אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

פומביות

evillovable
לפני 4 ימים • 17 בינו׳ 2026

פומביות

evillovable • 17 בינו׳ 2026
היה לי השבוע שיחה עם ידיד שאמר שמאוד אוהב פומביות - ללכת עם קולר ורצועה ברחוב, ללכת על ארבע בגינה וכו..
אמרתי לו שזה משהו שגבול אדום בוהק אצלי, מבחינתי הכלל זה שהכל חייב להיות בהסכמה, אבל ברגע שבוחרים לעשות דבר כזה - בעצם לוקחים את ההסכמה מהסביבה.
מי שהלך לפארק לא מצפה לראות גבר מולך ברצועה, שמתעללים או משפילים אותו. פי כמה וכמה במקום שגם עלולים להיות בו ילדים.

אשמח לשמוע מכם, בייחוד מהפומביים מה דעתכם על העניין..
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 17 בינו׳ 2026
אני אוהב פומביות.
יחד עם זה, אני שותף לדעת שלך לגבי הסכמה וקהל. זה ממש לא מגניב לחשוף אנשים שלא מעוניינים בזה, ובעיקר ילדים, לדברים שהם לא הסכימו להם.

למרבה המזל, יש לזה פתרון פשוט יחסית: אירועים שבהם הקהל יודע לצפות שדברים שכאלו יכולים לקרות - אם זה מסיבות פליי, אירועים פרטיים, או כלמיני פתרונות דומים.
Blonde
Blonde • 17 בינו׳ 2026
לכן עושים את זה בלילה...שכולם ישנים ולא באים לפארק ככה

בתור פומבית אני בעיקר הייתי הולכת למסיבות ששם אפשר להוליך שעות על 4
או ללכת למקומות שוממים יחסית שאפשר להתנהל שם בחסות החשכה
וגם ללכת לטבע במיקום יחסית מרוחק כדי להנות icon_smile.gif
evillovable
Master Bruce כתב/ה:
אני אוהב פומביות.
יחד עם זה, אני שותף לדעת שלך לגבי הסכמה וקהל. זה ממש לא מגניב לחשוף אנשים שלא מעוניינים בזה, ובעיקר ילדים, לדברים שהם לא הסכימו להם.

למרבה המזל, יש לזה פתרון פשוט יחסית: אירועים שבהם הקהל יודע לצפות שדברים שכאלו יכולים לקרות - אם זה מסיבות פליי, אירועים פרטיים, או כלמיני פתרונות דומים.

אין לי בעיה עם פומביות באירועים כאלו, וגם אמרתי לו שזה המקום בעיניי. מדברת על מקומות פומבים לחלוטין כמו גינות, רחוב וכו...
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 17 בינו׳ 2026
מאד אוהב פומביות אבל לא בכל דרך ולא בכל הקשר. בגינה ציבורית שורצת ילדים באמצע היום, כנראה שעדיף לא לעשות בכלל שום דבר בדסמי. ברחוב שקט באמצע הלילה אפשר יותר, אבל גם שם עד גבול מסוים. הובלה ברצועה אולי כן. ספאנקינג פומבי - פחות.

באופן כללי עדיפה פומביות מהסוג שרק המעורבים מבינים שהיא מתקיימת: המעיל שהעוברים ושבים לא יודעים שהיא אינה לובשת דבר תחתיו או הפלאג שמחשמל לה את הרקטום בזמן שהיא מדברת עם המלצרית.
    התגובה האהובה בשרשור
bondman​(נשלט)​{FLR}
bondman​(נשלט)​{FLR} • 17 בינו׳ 2026
לדעתי כמו שלא מזדיינים באופן פומבי מול כולם אלא בבית או במקומות מוגדרים כמו מסיבות,
כך גם ב BDSM.

מה שכן אני תוהה עם עצמי מה דינם של פלאג או ביצה או ויברטור עם שלט.
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 17 בינו׳ 2026
בדס"מ הוא סביב הסכמה, ואם הצופים מהצד לא הסכימו לראות אתכם באקט בדס"מי אתם לא עשיתם עכשיו בדס"מ אלא כפיתם עליהם נוכחות באקט שנועד לספק רק אתכם על חשבונם.
זו אנוכיות, וגם הטרדה מינית, ובטח אם יש אפשרות שיהיו שם קטינים.
בדס"מ פומבי עושים רק מול אנשים שהסכימו לזה, במרחבים שמוגדרים לזה.

באופן אישי, נשלטים שמספרים לעצמם כמה הם משרתים ומושפלים אז מותר להם הכל כולל לפלוש למרחב הציבורי כדי לשרת לעצמם את הצרכים, הם הסוג המאוס ביותר של אנשים בעולם הבדס"מ בעיניי.
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 17 בינו׳ 2026
bondman כתב/ה:
לדעתי כמו שלא מזדיינים באופן פומבי מול כולם אלא בבית או במקומות מוגדרים כמו מסיבות,
כך גם ב BDSM.

פלאג, ביצה, ויברטורים, כלובונים וכו' - הם פנימיים. לא רואים אותם מבחוץ.
כמו גם שרשרת קולר שיכולה להיות בקלות מסוות כשרשרת רגילה.

בסוף, זה שילוב של מוסכמה חברתית והסכמה סביבתית
יש מקומות בעולם שנהוג להיות בהם בעירום - האם סבבה להיות עם כלובון במקרה כזה? לא. כי הסביבה הסכימה לעירום, לא לאקט בדסמי מוקצן.
האם ביום יום אפשר להיות עם כלובון מתחת לבגדים? אפשר ורצוי. (ממליצה מאוד)
evillovable
StreetCat כתב/ה:
bondman כתב/ה:
כך גם ב BDSM.

פלאג, ביצה, ויברטורים, כלובונים וכו' - הם פנימיים. לא רואים אותם מבחוץ.
כמו גם שרשרת קולר שיכולה להיות בקלות מסוות כשרשרת רגילה.

בסוף, זה שילוב של מוסכמה חברתית והסכמה סביבתית
יש מקומות בעולם שנהוג להיות בהם בעירום - האם סבבה להיות עם כלובון במקרה כזה? לא. כי הסביבה הסכימה לעירום, לא לאקט בדסמי מוקצן.
האם ביום יום אפשר להיות עם כלובון מתחת לבגדים? אפשר ורצוי. (ממליצה מאוד)

מסכימה, הדברים הללו לא נכנסים תחת פומביות בעיניי. זה פנימי ומשהו שרק האנשים הרלוונטים מודעים אליו.
וזה בהחלט נחמד ומומלץicon_wink.gif
ivy sweet​(נשלטת)
ivy sweet​(נשלטת) • 17 בינו׳ 2026
אוהבים מאוד ועשינו כמעט כל דבר שניתן להעלות על הדעת… כמובן תוך השתדלות שיהיה בלילה או בפינה מרוחקת [ולפעמים באור יום מלא ברחוב] אבל זה אף פעם לא הרמטי ולעיתים יש קהל.. יכולה להעיד שבמאה אחוז מהפעמים הקהל היה נראה מאוד מרוצה