|
|
לפני שבוע •
30 בינו׳ 2026
פאבים/ליינים של לסביות (מי שהייתה וניסתה)
לפני שבוע •
30 בינו׳ 2026
Just looks innocent{נשלטת} • 30 בינו׳ 2026
רציתי לדעת איך האווירה שם ? יודעת שזה מאוד תלוי בסוג המקום הספציפי אז רציתי לשמוע על שמות של מקומות מומלצים למישהי שרוצה ללכת ולהכיר ואיך האווירה במקומות כאלה באופן כללי. האם יש המון מזמוזים שם בין הנשים? בית זונות כזה? או כמו פאב רגיל פשוט יושבות שם ושותות?
רציתי לנסות ללכת אבל אין לי חברה שתבוא איתי, חשבתי ללכת עם ידיד אבל לא יודעת אם יכניסו לשם גברים 😅 |
|
|
|
|
לפני שבוע •
30 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
30 בינו׳ 2026
StreetCat(שולטת) • 30 בינו׳ 2026
למה להביא ידיד ולא חברה? מה ההיגיון?
הרבה יותר כיף לצאת עם חברה באופן כללי, אז במיוחד לבר לסבי. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
30 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
30 בינו׳ 2026
Darkbutterfly • 30 בינו׳ 2026
► StreetCat כתב/ה: למה להביא ידיד ולא חברה? מה ההיגיון?
הרבה יותר כיף לצאת עם חברה באופן כללי, אז במיוחד לבר לסבי. כותבת השרשור כתבה בברור, שאין לה חברה ללכת איתה לבר כזה, אז השאלה למה ידיד ולא חברה דיי סתמית. לא מבינה למה חייב לכתוב תגובה מבלי לקרוא את פרסום השרשור ולהבין אותו. העיקר להגיב. לגבי השרשור- מתוודה שאני לא לסבית וגם לא הייתי בבר כזה,אבל ממה ששמעתי שזה בעיקר מרחב בטוח יחסית לנשים. הרבה נשים סטרייטיות כשהן רוצות יציאה מבלי עכשיו הטרדות וכו יוצאות לליינים כאלו. וזה פחות בית זונות וכמובן ללא גברים. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
30 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
30 בינו׳ 2026
Just looks innocent{נשלטת} • 30 בינו׳ 2026
► Darkbutterfly כתב/ה: ► StreetCat כתב/ה: למה להביא ידיד ולא חברה? מה ההיגיון?
הרבה יותר כיף לצאת עם חברה באופן כללי, אז במיוחד לבר לסבי. כותבת השרשור כתבה בברור, שאין לה חברה ללכת איתה לבר כזה, אז השאלה למה ידיד ולא חברה דיי סתמית. לא מבינה למה חייב לכתוב תגובה מבלי לקרוא את פרסום השרשור ולהבין אותו. העיקר להגיב. לגבי השרשור- מתוודה שאני לא לסבית וגם לא הייתי בבר כזה,אבל ממה ששמעתי שזה בעיקר מרחב בטוח יחסית לנשים. הרבה נשים סטרייטיות כשהן רוצות יציאה מבלי עכשיו הטרדות וכו יוצאות לליינים כאלו. וזה פחות בית זונות וכמובן ללא גברים. למה סטרייטיות הולכות לשם? אמרת מבלי הטרדות וכ'ו אבל בסופו של דבר אלה ליינים לנשים שרוצות להכיר נשים..לא מפריע להן שנשים עלולות להתחיל איתן? אם אני באה לליין כזה ומישהי אומרת לי 'אני סטרייטית' אז אני ממש לא אבין מה היא עושה שם |
|
|
|
|
לפני שבוע •
30 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
30 בינו׳ 2026
שוסי • 30 בינו׳ 2026
כי זה הרבה יותר מחמיא כשאישה מתחילה איתי.
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
30 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
30 בינו׳ 2026
Darkbutterfly • 30 בינו׳ 2026
► Just looks innocent כתב/ה: ► Darkbutterfly כתב/ה: ► StreetCat כתב/ה: למה להביא ידיד ולא חברה? מה ההיגיון?
