|
|
לפני 4 ימים •
1 במאי 2026
נשים מתחת לגיל הממוצע כאן
לפני 4 ימים •
1 במאי 2026
BetsyRo(מתחלפת){שלו} • 1 במאי 2026
מסקרן אותי לדעת אם הנשים כאן בגילאי 18-35 מוצאות את עצמן כאן בקהילה?
לפעמים קשה להיות באתר הזה מוקפת בנקניקיות, ועוד יותר כשאת מתחת לגיל הממוצע באתר, לפחות בחוויה שלי בכל אופן אשמח להכיר יותר מכן, במיוחד אם אתן כמוני צעירות ומחפשות קהילה נשית באתר ❤️ |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
1 במאי 2026
לפני 4 ימים •
1 במאי 2026
Master Bruce{©} • 1 במאי 2026
רק אני מדמיין את גנרל אכבר?
|
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
2 במאי 2026
Re: נשים מתחת לגיל הממוצע כאן
לפני 4 ימים •
2 במאי 2026
אני וזה(נשלטת) • 2 במאי 2026
► BetsyRo כתב/ה: מסקרן אותי לדעת אם הנשים כאן בגילאי 18-35 מוצאות את עצמן כאן בקהילה?
לפעמים קשה להיות באתר הזה מוקפת בנקניקיות, ועוד יותר כשאת מתחת לגיל הממוצע באתר, לפחות בחוויה שלי בכל אופן אשמח להכיר יותר מכן, במיוחד אם אתן כמוני צעירות ומחפשות קהילה נשית באתר ❤️ היי, כן! מזדהה ממש עם מה שכתבת זה בהחלט מוזר להיות מוקפת בנקניקיות בטח כשאת מאוד צעירה והם מאוד מבוגרים ביחס אלייך אם תרצי להכיר בקטע חברי, אשמח |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
2 במאי 2026
לפני 4 ימים •
2 במאי 2026
Sunna סאנה(שולטת) • 2 במאי 2026
אכן מרגיש מוזר. יכולה לומר שדווקא מסייע להקשיב ולהתחבר גם לנשים כאן שהן יותר מבוגרות ממני. בי זה מעורר את חוויית הקהילתיות. עם זאת, כן, קשה להיות צעירה כאן וקשה כשלא מבינים כמה שזה משמעותי וכותבים לך בכל זאת ואומרים ״נו הפרש גיל לא באמת כזה משנה״ וכל מיני שיט כזה
מוזמנת לכתוב לי מתי שבא לך אני כאן רק לפעמים אבל מקווה לענות |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
2 במאי 2026
לפני 3 ימים •
2 במאי 2026
Indigo(נשלטת){oron} • 2 במאי 2026
הכי מובן בעולם... יש פה מספר קהילות מגוונות שרובן דיי סגורות לוותיקים/לגיל מסויים/לסטטוס מסויים.... אבל אני אישית נהנית מהמעט שהאתר מאפשר, לחשוף בלי להחשף, להכי אנשים מעניינים כשיש כאלה לרוב אין ... ללכת לחלק מהמאנצים.. אבל אני אוהבת את הקהילתיות שיש פה ומוזמנת לעתוב לי אם תרצי, בקטע חברי לגמריי 😍
|
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
3 במאי 2026
אתה מטומטם או סתם מעצבן?
לפני 3 ימים •
3 במאי 2026
BetsyRo(מתחלפת){שלו} • 3 במאי 2026
► Master Bruce כתב/ה: רק אני מדמיין את גנרל אכבר? מה אתה מנסה לומר בדיוק? יש ציטוטים שייראו עליך הרבה יותר מתאימים "I find your lack of faith disturbing." - Darth Vader (A New Hope) "He is as clumsy as he is stupid!" - Darth Vader (The Empire Strikes Back) "Aren't you a little short for a stormtrooper?" - Princess Leia (A New Hope) |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
3 במאי 2026
Re: אתה מטומטם או סתם מעצבן?
לפני 3 ימים •
3 במאי 2026
Master Bruce{©} • 3 במאי 2026
► BetsyRo כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: רק אני מדמיין את גנרל אכבר? מה אתה מנסה לומר בדיוק? יש ציטוטים שייראו עליך הרבה יותר מתאימים "I find your lack of faith disturbing." - Darth Vader (A New Hope) "He is as clumsy as he is stupid!" - Darth Vader (The Empire Strikes Back) "Aren't you a little short for a stormtrooper?" - Princess Leia (A New Hope) ביץ' פליז. אני לא *סתם* מעצבן. אני *מאד* מעצבן. |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
3 במאי 2026
לפני 3 ימים •
3 במאי 2026
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 3 במאי 2026
מוקפת בנקניקיות קשור לגיל? כי הרגשתי ככה בגיל 5 ואני מרגישה גם בגיל 100
|
|
|
|
|
לפני יומיים •
3 במאי 2026
Re: אתה מטומטם או סתם מעצבן?
לפני יומיים •
3 במאי 2026
Red-Phoenix • 3 במאי 2026
► Master Bruce כתב/ה: ► BetsyRo כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: רק אני מדמיין את גנרל אכבר? מה אתה מנסה לומר בדיוק? יש ציטוטים שייראו עליך הרבה יותר מתאימים "I find your lack of faith disturbing." - Darth Vader (A New Hope) "He is as clumsy as he is stupid!" - Darth Vader (The Empire Strikes Back) "Aren't you a little short for a stormtrooper?" - Princess Leia (A New Hope) ביץ' פליז. אני לא *סתם* מעצבן. אני *מאד* מעצבן. 🤣🤣🤣 |
|
|
|
|
לפני יומיים •
3 במאי 2026
לפני יומיים •
3 במאי 2026
Fuck You • 3 במאי 2026
איזה כיף שאני עדיין נחשבת צעירה 😂
|
|