|
|
לפני שבוע •
8 באפר׳ 2026
משחק החיות (!)
לפני שבוע •
8 באפר׳ 2026
LowCarb(שולט) • 8 באפר׳ 2026
בואו נשחק משחק:
כל אחת ואחת בוחרים חיה שמסמלת אותם, וכותבים אותה בראש ההודעה. בהמשך ההודעה, כל אחד ואחת כותבים מה מסמלת עבורם החיה שנכתבה בידי המגיב האחרון בנושא. דילגו עליכם מרוב הודעות שנכנסו לכם באמצע הכתיבה? נסו שוב. כי זה בסדר גמור להיות קרציה (נחושה, מתמידה, ועם יכולת חדירה מרשימה). אז אני אתחיל, כי כבר יש לי תשובה מוכנה לזה: אני שממית. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
8 באפר׳ 2026
Re: משחק החיות (!)
לפני שבוע •
8 באפר׳ 2026
תחת כנפיך • 8 באפר׳ 2026
► LowCarb כתב/ה: בואו נשחק משחק:
כל אחת ואחת בוחרים חיה שמסמלת אותם, וכותבים אותה בראש ההודעה. בהמשך ההודעה, כל אחד ואחת כותבים מה מסמלת עבורם החיה שנכתבה בידי המגיב האחרון בנושא. דילגו עליכם מרוב הודעות שנכנסו לכם באמצע הכתיבה? נסו שוב. כי זה בסדר גמור להיות קרציה (נחושה, מתמידה, ועם יכולת חדירה מרשימה). אז אני אתחיל, כי כבר יש לי תשובה מוכנה לזה: אני שממית. אז שממית תמיד הייתה נראית לי לטאה שיכלה לגדול ולהיות דרקון. אך העדיפה את החיים השקטים ולעשות מה שבא לה. והיכולת שלה לשחרר את הזנב. מראה תחכום ויכולת להבין את האחר ולהבדיל בין חשוב לטפל. ואם חייה שקצת דומה לי, או שככה אני מדמיין את עצמי. זה אייל. אבל חייה שהייתי רוצה לגדל. זה נחש עוצמתי כזה, כמו עכסן שחור |
|
|
|
|
לפני שבוע •
8 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
8 באפר׳ 2026
תחת כנפיך • 8 באפר׳ 2026
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
8 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
8 באפר׳ 2026
Slave XX(נשלט) • 8 באפר׳ 2026
חיה שאני: דוב קוטב
אייל = אינטיליגנציה חייתית גבוהה ואצילות. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
8 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
8 באפר׳ 2026
teacher(שולט) • 8 באפר׳ 2026
עפרור -
ישראלי, קטן, מסתווה היטב, מסתובב בנגב, נראה קצת חנון אבל טורף, ארס כמו של קוברה הודית כִּי עָפָר אַתָּה וְאֶל עָפָר תָּשׁוּב |
|
|
|
|
לפני שבוע •
8 באפר׳ 2026
פנתרה
לפני שבוע •
8 באפר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 8 באפר׳ 2026
► teacher כתב/ה: עפרור -
ישראלי, קטן, מסתווה היטב, מסתובב בנגב, נראה קצת חנון אבל טורף, ארס כמו של קוברה הודית כִּי עָפָר אַתָּה וְאֶל עָפָר תָּשׁוּב אני לא יודעת כל כך מה לחשוב על עפרור לא הכרתי את החרק (לפי חיפוש בגוגל לפחות) לפני שהסתכלתי כאן קודם כל, יש לו שיטת הסוואה מאוד חכמה אז זה מראה, בעיניי, על יצור חכם ושהמראה שלו בהחלט יכול להטעות וזה דיי מגניב בעיניי כי זה מצביע (מבחינת בני.ות אדם) על עולם תוכן מאוד עשיר |
|
|
|
|
לפני שבוע •
8 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
8 באפר׳ 2026
Hilbert(שולט) • 8 באפר׳ 2026
עיט
פנתרים מסמלים עבורי נאמנות הישרדות, יכולת גם להסתדר לבד ולשגשג |
|
|
|
|
לפני שבוע •
8 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
8 באפר׳ 2026
painslut lover(סדיסט){Maze} • 8 באפר׳ 2026
עיט מסמל אצל בני אדם את היכולת לראייה רחבה, לראות את כל הצדדים, את התמונה הגדולה ואף לשים את עצמך בנעליי האחר.
הוא גם מסמל נחישות ודיוק, חופש ועצמאות. נקודה חשובה היא שהעיט אוהב לעוף בגובה רב, להסתכל על ההמולה אך להיות רחוק ממנה. אני זאב. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
8 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
8 באפר׳ 2026
Moon cat(נשלטת) • 8 באפר׳ 2026
זאבה
רוב הזמן בודדה לפעמים נהנת לשבת להסתכל על הירח המלא |
|