|
|
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
אל תקרא לי מלכה / כלבה / סמרטוט: הצעה לשדה חדש בפרופיל
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 15 בינו׳ 2026
בפוסט האחרון בבלוג שלי אחד הנושאים שעלו בתגובות הוא אופן הפנייה בהודעות הראשונות או בצ'אט:
שולטות דיברו על נשלטים שמתייחסים בחוסר כבוד, או כאלה שיש מכתירים אותך למלכתם. סאבים סיפרו על דומיות שמתייחסות אליהם כמו אפסים ולא משוחחות איתם בגובה העיניים. סאביות סיפרו על דומים שקוראים לך כלבה או זונה אפילו בלי לומר לך שלום קודם כל. והתשובה של אנטי גרמה לי לתהות - אולי נחוץ בפרופיל שדה שמגדיר עבור כל משתמש כיצד הוא מעוניין שיפנו אליו בהודעות ראשונות? זה יכול להיות שדה בחירה (פניה בגובה העיניים, פניה מעמדית מכבדת עם דיסטנס, פנייה מעמדית משייכת, פניית מעמדית משפילה וכו') או שדה פתוח. מה דעתכם? |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
פישוטו • 15 בינו׳ 2026
לא חןשב שזה יהיה יעיל או רלוונטי.
הבעיה היא לא שקשה להבין איך לפנות. יש לכן כבר לא מעט שיטות בכדי שמי שמתעניין מספיק ידע. לא חושב שהבעיה נעוצה בחוסר הקלות לזהות איך לפנות, אלא בהתעלמות מגבולות וסירובים של המשתמשים. הנגשה ברמת ה"ככה תדברו איתי" תמיד נראתה לי תמוהה בכל מקרה. לדעתי עדיף בהרבה לתת לצד השני להתנהג בטבעיות מקסימלית כדי לדעת אם הוא באמת קולע לטעם ולא מזייף דרך התנהגות מוכתבת |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
ve-ra • 15 בינו׳ 2026
יש ניק. ממתי פניה פשוט בניקו של אדם נהיתה מחוץ לתחום? למה צריך להמציא המצאות?
|
|
|
| אביב נעורים |
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
אביב נעורים • 15 בינו׳ 2026
בסוף זה עניין של תקשורת. אם אדם/ה😂 לא מקבל/ת יחס מכבד כדאי לדבר על הדברים.
|
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
Antimatter(נשלט) • 15 בינו׳ 2026
שמח שלקחת את התשובה שלי ומינפת. לדעתי, יש לזה מקום. זה משתית מערכת תקשורת מהנקודה הראשונה וגם מסנן בצורה מסוימת.
הצעה טובה! |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 15 בינו׳ 2026
פישוטו כתב/ה: לא חןשב שזה יהיה יעיל או רלוונטי.
הבעיה היא לא שקשה להבין איך לפנות. יש לכן כבר לא מעט שיטות בכדי שמי שמתעניין מספיק ידע. לא חושב שהבעיה נעוצה בחוסר הקלות לזהות איך לפנות, אלא בהתעלמות מגבולות וסירובים של המשתמשים. הנגשה ברמת ה"ככה תדברו איתי" תמיד נראתה לי תמוהה בכל מקרה. לדעתי עדיף בהרבה לתת לצד השני להתנהג בטבעיות מקסימלית כדי לדעת אם הוא באמת קולע לטעם ולא מזייף דרך התנהגות מוכתבת מסכימה ותומכת לחלוטין |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
teacher(שולט) • 15 בינו׳ 2026
אני חושב שאדם יכול לכתוב בפרופיל שלו באופן חופשי את כל כל כל הכללים והדרכים בהן הוא חושב שצריך לפנות אליו. זה כבר קיים.
1. כולם צריכים לדעת שכל עוד לא ביססנו אחרת, אין היררכיה ואנחנו סתם שני אנשים שמדברים. 2. אנשים ממציאים לעצמם כל מיני כללים בפרופיל, בבלוג ולצערי הרב גם בפורומים. בפועל אין שום הכרח לצד השני להיות שותף לכללים האלה ולהסכים להם בטרם התבססה היררכיה או מערכת יחסים כלשהי. כל עוד זה לא קרה, מדובר בסתם שני אנשים שמדברים. 3. אנשים חווים עצב רב כשהתנאים התובעניים שלהם לא פוגשים רצון חיובי מהצד השני, שעוד לא מכיר אתכם ולא מבין למה הוא צריך לקפוץ דרך חישוקים כדי להגיד שלום. מהצד השלילי, הצטברה פה קבוצה די גדולה שפשוט מחפשת סקס קינקי בזול, לא מעניין אותם פרוטוקול ולא מעניין אותם נימוס. הם יגידו כל מה שהם חושבים שישיג להם אותך וגם יקללו ג׳ורה כשלא תשתפי פעולה. לדעתי ניסינו הכל ומה שנשאר לעשות זה פשוט לבטל את מנוי החינם ולחייב את כולם לקבל וי כחול (שבגדול שם את התז שלך בידיים של צד ג’ ומחייב אותך לאחריות בסיסית) גילוי נאות - גם לי יש כלל כזה בפרופיל, אבל הוא בסיסי ומייצג נימוס אלמנטרי שפשוט אין פה. להגיד לך שכולם מצייתים לו? לא. אבל אני מעריך מאוד את אלה שכן. |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
פישוטו • 15 בינו׳ 2026
teacher כתב/ה: גילוי נאות - גם לי יש כלל כזה בפרופיל, אבל הוא בסיסי ומייצג נימוס אלמנטרי שפשוט אין פה. להגיד לך שכולם מצייתים לו? לא. אבל אני מעריך מאוד את אלה שכן. בדיוק, זה כלל אצבע שאמור לעזור למי שהציב אותו בסינון. לא טפסיאדה רובוטית על פניה רשמית לנמען. |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
הלן הדוב • 15 בינו׳ 2026
מצד אחד? רעיון טוב. מצד שני... המציאות היא כזו שלא ממש יעשו עם זה משהו ואם כבר ישתמשו בזה בתור שליפים בשביל לרמות.
אבל אם יהיה סקר אז אני מצביע בעד. |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
לפני 6 ימים •
15 בינו׳ 2026
the rain song • 15 בינו׳ 2026
אני מסכימה עם התגובות שטוענות שזה מיותר. יחד עם זאת, ידוע לי שבחו"ל נהוג לפנות אחרת לאנשים. גם באופן כללי וגם בבדסמ. אנו הישראלים לא ממש אימצנו את הקטע הזה אבל שמעתי עדויות שיש אנשים שמחבבים את זה. גם כאלה שמחבבים טקסיות עם גינוני נימוס אירופאים מייד בהתחלה. כך שאם תהיה אפשרות לכתוב את זה בפרופיל, לא באופן כזה שילך לאיבוד במלל אלא כמו גיל ומגדר, אני משערת שיהיו אנשים שיבחרו להשתמש בזה.
אם למישהי חשוב כל מיני "גברת המלכה", היא תוכל לציין את זה ומי שירצה לפנות ויראה את זה מייד, או שיגיד יאללה יאללה ויבין שהם לא מתאימים ותחסך הודעה. או שיתלהב ויחשוב לעצמו, סוף סוף אשה כלבבי. לא נראה לי שהאופציה בעייתית. מי שלא קורא ולא מתייחס לשום דבר, שום דבר לא יעזור. כמו הרבה דברים, זה לא יהיה יעיל באופן גורף לכולם. |
|
|