|
|
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
עונש מוות
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
שוסי • 9 בפבר׳ 2026
האם אתם בעד עונש מוות למחבלים? ואם כן, האם אתם בעד עונש מוות לפדופילים?
|
|
|
|
|
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
פישוטו • 9 בפבר׳ 2026
כן.
|
|
|
|
|
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 9 בפבר׳ 2026
פדופילים שמימשו את הפדופיליה או גם פדופילים שעושים כל דבר אפשרי (טיפולים ובמקומות מסויימים בעולם גם סירוס למיטב זכרוני)?
|
|
|
|
|
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
Master Bruce{©} • 9 בפבר׳ 2026
אני בעד סעיף 99 א לחוק העונשין.
חוץ מזה אני נגד עונש מוות, לא מסיבות מוסריות, אלא מסיבות פרקטיות: עונש מוות לא הוכח כמונע פשע, אלא רק כגורם לכך שמי שחשוד בפשע מגיע למצב שבו "אין לו מה להפסיד", והופך להרבה יותר מסוכן. אם נלך לדוגמא על עונש מוות לפדופילים, פתאום עדיף להם לעשות *הכל* כדי להעלים את העדויות למעשים שלהם, כולל לבצע רצח. הרי אחרי הכל, רצח זה "רק" מאסר עולם, זה יותר טוב מאשר הוצאה להורג. יותר מזה, פדופילים לא יסכימו להכנע כשבאים לעצור אותם, אלא ילחמו עד המוות (כי אם הם יכנעו בינכה וכה יהרגו אותם, אז אין להם מה להפסיד), ולפיכך יסכנו את החיים של השוטרים. |
|
|
|
|
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 9 בפבר׳ 2026
אני נגד עונש מוות באופן כללי.
וגם נגד חקיקה פופוליסטית. |
|
|
|
|
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
Curious B • 9 בפבר׳ 2026
לא. למעט המתת חסד, ורק אם האדם הנוטה למות מבקש זאת בעצמו, לא נראה לי הגיוני שאף אדם או מערכת משפטית יחליטו לקחת חיים של אדם אחר. ברגע שמותר לתת עונש מוות, אני חושבת שזה משנה את החברה ולא לכיוון טוב. במקרה של החברה שלנו אנחנו כבר עמוק בתוך החרא, ועדיין.
|
|
|
|
|
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
מילים מילים(שולט) • 9 בפבר׳ 2026
אני נגד עונש מוות, קטגורית.
|
|
|
|
|
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
זאלופון(שולט) • 9 בפבר׳ 2026
לחלוטין בעד עונש מוות למחבלים. אין שום היגיון לשמור אותם אצלנו, על חשבוננו, כדי שיפתחו קשרים ושיטות פעולה בכלא, יטרידו מינית סוהרות ויהוו תמריץ לחטוף אזרחים וחיילים. ממילא אם ישתחררו, ישובו כמעט בודאות לעסוק בטרור.
נגד עונש מוות לפדופילים. קיים סיכוי משמעותי שלא יחזרו על העבירה וישנם טיפולים, התנהגותיים וכימיים, שיכולים להפחית את הסיכוי עוד יותר. |
|
|
|
|
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
Master Bruce{©} • 9 בפבר׳ 2026
► זאלופון כתב/ה: לחלוטין בעד עונש מוות למחבלים. אין שום היגיון לשמור אותם אצלנו, על חשבוננו, כדי שיפתחו קשרים ושיטות פעולה בכלא, יטרידו מינית סוהרות ויהוו תמריץ לחטוף אזרחים וחיילים. ממילא אם ישתחררו, ישובו כמעט בודאות לעסוק בטרור.
נגד עונש מוות לפדופילים. קיים סיכוי משמעותי שלא יחזרו על העבירה וישנם טיפולים, התנהגותיים וכימיים, שיכולים להפחית את הסיכוי עוד יותר. רוב מוחלט של המחבלים נמצאים במעצר מנהלי ולא נשפטו מעולם, וזאת כדי שלא להכריח את ישראל לסכן מקורות מודיעינים. ברגע שמכניסים עונש מוות לתמונה, זה מכריח משפט, וזה אומר חשיפת עדויות וסיכון מקורות מודיעין וחילים. בנוסף, עצירים בטחוניים אלו ממקורות המודיעין הטובים והיעילים ביותר שיש היום לצה"ל, היות והם שמחים להפליל חברים שלהם בשביל הטבות במעצר. להוציא אותם להורג זה לחסל את צינור המידע הכי חשוב. בקיצור, זה חוק פופוליסטי שמבחינתי פרקטית הוא אסון שיעוור את ישראל ויגרום נזק מטורף לישראל. |
|
|
|
|
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
לפני יומיים •
9 בפבר׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 9 בפבר׳ 2026
אני בעד סירוס.
ב-2 המקרים. |
|