הרבה יותר כיף לצאת עם חברה באופן כללי, אז במיוחד לבר לסבי. כותבת השרשור כתבה בברור, שאין לה חברה ללכת איתה לבר כזה, אז השאלה למה ידיד ולא חברה דיי סתמית. לא מבינה למה חייב לכתוב תגובה מבלי לקרוא את פרסום השרשור ולהבין אותו. העיקר להגיב. לגבי השרשור- מתוודה שאני לא לסבית וגם לא הייתי בבר כזה,אבל ממה ששמעתי שזה בעיקר מרחב בטוח יחסית לנשים. הרבה נשים סטרייטיות כשהן רוצות יציאה מבלי עכשיו הטרדות וכו יוצאות לליינים כאלו. וזה פחות בית זונות וכמובן ללא גברים. למה סטרייטיות הולכות לשם? אמרת מבלי הטרדות וכ'ו אבל בסופו של דבר אלה ליינים לנשים שרוצות להכיר נשים..לא מפריע להן שנשים עלולות להתחיל איתן? אם אני באה לליין כזה ומישהי אומרת לי 'אני סטרייטית' אז אני ממש לא אבין מה היא עושה שם לפי מה שחברות שלי סיפרו לי לא כזה הפריע להן והן דווקא הבינו את זה. אבל זה אינדיבידואלי כמובן. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
30 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
30 בינו׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 30 בינו׳ 2026
► Darkbutterfly כתב/ה: ► StreetCat כתב/ה: למה להביא ידיד ולא חברה? מה ההיגיון?
הרבה יותר כיף לצאת עם חברה באופן כללי, אז במיוחד לבר לסבי. כותבת השרשור כתבה בברור, שאין לה חברה ללכת איתה לבר כזה, אז השאלה למה ידיד ולא חברה דיי סתמית. לא מבינה למה חייב לכתוב תגובה מבלי לקרוא את פרסום השרשור ולהבין אותו. העיקר להגיב. לגבי השרשור- מתוודה שאני לא לסבית וגם לא הייתי בבר כזה,אבל ממה ששמעתי שזה בעיקר מרחב בטוח יחסית לנשים. הרבה נשים סטרייטיות כשהן רוצות יציאה מבלי עכשיו הטרדות וכו יוצאות לליינים כאלו. וזה פחות בית זונות וכמובן ללא גברים. אני מאמינה שהתגובה נכתבה בגלל שהיא כתבה שהיא שוקלת להגיע עם ידיד אין מה לידיד לעשות שם (בטח שבטח לא מבחינת הנשים שמגיעות שם לבילוי) |
|
|
| Devious Foxa |
לפני שבוע •
30 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
30 בינו׳ 2026
Devious Foxa • 30 בינו׳ 2026
ולאחר הדיון הפורה, אף אחת לא ענתה על השאלה......(-;
איפה אפשר למצוא מועדון/ליין/פאב לנשים בלבד? |
|
|
|
|
לפני שבוע •
31 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
31 בינו׳ 2026
mystic panda • 31 בינו׳ 2026
אנחנו מדברים על ליינים וניליים, נכון?
אני לא יוצאת המון, אבל בכמה מסיבות שהייתי בהן היה נחמד. רחוק מאוד מבית זונות, אבל לא חושבת שהיה לי יותר קשה למצוא סטוץ' שם לעומת מסיבה של סטרייטים. יש בפייסבוק קבוצת "אירועים ללסביות וקוויריות" שמפרסמים שם מסיבות. אני גררתי חברה סטרייטית פעם אחת, אין להן קרניים אז לא רואים עליהן 🤗 |
|
|
|
|
לפני שבוע •
31 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
31 בינו׳ 2026
Sunna סאנה(שולטת) • 31 בינו׳ 2026
אני בעבר הלכתי, זה לצערי מרגיש קצת חבורתי כזה לפעמים וכל אחד בשלה.
מאוד תלוי במקום שתהיו בו אם זה ירגיש יותר בר או יותר מסיבה |
|
|