|
|
לפני 16 שעות •
12 בפבר׳ 2026
איך מתחילים סשן?
לפני 16 שעות •
12 בפבר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 12 בפבר׳ 2026
מהניסיון שלי, יש סדר מסויים בסיום סשן (אפטרקייר) שכל זוג/צמד/חבורה בונים.ות לעצמם לא
אבל מה עושים דווקא בהתחלה עצמה בשביל להיכנס לאווירה הסדן? איך מרגיעים את הלחץ ההדרגתי? איך לא נסחפים אחרי התרגשות מטורפת כבר בתחילת הסדן? וגם אם קיים תכנון מדוייק לסשן, איך אתם.ן נכנסים.ות לתוכו בצורה שתהיה טובה לכם.ן? האם יש טקס? האם יש מילה שמעבירה למצב סשן? אשמח לקרוא מה עובד לכם.ן |
|
|
|
|
לפני 16 שעות •
12 בפבר׳ 2026
לפני 16 שעות •
12 בפבר׳ 2026
Curious B • 12 בפבר׳ 2026
אני עוד לומדת ומתלמדת אבל דברים שעוזרים לי:
- להתלבש בבגדים מסוימים שהכנתי מראש - מילה, משפט או שאלה שנשאלת לפני שמתחילים - מוזיקה - אורות מעומעמים או כל וריאציה אחרת של תאורה שמכניסה לאווירה - להיכנס לתנוחה מסוימת, למשל נאדו מאחלת לכולנו מלא סשנים מהממים עם מלא אפטרקייר אחרי (למי שאוהב, אני אוהבת 😇) |
|
|
|
|
לפני 14 שעות •
12 בפבר׳ 2026
לפני 14 שעות •
12 בפבר׳ 2026
whisperoz • 12 בפבר׳ 2026
דיון מעניין
כמו שאצל כולם אפטר-קר נראה שונה ויש דקויות, אני מניח שגם לכל נשלט/ת ושולט/ת יש את ההבדלים שלהם בתחילת הסשן. מבחינתי, הסשן מתחיל כשהמנטליות משתנה. אפשר להתחיל במשהו חברי, ידידותי. לשמוע מה שלומה, איך עבר השבוע. לדבר... להבין מה קורה ומה נשמע... מה היה היום ואיך מרגישים. ובשלב מסוים, בנגיעה. בחיוך. בעיניים. יש שינוי. וזה עובר. דברים שקרו אצלי ואני יודע להגיד: נגיעה רכה שמכניסה את הנשלטת למוד. אחיזה חזקה שמסבירה מה עומד לקרות. זה יכול להיות משפט של "תעמדי, עכשיו אני בודק אותך ובוחן אותך. ממשש ומרגיש." לסמן על השפתיים שלי עם האצבע "שקט", זה ישר מעביר לדריכות. או אפילו חיבוק גדול. השקט, החמימות, העטיפה, מכניסה אותה למקומה... אני עדיין חושב שהמנטליות היא מה שחשובה כאן. אפשר פשוט להוציא את הכלים והצעצועים, והיא כבר שם, ללא צורך בדיבור... "איך מרגיעים את הלחץ ההדרגתי? איך לא נסחפים אחרי התרגשות מטורפת כבר בתחילת הסדן?" בנוגע ללחץ, אני חושב שזה אינדיבידואלי, את יכולה לפני הסשן נורא להתרגש ואז כשהוא מופיע זה יורד לאט לאט, או אפילו לא להתרגש ואז כשהוא בדלת פתאום הלב דופק... אני חושב שזה הגיוני ובסדר... ותוך כדי הסשן, וגם אחרי באפטר קר... דברים נרגעים... אני חושב שבתור שולט, עליי להרגיע את ההתרגשות המטורפת (כל עוד זה לא חלק מהתוכנית שלי), בסופו של דבר חלק מהנשלטות רוצות עוד ועוד ויותר חזק ויותר עמוק ותמיד יותר. אם אני לא אשים את הגבולות ואדע איך לקחת אותה ומה לעשות לה ומתי, זה יכול להיות אסון. בסופו של דבר שולט אמור לדעת להביא את הנשלטת ליכולות שלה, לקצוות, לחוסר כוחות, שיש לה בזמן מסוים, גם אם רוצה וגם אם "לא". אני מדבר על נשלטת שעברנו תהליך יחד, שאנחנו מכירים וזה לא סשן ראשון או שני. להיכרות והבנה של האישיות שלה יש הרבה מאוד בסשן. אם האישיות שלה היא מתלהבת, אז גם אשאיר את ההתלהבות, אני יודע שזו היא ואני יכול להבין ולשלוט על זה. אבל אם זו התלהבות של הסשן ורצון לעשות דברים ולעבור דברים ולהמשיך, אז כשולט עליי לשים לב לזה. |
|
|
|
|
לפני 14 שעות •
12 בפבר׳ 2026
לפני 14 שעות •
12 בפבר׳ 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 12 בפבר׳ 2026
ההתחלה תלויה כמובן בהמון משתנים, הכי פשוט מביניהם הוא איך הצדדים מגיעים לסשן.
