בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אני חושב ככה- היא חושבת הפוך- מה אתם חושבים?

masoul masoul
לפני יומיים • 25 באפר׳ 2026

אני חושב ככה- היא חושבת הפוך- מה אתם חושבים?

masoul • 25 באפר׳ 2026
אני מדבר באריכות עם שולטת אחת, שכמעט לא נמצאת כאן,
ואנחנו חלוקים בדעותינו. חשוב לי לשמוע את דעתכם, במיוחד נשלטים, אבל גם שולטות.

הנושא הוא חגורת צניעות.
היא משתפת אותי שאחד הדברים הכי מדליקים עבורה זה לנעול גברים,
ועל ידי זה ותוך כדי זה לשלוט בגמירות שלהם, כשהם נעולים, והיא קשוחה, הם לא יגמרו הרבה.

מה שמעניין ומדליק אותה במיוחד זה לנעול הרבה גברים, לשאלתי, עשר ועשרים ושלושים גברים נעולים, מדליק אותה בטרוף.
מה שמעניין ומדליק אותה זה שסביב הצוואר או הרגל או לא יודע מה שלה תהיה שרשרת עם הרבה הרבה
מפתחות של כלובונים שנעולים על נשלטים, ובכולם היא שולטת, היא נועלת והיא פותחת והיא מאפשרת להם לגמור
והיא לא מאפשרת להם לגמור. כולם.

ואני אומר לה, לכי על זה, בטח יש מליון שרוצים ומעוניינים, ואת רק צריכה לבחור מתוכם.
והיא אומרת, אין כל כך הרבה מעוניינים, והקצת שיש, לא מחזיקים מעמד בתהליך, בנעילה ארוכה של חודשים ( עם גמירות באמצע )
אין כמעט מי שבאמת באמת מעוניין בזה.
אז אני אומר לה, אחד הצעצועי מין הכי נמכרים שיש זה חגורות צניעות, כנסי לאתרים ותראי איזה מבחר ואיזה כמות של יצרנים,
אם לא היה ביקוש זה לא היה על המדפים.

בקיצור, חברים יקרים.
מה אתם אומרים?
יש מעוניינים? יש מי שרוצים? היא יכולה להגיע לשרשרת על הצוואר או על הרגל עם 20 מפתחות? זה ראלי כמו שאני חושב?

אני משתף אותה שאני מעלה את השאלה הזו בפורום, והיא אמרה לי שהיא תסתכל ותקרא מידי פעם.
My body for you My body for you​(מתחלף)
My body for you​(מתחלף) • 25 באפר׳ 2026
הבעיה זה לא הגמירה
הבעיה זה שאנחנו עובדים או נוהגים
שם זה לפעמים פשוט בלתי אפשרי - ולא בטוח
אפשר להיות בקשר עם פרטנרית שתסגור ותפתח לצרכים קריטיים
אבל להיות כמה ימים או שבועות ברצף היא לא תמצא
כי מי שהתנסה על עצמו יודע מה הגבול
בתול חמוד בתול חמוד​(נשלט)
בתול חמוד​(נשלט) • 25 באפר׳ 2026
מצד אחד אני אוהב להיות נעול והייתי רוצה לתת למישהי את המפתח, אבל מצד שני אני צריך לנקות ולגלח ושם כל יום ככה שאם אני לא יכול לעשות את זה כנראה שהייתי משאיר אצלי את המפתח.
אלפא-בטא אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת
אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת
אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת • 25 באפר׳ 2026
אני חושב שכמו הרבה דברים, ההצלחה תלויה בכח הרצון.
על עצמי עשיתי ניסוי בן חצי שנה, בעקבות טריגר כלשהוא.
גם כשהטריגר כבר לא היווה מקור משפיע, החלטתי לראות האם גם כאן ינצח כח הרצון.
אמנם הייתי ללא כלובון, נעילה עצמית לא מדברת אלי, זה צריך להגיע כבקשה וכרצון של השולטת.
הכלובון שלעצמו פועל בשני כיוונים מנוגדים.
מצד אחד הלבישה שלו מאוד מרגשת ויוצרת לחץ לגמור, מצד שני, עצם הנוכחות שלו, מזכירה לך, שאם תתגבר גם הפעם, זה ישמח אותה.
ההצלחה ריאלית, מניח שישנם הרבה שיתחברו לעניין, זה נושא מאוד מדובר, השאלה כמה מתחברים ללהיות עוד מפתח, ולא המפתח.
shirazbar shirazbar​(שולטת)
לפני יומיים • 26 באפר׳ 2026
shirazbar​(שולטת) • 26 באפר׳ 2026
יכולה להבין מדוע אין הרבה מעוניינים. גבר שמוותר על החופש המיני שלו צריך להיות בקונטקסט מסוים. באינטראקציה מתגמלת בדמות חיזוקים ומפגשים שמצפים להם. איזה קשר אם בכלל אפשר לתחזק עם 20 גברים. מה המוטיבציה שלהם לעשות זאת.
אולי שתנסה לכוון ללוקטובר לחודש אחד מניחה שהיו כמה שישמחו לשתף פעולה.
    התגובה האהובה בשרשור
bondman bondman​(נשלט)​{FLR}
לפני יום • 26 באפר׳ 2026
bondman​(נשלט)​{FLR} • 26 באפר׳ 2026
לדעתי היא צודקת.

