|
|
לפני שבועיים •
8 באפר׳ 2026
נושאים ברדיו
לפני שבועיים •
8 באפר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 8 באפר׳ 2026
קודם כל הבהרה: זה לא פוסט על הגשה/מגישים.ות
יש פוסט כזה כבר ואני בכוונה מבהירה שלא מדובר באותו פוסט . אז הרדיו באוויר ויש כבר כמה וכמה נושאים שעלו להם בתוכניות השונות (אפילו מספר פעמים) אז מה אתם.ן מרגישים.ות שחסר (אם בכלל)? נושאים? סוגי תוכניות? אולי סתם תוכניות הומור? לאילו תכנים הייתם.ן רוצים.ות להקשיב ברדיו? שאלת בונוס: מה יכול לעודד אתכם.ן להשתתף (במידה וקיים רצון כזה בכלל)? * בבקשה שהדיון הזה יהיה לחיוב, כלומר, בלי "לרדת" או "להקטין" תוכניות קיימות זה לא קל להעביר שידור (ממה שראיתי), זה לא קל להשתתף בו עם כל הכייף שבדבר. ומהמקום הקטן שלי - תודה לכל יוזמי.ות התוכניות על ההשקעה כאן. |
|
|
| theradar |
לפני שבועיים •
8 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
8 באפר׳ 2026
theradar • 8 באפר׳ 2026
איך לעלות את נושא הבדסמ בשידוכים של דתיים.
שדתלשים ישימו את עצמם בנעליים הקודמות, ודתיים יעזרו להם, ושאלוהים יעזור לכולנו! |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
8 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
8 באפר׳ 2026
Kitty frank • 8 באפר׳ 2026
► theradar כתב/ה: איך לעלות את נושא הבדסמ בשידוכים של דתיים.
שדתלשים ישימו את עצמם בנעליים הקודמות, ודתיים יעזרו להם, ושאלוהים יעזור לכולנו! אהבתי מאוד. אני בעד שבכל תוכנית יעלה אורח ויספר על פסוק או סוגיה שחירמנו אותו כילד. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
8 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
8 באפר׳ 2026
ניצחתי ואנצח(שולט) • 8 באפר׳ 2026
► Kitty frank כתב/ה: ► theradar כתב/ה: איך לעלות את נושא הבדסמ בשידוכים של דתיים.
שדתלשים ישימו את עצמם בנעליים הקודמות, ודתיים יעזרו להם, ושאלוהים יעזור לכולנו! אהבתי מאוד. אני בעד שבכל תוכנית יעלה אורח ויספר על פסוק או סוגיה שחירמנו אותו כילד. הזמן יכלה והמה לא יכלו... כל כך הרבה סוגיות מחרמנות! אני מקדיש לזה פוסטים מפעם לפעם בבלוג. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
9 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
9 באפר׳ 2026
William Arthur{SilentDevo} • 9 באפר׳ 2026
צעצועי בדס"מ וצעצועי מין, ניסויים והמלצות. יש בכלוב כמה אנשים שיוצרים/בונים ציוד ואולי יסכימו לדבר/להתראיין.
|
|
|
|
|
לפני שבועיים •
10 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
10 באפר׳ 2026
Slave XX(נשלט) • 10 באפר׳ 2026
על דינמיקות של שליטה נשית מול שליטה גברית, ההבדלים ביניהם ואיך כל צד נתפס בפני הצד השני.
|
|
|