|
|
לפני 5 ימים •
6 באפר׳ 2026
מי צריך להגיש תכנית? הצביעו!
לפני 5 ימים •
6 באפר׳ 2026
ve-ra • 6 באפר׳ 2026
את מי הייתם רוצים לשמוע מאחורי המקרופון?
אתחיל, Low Carb, ההנהלה, כלובי, Shish, Charliel, דייג, shirazbar, masoul, זאלופון |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
6 באפר׳ 2026
לפני 5 ימים •
6 באפר׳ 2026
LowCarb(שולט) • 6 באפר׳ 2026
את ואני נראה לי נוכל להיות שני הזקנים של החבובות (אני הזקן, את הבלונדינית).
קיטי פרנק ואלי קאט יהיו אחלה זוג, והאמת אני לא מבין איך הן לא כבר. ההנהלה וזאלו זה גם הימור טוב. אולי שיעלו מולם פנימיסטיות ושלמאניות לויכוחים על ג'נדר וזהות. חבל שדיאנג'לו לא פה כבר. היה יכול להריץ סטים סטנדאפ ולהביא לפסילה מחדש של הערוץ תוך דקה שתיים. |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
6 באפר׳ 2026
לפני 5 ימים •
6 באפר׳ 2026
ve-ra • 6 באפר׳ 2026
אתמול כלובי כינה אותי זקנה, והיום אתה מכנה אותי זקנה (ומחזק בדהויית שיער), מה קורה לכם אנשים?
קצת כבוד.. לזקנים! |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
6 באפר׳ 2026
לפני 5 ימים •
6 באפר׳ 2026
כחש(נשלטת) • 6 באפר׳ 2026
מממ, מרשה לעצמי גמישות עם השאלה, פשוט כי אותי פחות מעניין לשמוע בלוגרים בכללי אלא יותר בלוגרים עם נושא ספציפי, אז זה מה שעלה לי:
🫶🏻פרלין ו lori- שילוב של נישואין ושליטה. קודם כל כי נראה לי שהשילוב יכול להיות ממש מעניין להאזנה והנושא זה חתיכת נושא שמעניין אותי לשמוע עליו. 🫶🏻 shirazbar ו snitch- מה נשלטים לא מבינים ומה שולטות מפספסות. אני לא שולטת ואני לא נשלט אבל כ.. צופה מהצד רואה את הנושא כמסקרן. אני בנאדם סקרן, מה אני אעשה. 🫶🏻זאלופון וטלי35- פערים ונקודות דמיון בין שליטה גברית לשליטה נשית. זה נושא שאני עצמי מדברת עליו לא מעט, ונראה לי שהשילוב יכול להיות סופר אבל סופר מעניין. 🫶🏻 לונה ולואו קארב- בין עולם הנפש לשליטה. הרבה מתייחסים לנושא התמודדות נפשית בעולם השליטה ודווקא ה..ניגודיות מצד אחד אל מול השיח המעמיק מצד שני גורם לי לחשוב שיהיה מעניין להאזנה. 🫶🏻 ורה ואולי- להיות אישה ונשלטת. פה חייבת לומר שהרצון שלי זה דווקא בגלל הניגודיות שעולה לי. אני לא מכירה את שתי הבלוגריות אבל זה נראה שלשתיהן יש תפיסת עולם עמוקה מצד אחד ולפעמים מנוגדת (יכול להיות?) וזה מאוד מסקרן לראות איך הדברים משתלבים. 🫶🏻כלובי- הטוב והפחות טוב בכלוב. כי בואו… חייב לדעת! |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
6 באפר׳ 2026
לפני 5 ימים •
6 באפר׳ 2026
ve-ra • 6 באפר׳ 2026
הרעיון של זוגות שגם Carb העלה, נחמד מאוד. זה בעצם סוג של פודקאסט
אני גם מסכימה עם כחש, במקום קשקוש כללי- נושא מסוים את כלובי דוקא אשמח לשמוע לשם שינוי בפן האישי |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
6 באפר׳ 2026
לפני 5 ימים •
6 באפר׳ 2026
Slave XX(נשלט) • 6 באפר׳ 2026
האמת היא שהחיסרון של סטריטקאט בכלוב מאוד מורגש לי ברגעים כאלה, ואין לי ספק שהיא הייתה קופצת על זה בלי לחשוב פעמיים.
|
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
6 באפר׳ 2026
לפני 5 ימים •
6 באפר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 6 באפר׳ 2026
► כחש כתב/ה: 🫶🏻 לונה ולואו קארב- בין עולם הנפש לשליטה. הרבה מתייחסים לנושא התמודדות נפשית בעולם השליטה ודווקא ה..ניגודיות מצד אחד אל מול השיח המעמיק מצד שני גורם לי לחשוב שיהיה מעניין להאזנה. דוגרי? מחמיא לי מאוד (וגם פרטנר לשיח נהדר בעיניי) תודה! |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
6 באפר׳ 2026
לפני 5 ימים •
6 באפר׳ 2026
LowCarb(שולט) • 6 באפר׳ 2026
► Luna Oscura כתב/ה: מחמיא לי מאוד (וגם פרטנר לשיח נהדר בעיניי) תודה! גם לי זה מחמיא, אבל יש בעיה. התחום היחידי שאני מבין בו פחות מתחום הנפש, הוא תחום השליטה. |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
6 באפר׳ 2026
לפני 5 ימים •
6 באפר׳ 2026
► LowCarb כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: מחמיא לי מאוד (וגם פרטנר לשיח נהדר בעיניי) תודה! גם לי זה מחמיא, אבל יש בעיה. התחום היחידי שאני מבין בו פחות מתחום הנפש, הוא תחום השליטה. ואתה שוב מוכיח את הנקודה שהומור עצמי זה דבר חשוב ביותר |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
6 באפר׳ 2026
לפני 5 ימים •
6 באפר׳ 2026
ste or - החשיבות של ללמוד פרקטיקות בדס"מ לפני שמיישמים
בלאק לוטוס - מנקודת מבט של מתחלפת + המון נושאים על פמדום + להנחות שיח מומחים על הרבה תחומים בבדס"מ masoul ופישוטו - נקודות מבט של נשלטים, איך ניגשים לשליטה בתור נשלט? הסיפור מאחורי התניות (ועוד) Aלון- נקודות בסיס חשובות בבדס"מ, איך נכנסים לתחום עם מינימום נזק? M a l e v o l e n t - מתוך עולמו של סאדיסט איך חיים את הזוגיות לצד הבדס"מ - נסיכה עם כפית זהב, פרלין, בלאק לוטוס וזאלופון איך מתחילים? - סירנה (גם בגלל הקול המרגיע וגם בגלל כל כך הרבה מילות חכמה) זה מה שעלה לי אני כן אציין שבעיניי זה בנוסף למה שיש כרגע הגיוון הוא מה שכל כך יפה |
|
|