לדוגמא אצלי, זה חייב להיות מול אחת
שאני משהו בשבילה.

כי אחרת זה לא יחזיק.
גבעות גבעות​(נשלט)
לפני יום • 26 באפר׳ 2026
גבעות​(נשלט) • 26 באפר׳ 2026
שניכם צודקים. ביקוש לנעילה אכן יש ובשפע.
החוויה האישית שלה לא פוסלת את זה שרבים מהננעלים עושים זאת ממניעים שלא תואמים את סגנון הנעילה שהיא מבקשת עבורם. אם זה הנסיבות חיים, הצרכים ההיגיינים, אורך ההתחייבות, או הרצון לרמת תקשורת ורמת האקסקלוסיביות בין ננעל לנועל/ת כמו שפירטו המגיבים והמגיבות מעליי; כל חתך שכזה יוריד במידה ניכרת את כמות הננעלים הפוטנציאליים. על אחת כמה וכמה שאם היא רוצה את השרשרת מפתחות פיזית- היא דגה באגם קטן מאוד יחסית לעולם ולעולם המקביל של נעילות וירטואליות בו תהיה לה שליטה על המפתח באמצעים אלקטרוניים, אך לא בהישג יד.
אגב נעילה ווירטואלית, שם הפנטזיה ההפוכה גם קיימת. נתקלתי כבר בננעלים וירטואליים שלמשל נתנו את השליטה בכספת שבה מוחזק המפתח לכלובון לכמה נועלים במקביל. במקרים האלו עד שלא כל הנועלים נותנים הוראת שחרור, אין שחרור כלל. זה מה שהאמצעים האלקטרוניים מאפשרים. אם כי אני בספק אם בכלל יש אינטראקציה בין כל אחד מהנועלים הרבים של אותו ננעל.

אני לא אומר שזה בלתי אפשרי להגיע לשרשרת מפתחות, אבל אם הייתי במקומה הייתי עושה מה שלומדים בשיווק ועובד על לבנות פרסונות של הננעלים שהיא כן מחפשת, לנסח ולהוציא הודעות פומביות בשפה שמושכת ננעלים שכאלה ובפורומים שבהם הם מתרכזים, ולהיות מוכנה לתחזק לא רק את הפנטזיה של עצמה, אלא גם את של הננעלים שלה לנועלת שדורשת מהם יותר אמון ונותנת *רק* את מה שצריך ובקצב שהיא קובעת. נועלת שמשוויצה בבעלות עליהם, ושגורמת להם להיות גאים כחלק מהשרשרת, תרתי משמע. אולי לשמוע על מפתחות שנוספו, מפתחות שנשרו, מפתחות שהושמדו אחרי בגידה, ומפתחות שקיבלו מקום מיוחד עבור התמסרות יוצאת דופן. לעשות את זה חלק מהסיפור המתפתח שלה.ם.

את המפתח שלי כבר מסרתי ואין לדעת מתי אשוחרר icon_smile.gif
שיהיה המון בהצלחה לה בציד, ולננעלים שלה על הזכות למסור מפתחות
בולשיט בולשיטחשבון מאומת
בולשיטחשבון מאומת
לפני יום • 26 באפר׳ 2026
בולשיטחשבון מאומת • 26 באפר׳ 2026
משחקים במיטה תשאירו למיטה לא חובה לקחת כל דבר הארדקור לחיים האמיתיים בצורה קיצונית כזאת
ואם זה מדליק ומחרמן בשביל זה אפשר לשים נרות ואמבטיה נעימה ולגמור בשרשרת על זה

תהנו בולשיט אוהב😍
beneath you
לפני יום • 26 באפר׳ 2026
beneath you • 26 באפר׳ 2026
בולשיט כתב/ה:
משחקים במיטה תשאירו למיטה לא חובה לקחת כל דבר הארדקור לחיים האמיתיים בצורה קיצונית כזאת
ואם זה מדליק ומחרמן בשביל זה אפשר לשים נרות ואמבטיה נעימה ולגמור בשרשרת על זה

תהנו בולשיט אוהב😍

מדוייק.

כנשלט כל הפמדום מבחינתי זאת פנטזיה שכיף לממש במסגרת זמן ספציפי שבו אני והשולטת מחליטים לשחק את הפנטזיה. אבל בחיים האמיתיים הל נו