|
|
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
נישואים וניליים
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
wolfer(נשלט) • 18 בינו׳ 2026
כיצד אתם מתנהלים כאשר אתם נמצאים בנישואים וניליים ובכל זאת רוצים לחוות את הבדסמ?
|
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
שלגי • 18 בינו׳ 2026
אני - התגרשתי
|
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
רק בגלל זה?
|
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
Master Bruce{©} • 18 בינו׳ 2026
כיצד אתם מתנהלים כאשר אתם נמצאים בנישואים עם בלונדינית ובכל זאת רוצים לחוות ג'ינג'ית?
יש בדיוק 4 פתרונות אפשריים: 1- להפוך את הנישואים ללא וניליים. 2- להפוך את הנישואים לפתוחים מסוג כזה או אחר. 3- להתגרש. 4- לבגוד. רק אחת מהאופציות דורשת לשקר למי שאתה אוהב. |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
Curious B • 18 בינו׳ 2026
או שמביאים את זה לתוך הנישואים,
או שפותחים, או שבוגדים (לעתים מרגיש לי שזה הרוב, אבל כמובן שזה רק עניין של תחושה), או שנפרדים. |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 18 בינו׳ 2026
מתקשרים את הדברים בתוך מערכת היחסים עם הפרטנר.ית
ואם זה לא עובד? אז מנסים לראות מה יותר חשוב לנו אם בדס"מ יותר חשוב (לא יכול.ה בלי זה) אז נפרדים אם בדס"מ פחות חשוב אז נשארים ביחד ומנסים למצוא פיתרון כלשהו שעובד לכל הצדדים *תשובה זו הינה לפי צורת ההתנהלות שבה אני הייתי בוחרת בסיטואציה זו |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
אהבתי..תודה
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
Luna Oscura כתב/ה: מתקשרים את הדברים בתוך מערכת היחסים עם הפרטנר.ית
ואם זה לא עובד? אז מנסים לראות מה יותר חשוב לנו אם בדס"מ יותר חשוב (לא יכול.ה בלי זה) אז נפרדים אם בדס"מ פחות חשוב אז נשארים ביחד ומנסים למצוא פיתרון כלשהו שעובד לכל הצדדים *תשובה זו הינה לפי צורת ההתנהלות שבה אני הייתי בוחרת בסיטואציה זו |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 18 בינו׳ 2026
שכנעתי את בעלי שבדסמ זה כיף.
|
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
יולי Yuli כתב/ה: שכנעתי את בעלי שבדסמ זה כיף.
לא בטוח שאפשר לשכנע אלא להסביר. ניסיתי להסביר לאשתי, אבל היא לא מתעניינת בזה.. אפשר טיפים? פה או בפרטי |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
לפני 3 ימים •
18 בינו׳ 2026
StreetCat(שולטת) • 18 בינו׳ 2026
wolfer כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: שכנעתי את בעלי שבדסמ זה כיף.
לא בטוח שאפשר לשכנע אלא להסביר. ניסיתי להסביר לאשתי, אבל היא לא מתעניינת בזה.. אפשר טיפים? פה או בפרטי לא יודעת מה ניסת להסביר אבל יש שלל דרכים להנגיש בדסמ בתוך מערכת יחסים זוגית ובסוף - אם גם אחרי הכל, הצד השני לא רוצה בכך, נשארים עם הבחירה הלא פשוטה והכואבת להישאר או ללכת. ולכל אחת מהאפשרויות יש מחירים כואבים ולא פשוטים שלא נעלמים ברגע. ואין אף הבטחה שתמצא בחוץ מה שלא מצאת בתוך הקשר הקיים. (יעידו על כך כל האנשים שמתקשים למצוא פה קשר בדסמי מכל סוג) אז כן, קל להגיד - לחתוך, להתגרש, לעזוב אני בפועל עזבתי קשר ונילי של מעל 5 שנים בגלל זה (בין הייתר). אבל המחיר של הבחירה הזו במציאות, על אחת כמה וכמה אם יש ילדים, הוא גבוה ולא פשוט. והרבה מהאנשים שבחרו קשר ונילי ולא בדסמי - זה כי הם פשוט לא מצאו בדסמי, ובחרו את הוניל כדי לא להיות לבד, כדי להקים משפחה, כדי לחוות אהבה וכו' וכו'. אז כן, יש מי שלא יכולים בלי בדסמ שיעדיפו להיות לבד מאשר בקשר ונילי. חשוב בעיני לזכור שזו המשמעות של הבחירה הזו - שגם אם נדמה שאין ברירה אחרת וחייב בדסמ בשביל הקיום - זה אומר בדסמ ולבד. ולא בהכרח בדסמ וביחד עם פרטנר/ית. (וכן,אני מעדיפה להיות לבד לנצח מאשר בקשר ונילי) לגבי איך להנגיש לה - יש אנשי מקצוע שזה העיסוק שלהם, הם יודעים איך לחבר ולתת לך את הכלים ליצור חיבור עם האישה כך שתוכל להביא את הבדסמ אל הקשר בצורה שלא תדחה או תרתיע אותה, ותוכל לאפשר לה לבדוק אם זה מתאים לה או לא. חשוב לזכור - רוב האוכלוסייה ונילים, וגם אם יש קינק הוא ברמה בסיסית ולא בהכרח כמו הפנטזיות שלנו. (ולפעמים זה עדיף על כלום) ממליצה על "המכרז למיניות אלטרנטיבית" - יש להם אנשי מקצוע בתחום. |
|
|