לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

לייקים לעומת צפיות

פרלין פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני שבוע • 1 באפר׳ 2026

לייקים לעומת צפיות

פרלין​(נשלטת)​{ש} • 1 באפר׳ 2026
מכיוון שאני באמת חסרת חיים, עשיתי חישוב עם מחשבון והכל שסך הלייקים שלי הוא 7% מסך הצפיות! אני יודעת שכותבים אחרים מספרים על יחס דומה.

ורציתי לשאול את הקהל הקדוש הזה, ביום הקדוש הזה, איך אתם מסבירים את זה? למה אנשים בכלוב הם כאלה קמצני לייקים?
ובכלל, לכם זה קורה? שאתם קוראים מבלי לייקק? מדוע? מלבד האובייס שזה שאתם אכן לא מחבבים את התוכן… אבל אם ככה, למה אתם נכנסים?

מאוד מעניין! תעלומה בלשית ממש! דעתכם?
    התגובה האהובה בשרשור
Luna Oscura Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
לפני שבוע • 1 באפר׳ 2026
אני חושבת שלפעמים א.נשים נכנסים.ות ואם הפוסט ארוך ואז ישר יוצאים.ות
ולגבי תמונות - לא את כל התמונות אוהבים.ות
לא סתם יש גם פוסטים של "וואו משעמם כאן" או "הבלטגים כאן גרועים" או שיט אחר
לי אישית זה פחות משנה
.
אה, גם יש מצבים שפשוט נכנסים לקרוא כמה פוסטים ולא עושים לייק ואז כמות הצפיות עולה משמעותית
The Evil Smurfette The Evil Smurfette
לפני שבוע • 1 באפר׳ 2026
The Evil Smurfette • 1 באפר׳ 2026
אני פשוט שוכחת לפעמים😳
כמה פעמים את רואה לייקים ממני? ולרוב אני קוראת כל פוסט שלך....
the rain song the rain song
לפני שבוע • 1 באפר׳ 2026
the rain song • 1 באפר׳ 2026
הסיבה מאוד פשוטה - אותם אנשים נכנסים לבלוג הרבה פעמים. לייק אפשר לעשות רק פעם אחת.

אצלי האחוזים (והמספרים) שונים לגמרי.
פרלין פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני שבוע • 2 באפר׳ 2026
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 2 באפר׳ 2026
the rain song כתב/ה:
הסיבה מאוד פשוטה - אותם אנשים נכנסים לבלוג הרבה פעמים. לייק אפשר לעשות רק פעם אחת.

אצלי האחוזים (והמספרים) שונים לגמרי.

זאת באמת תשובה פשוטה!
hrgiger hrgiger
לפני שבוע • 2 באפר׳ 2026
hrgiger • 2 באפר׳ 2026
אני הפחתתי בכמות הלייקים ברגע שהם הפכו ללב. לייק מבחינתי היה "הייתי פה, ראיתי" ולב מבחינתי אומר "הייתי פה, אהבתי/התחברתי/אני מסכימה". לפעמים אני רוצה לסמן שקראתי גם אם לא אהבתי או התחברתי ואז מציק לי שזה לב.
בנוסף, בפוסטים עם הרבה תגובות אני חוזרת לקרוא וזה סופר את זה כצפייה נוספת.
הקנדי הקנדיחשבון מאומת
הקנדיחשבון מאומת
לפני שבוע • 2 באפר׳ 2026
הקנדיחשבון מאומת • 2 באפר׳ 2026
1. בלוגים של נשים תמיד יקבלו יותר צפיות ויותר לייקים מבלוגים של גברים. 7% לייקים נשמע גבוה מאוד!
2. אני נותן לייק אם הבלוג גרם לי לאיזו מחשבה או תובנה. יש פוסטים שאני רק רואה וישר יוצא (כגון פוסטי "שירה מיוסרת", עם שורות קצרות וכד'. סליחה אין לי סבלנות לזה 🤷).
פרלין פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני שבוע • 2 באפר׳ 2026
hrgiger כתב/ה:
אני הפחתתי בכמות הלייקים ברגע שהם הפכו ללב. לייק מבחינתי היה "הייתי פה, ראיתי" ולב מבחינתי אומר "הייתי פה, אהבתי/התחברתי/אני מסכימה". לפעמים אני רוצה לסמן שקראתי גם אם לא אהבתי או התחברתי ואז מציק לי שזה לב.
בנוסף, בפוסטים עם הרבה תגובות אני חוזרת לקרוא וזה סופר את זה כצפייה נוספת.

נכון! זה באמת שונה… הלב לא נותן שום מקום לנייטרליות.
פרלין פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני שבוע • 2 באפר׳ 2026
הקנדי כתב/ה:
1. בלוגים של נשים תמיד יקבלו יותר צפיות ויותר לייקים מבלוגים של גברים. 7% לייקים נשמע גבוה מאוד!
2. אני נותן לייק אם הבלוג גרם לי לאיזו מחשבה או תובנה. יש פוסטים שאני רק רואה וישר יוצא (כגון פוסטי "שירה מיוסרת", עם שורות קצרות וכד'. סליחה אין לי סבלנות לזה 🤷).

לאף אחד אין. אתה לא לבד שם.
טלי35 טלי35​(שולטת)
לפני שבוע • 2 באפר׳ 2026
טלי35​(שולטת) • 2 באפר׳ 2026
מעבר לכל מה שנאמר פה וההסברים ההגיוניים - לי אישית נראה לפעמים שאנשים פשוט קמצנים על הלייק.
כאילו אם ילחצו יש לזה המון משמעות אז צריך להזהר (שוב, אם לא מתחברים או לא אוהבים וודאי לא לעשות, אבל אם כן - אני לא מצליחה להבין מה הבעיה ללחוץ על כפתור קטן שמשחרר דופמין במוח 😉)

מנסיוני וממה שאני חווה בבלוג שלי - אין שום קשר בין כמות הצפיות שיש לכמות הלייקים שניתנים - וזה מעצבן ממש.
בטח לי שאני אוהבת ממש לייקים ושונאת תגובות.

יאללה אנשים - תנו בלייק, אל תהיו קקות