? רואים פורנו ומאוננים ביחד ?
משהי שיצאתי איתה שולחת לי הרבה גיפים וסירטי פורנו שעושים לה את זה ואפילו פעם אחת היא הציעה לי לבוא לראות איתה פורנו ולאונן... לא יודע אם זה נכון או לא ?

למה לא?
טלי35​(שולטת)
לפני 6 ימים • 15 בינו׳ 2026
טלי35​(שולטת) • 15 בינו׳ 2026
Master Bruce כתב/ה:
מה שמדהים זה שגם יש כאן שימוש במקף הארוך שלא מופיע במקלדת, מה שמעיד על שימוש ב AI, וגם יש כאן רווח לפני סימן שאלה.

זה כאילו שהעברת את זה תחת בינה מלאכותית שתתקן לך שגיאות הקלדה, ואז עברת ידנית והכנסת שגיאות בכוונה בכל זאת.

עבר חוק של כלובי שאסור?

אם יש לך משהו לענות לשאלה שלו - תענה. לכך נועד הפורום
אם אין לך או לא בא לך - מה יצא לך מהתגובה הזו חוץ מלגרום לו להרגיש לא נח מול כולם ועל הדרך להתחנף לאסכולה שיש פה בכלוב שלא אוהבת שימוש בבינה מלאכותית?
    התגובה האהובה בשרשור
הברון בכפכפים​{זהרורים}חשבון מאומת
הברון בכפכפים​{זהרורים}חשבון מאומת • 15 בינו׳ 2026
Master Bruce כתב/ה:

איזה קרציה מעצבנת אתה!
לא יכול לענות נורמלי ו/או להתעלם?
חייב להכניס את ענייני ה AI לכל שרשור שנפתח פה?
כולה שאל שאלה, לא השתמש ב AI לכתוב מאסטרפיס במרמה.
הברון בכפכפים​{זהרורים}חשבון מאומת

Re: שאלה חשובה ! זוגיות ופורנו !?

הברון בכפכפים​{זהרורים}חשבון מאומת • 15 בינו׳ 2026
הנסיך המדליק xxx כתב/ה:

כן, לחלוק פורנו בין בני זוג מדי פעם זה נחמד ואפילו מועיל בלמידה הדדית של מה שכל אחד אוהב.
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
בהחלט לגיטימי
אבל השאלה היא אם זה משהו שמתאים לך או לא
זה שמשהו הוא לגיטימי זה לא הופך אותו אוטומטית למשהו שצריך לעשות
"לא יודע אם זה נכון או לא" - רק אתה יכול לענות על השאלה הזאת עבורך.
זה משהו שהוא סובייקטיבי לחלוטין