|
|
לפני 4 ימים •
6 באפר׳ 2026
מחמאות ואהבת חינם בתקופה זו
לפני 4 ימים •
6 באפר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 6 באפר׳ 2026
אחרי השידור של טלי35 אתמול, יצאתי עם המון מחשבות על נושא המחמאות ועל כמה שזה באמת חסר בנוף שלנו (לא רק הכלוביסטי)
אז אני רוצה לפתוח כאן שרשור מחמאות למי שבא לכם.ן, על מה שבא לכם.ן וכמה שבא לכם.ן הבקשה היחידה היא שיהיו תגובות מכבדות ואני אתחיל: תודה רבה לשתי נשים אדירות שלקחו על עצמן המון שידורים טלי35 ו Bluecollar שתיכן נשים מדהימות בעיניי שמעוררות המון השראה, כל אחת בדרך שלה ותודה על כל התרומה האדירה שלכן כאן תודה לכלובי על הפיצ'ר החדש (ישן) המדהים שבאמת מפיח עוד חיים בכלוב ונותן עוד כלי ביטוי לא.נשים ועוד כלי למידה וקירבה קשה לתמצת במילים עד כמה אפשר לראות (ולהרגיש) את העבודה הקשה שלך גם בנושא הזה וגם באופן כללי בכל דבר שקשור לבית הזה ואחת אחרונה תודה לטיצ'ר שנתן את השידור הראשון כאן (בסיבוב הזה, אני ממש לא זוכרת מה היה בפעם הקודמת) ונתן לנו שיעור טוב באיך להחזיק שידור רדיו בצורה מכבדת, יפה, מצחיקה ואפילו מחכימה |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
6 באפר׳ 2026
לפני 4 ימים •
6 באפר׳ 2026
Bluecollar(שולטת) • 6 באפר׳ 2026
בגדול תודה לכלובי על על השינויים החדשים והמרעננים שעשה באתר.
תודה על זה שבסופו של דבר היה קשוב לצרכים והרצונות שהעלינו. ותודה לנשים וגברים יקרים בלב שפשוט מעשירים את עולמי. ותודה לונה לב זהב על הפרגון 🩵🩵🩵🩵🩵 |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
6 באפר׳ 2026
לפני 4 ימים •
6 באפר׳ 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 6 באפר׳ 2026
אני רוצה לפרגן לבעלי החמוד, הלא הוא רפאים. גם כי הוא כותב סיפור בנזונה בהמשכים (לכו לקרוא!) וגם כי היום קמתי בבוקר כל כך שחוקה והוא פשוט
זרם ונתן לי יום חופש נחוץ כל כל מהילדים. אני אוהבת אותך וזכיתי. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
6 באפר׳ 2026
לפני 4 ימים •
6 באפר׳ 2026
Bluecollar(שולטת) • 6 באפר׳ 2026
► פרלין כתב/ה: אני רוצה לפרגן לבעלי החמוד, הלא הוא רפאים. גם כי הוא כותב סיפור בנזונה בהמשכים (לכו לקרוא!) וגם כי היום קמתי בבוקר כל כך שחוקה והוא פשוט
זרם ונתן לי יום חופש נחוץ כל כל מהילדים. אני אוהבת אותך וזכיתי. הסיפורים ממש כתובים היטב ומחרמנים |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
6 באפר׳ 2026
לפני 4 ימים •
6 באפר׳ 2026
Leaker(נשלט) • 6 באפר׳ 2026
רוצה לפרגן לשניים:
אייל- שהבלוג שלו כבר מזמן הפך למוסד בפני עצמו ומספק לנו אתנחתות משעשעות ומהפנטות על בסיס יומיומי. אסקפיזם נהדר שהפך תת התמכרות בתוך ההתמכרות הגדולה של הכלוב. סווריןן- לא אפספס הזדמנות להרים לבלוג שלו שהוא למעשה סיפור הפמדום המטלטל, מרתק, מעניין, מעורר, מעורר מחשבה שאי פעם קראתי ועומד במבחן הזמן. |
|
|