לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מועדוני bdsm בארץ

gotoryuma
לפני 4 ימים • 12 במרץ 2026

מועדוני bdsm בארץ

gotoryuma • 12 במרץ 2026
אני מחפש דרך להתחבר יותר לקהילה הבדסמית בארץ, רוצה לחוות ולהכיר אבל מתקשה למצוא עוד אנשים ומפדח אותי לשתף את הקרובים אליי.
חשבתי אולי להגיע לבד לאחד מהמועדונים ולנסות להתגלגל משם.
המלצות על מקום להיום בערב? כמו כן אשמח לדעתכם אם זה רעיון חכם להגיע לבד וקלולס
Black Lotus Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
היום בערב מתקיימת מסיבה של ליין הפמדום של קימברלי. ההגעה לליין היא תמיד בהרשמה מראש ובאישורה של קימברלי גרנד - מנהלת הליין, וכיוון שיש את הנחיות הגבלת ההתקהלות יש החמרה בנושא.

תוכל לברר לגבי ההיתכנות בקישור הבא:
https://thecage.co.il/events/?events_users_concept=event&id=3486
שיר כאב שיר כאב​(שולטת)​{סוליקר}חשבון מאומת
שיר כאב​(שולטת)​{סוליקר}חשבון מאומת • 12 במרץ 2026
הפמדום של קימברלי ב19/3.
הערב מסיבה אחרת, כניסה בזוגות בלבד
Bluecollar Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 12 במרץ 2026
Black Lotus כתב/ה:
היום בערב מתקיימת מסיבה של ליין הפמדום של קימברלי. ההגעה לליין היא תמיד בהרשמה מראש ובאישורה של קימברלי גרנד - מנהלת הליין, וכיוון שיש את הנחיות הגבלת ההתקהלות יש החמרה בנושא.

יש שלב שהמסיבה פתוחה לכולם
kimberli Grand kimberli Grand​(שולטת)
לפני 3 ימים • 13 במרץ 2026

הפמדום ב 19.3 וזה ערב סגור עד השעה 23:30

kimberli Grand​(שולטת) • 13 במרץ 2026
Black Lotus כתב/ה:

sweet seraphina sweet seraphina

Re: מועדוני bdsm בארץ

sweet seraphina • 13 במרץ 2026
gotoryuma כתב/ה:
אני מחפש דרך להתחבר יותר לקהילה הבדסמית בארץ, רוצה לחוות ולהכיר אבל מתקשה למצוא עוד אנשים ומפדח אותי לשתף את הקרובים אליי.
חשבתי אולי להגיע לבד לאחד מהמועדונים ולנסות להתגלגל משם.
המלצות על מקום להיום בערב? כמו כן אשמח לדעתכם אם זה רעיון חכם להגיע לבד וקלולס

הי, מסיבות זה אחלה אבל זה לא מקום טוב להכיר אנשים חדשים. הרוב באים בזוגות, הווליום גבוה וקשה לדבר, אם מכירים שם אנשים חדשים זה לרוב דרך חברים משותפים ולא אם תגיע לבד ופשוט תנסה לתקשר. בנוסף, לרוב מסיבות לא מכניסות גברים שמגיעים לבד.
ממליצה לך לבדוק מאנצ'ים - אירועים קלילים יותר בהם המטרה היא לדבר ולהכיר. למכשפה בג'ינס יש פוסט נהדר שמתעדכן ועוקב אחרי שלל המאנצ'ים בארץ.
    התגובה האהובה בשרשור
gotoryuma
gotoryuma • 13 במרץ 2026
תודה רבה על התגובות, אני חושב שאפנה יותר לכיוון של סרפינה, מאחר ולא נהוג להגיע לבד כגבר.
אולי בהמשך אאזור אומץ ואנסה להגיע לבדי
aii nawa shibari aii nawa shibari​(מתחלף)
לפני יומיים • 14 במרץ 2026
aii nawa shibari​(מתחלף) • 14 במרץ 2026
לכל אלה שרושמים ישר על מסיבות בדאנג'ן בלי להבין באמת מה קורה בארץ – משם אפשר כבר להבין את האיכות של ההמלצה.

שלא נדבר על זה שאנחנו בתקופה של מלחמה, עם כל נושא ההנחיות, ועדיין יש אנשים שרצים ישר לפרסם מועדון… זה לפעמים מרגיש יותר כמו לחשוב על הכיס מאשר על הבן אדם ששואל.

אני אישית מכיר קרוב ל-10 ליינים שונים שהם באמת מעולים, אבל אני לא רץ ישר להמליץ על מסיבות למישהו חדש.

אם המטרה היא באמת להתקרב לקהילה – הייתי מתחיל קודם כל ממאנצ'ים. זה קליל, נעים, ואתה פוגש שם הרבה אנשים מקסימים וחייכנים. אנשים שבאים להכיר, לדבר, להבין את העולם הזה – לא כאלה שמיד יגידו לך “בוא למסיבה”.

במאנצ'ים אתה פוגש המון סוגים של אנשים, מתקרב לאט, מבין את הדינמיקה של הקהילה.

אם תאהב את זה – עם הזמן כמובן שגם מסיבות וליינים זה חלק מהעניין, ואני אפילו אשמח לתת רשימה.
אבל בהתחלה? לא הייתי רץ לשום מסיבה או ליין.

וסרפינה – אמרה מהמם.
אני פשוט קצת יותר עוקצני כשאני רואה שממליצים למישהו חדש ישר לקפוץ למים העמוקים ולקבל שוק.