אם אחד מהם מגיע אל אחר בידיעה ובכוונה שמתקיים סשן, או אם שניהם מגיעים למקום מסוים בכוונה לבצע סשן, קל יותר להכנס לתפקידים מראש ולהתחיל אותו עם הכניסה לחדר או מהגדרת סימן מוסכם - למשל הנחת הקולר. סיטואציות כאלו הן יותר פשוטות, כי אם למשל יש הוראות מקדימות להתכוננות ולבוש הן יוצרות הקדמה שהופכת את הכניסה לסשן טבעית וזורמת יותר. מה אם לא רוצים להסתמך על הסיטואציה שתבנה את הסשן? אחת הדרכים לבנות כניסה לסשן שמוכתבת על ידי האינטרקציה, היא לייצר טקס שזו המטרה שלו. כמו קידוש או הבדלה שהמטרה שלהם היא להפריד בין הקודש לחול, גם המטרה של הטקס הזה היא לייצר את הסוויץ' בין כל מה שקדם לו - היומיום, השיחה המקדימה וכו', לבין הכניסה למצב הבדס"מי. זה יכול להיות משהו מוגדר ומושאל מתוך הפרקטיקות של GOR, משהו שנוצר מתוך דינמיקת D/s, או החלטה של השולט/ת. מה שחשוב הוא העקביות בלקבע אותו כטקס המעבר לכניסה לכל סשן. ואם אתם חיים ביחד, איך עושים את הסוויץ הזה? אפשר לייצר את הרכיב הזה באופן עקבי אבל לא D/sי מובהק, כמו למשל לשלוח את הנשלט/ת להתקלח ולצאת מהמקלחת בלי כלום מלבד הקולר שתלוי לה ליד המגבת. הקצב מוכתב על ידי השולט/ת, וקריאה נכונה של הסיטואציה ושל המצב של הנשלט/ת תגדיר באילו אופנים ועוצמות להתחיל, והאם יש צורך להתחיל בהרגעה, ביצירת ניתוק מהסחות דעת ומחשבות שרודפות אותם מהעולם החיצוני או במה שתוכנן מראש. בסופו של דבר, סשן הוא דבר דינמי בהתאם למי שנמצא מולנו ולמצב שלו. |
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
12 בפבר׳ 2026
לפני 9 שעות •
12 בפבר׳ 2026
הוא(שולט) • 12 בפבר׳ 2026
יש פרה קייר שדומה לאפטר ויש תידרוך של הסימונים והתקשורת ולומר מה מצופה ממנה כדי שתהיה מעולה עבורי ויש שלב חימום תוך עקומה הדרגתית צפונה בהתאם ליכולות ולנק הזמן ויש שיא שממנו יש עקומה מדרימה ומרגיעה עד לעוצמות ההתחלה
לאורך ההתרחשות יש תקשורת ובדיקה ומגע וקובית שוקולד או מים או סתם עצירת מנוחה. באנו להנות יחד |
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
12 בפבר׳ 2026
לפני 9 שעות •
12 בפבר׳ 2026
Master Bruce{©} • 12 בפבר׳ 2026
היא שואלת "למה מה תעשה לי?"
|
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
12 בפבר׳ 2026
לפני 9 שעות •
12 בפבר׳ 2026
teacher(שולט) • 12 בפבר׳ 2026
אני אוהב להתחיל בשיחת חולין.
אם אני שקט, מנומס בהגזמה ושואל שאלות על מזג האויר ואם היו פקקים בדרך, זה הסימן הכי ברור שזה עומד להתחיל |
|
|