סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

שלם על עצמי

He Doesnt Askחשבון מאומת
He Doesnt Askחשבון מאומת
לפני שלושה חודשים • 5 במאי 2026

שלם על עצמי

He Doesnt Askחשבון מאומת • 5 במאי 2026
ככל שעובר הזמן לאט לאט ההבנה שאני שונה בנוף המיינסטרימי מחלחלת אלי.
מהילדות הרגשתי שאני שונה.
כשאני נפגש היום בדייטים עם נשים וניליות(כדאי להתחיל לתרגל את המונח)אני שם לב לפער שיש ביני לבינם.
איך אני יכול להתחיל להסביר לה את מה שעובר לי בראש מבלי שהיא תחשוב שאני מוזר או סוטה?
לך תסביר שאתה נדלק מקינק, או משליטה, או מטרנסיות מבלי להרגיש ששופטים אותך.
הדייט האחרון דווקא היה מוצלח עד לרגע שדיברה על הדייטים האחרונים שלה ושם קלטתי כמה פער יש ביני לבין העולם הזה.
זרקה הערה על גבר שיצאה איתו שהוא דו, וראיתי את רמת המבוכה ששרתה עליה.
למזלי התחלתי לאחרונה לשלוט על דפוס התנהגות שקיים אצלי לשפוך הכל בפגישה הראשונה אז לא הגבתי לזה, ולא חשפתי שגם אצלי קיימת משיכה לעולם הזה.
תמיד חשבתי שהפתרון זה למצוא מישהי שהיא באותו ראש שלך.
הפתרון מסתבר זה להיות שלם עם עצמך, כי כל עוד אתה לא שלם עם עצמך אין לך אפשרות להכניס מישהו אחר פנימה.
אז החלטתי לשחרר את זה ממני ולקבל את העובדה שאני שונה וזה בסדר.
באותו רגע שהחלטתי לקבל את זה מיד נוצר איזה שהוא שקט בראש שלי משהו שלא היה מעולם.
כאילו הראש והלב משדרים על אותו תדר.
מין שקט פנימי כזה שאני לא יכול לתאר במילים, צריך להרגיש את זה.
פתאום יש תחושה אחרת, משהו שלא היה קיים.
הייתי ממסך את מה שאני מרגיש עם כל מיני משני תודעה למינהם מבלי להבין ממה אני בורח.
ברחתי מעצמי כי לא הייתי מסוגל לחיות עם תחושת החצי הזאת.
היום, ללא הצורך במשני התודעה ואחרי עבודת חריש פנימית ארוכה הבנתי שקבלתי את עצמי.
כשאני מקובל בפני עצמי, ישר נכנסה לפעולה התכונה שנקראת אהבה עצמית.
אין מושלם, יהיו ימים כאלה טובים וגם יהיו ימים פחות טובים, רק במקום להסתכל על הפחות טוב, אני נזכר להסתכל אחורה ולראות את מיליון הצעדים שכבר הלכתי עד לפה.
תודה למי שקרא
Sunna סאנה​(שולטת)
Sunna סאנה​(שולטת) • 5 במאי 2026
היי רק מבחינה בין דברים מסוימים שאמרת לבין אחרים.
נשים טרנסיות הן לא קינק או פטיש, הן בנות אדם. זה שאתה נמשך לנשים טרנסיות זה פשוט זה, להימשך לנשים, ושלחלק מהנשים האלו יש כרומוזום Y או (לפעמים, לא תמיד) זין.
אם למישהי יש בעיה עם זה שאתה נמשך לנשים טרנסיות היא כנראה קצת טרנספובית, או אם יש לה בעיה עם גברים ביסקסואליים קצת ביפובית, אז (אני לפחות, כמישהי שגם נמשכת לבנות) לא הייתי יוצאת איתה.
ועכשיו כשאמרתי את זה, אני יכולה פשוט לומר- איזה יופי! שמחה בשבילך על החופש שאתה מרגיש והאהבה העצמית, אני מאחלת לך שתהיה ארוכת שנים ויציבה בתוך הימים הטובים והפחות טובים.
    התגובה האהובה בשרשור
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת • 5 במאי 2026
האם אפשרי שהכסף שהשקעתי במיסים השנה יכלול גם קורס להמונים בהתמצאות במרחב הוירטואלי? 😉
Blonde
Blonde • 5 במאי 2026
טקסט מהמם אך מתאים לבלוג יותר מאשר לכאן icon_smile.gif
He Doesnt Askחשבון מאומת
He Doesnt Askחשבון מאומת
He Doesnt Askחשבון מאומת • 5 במאי 2026
טוב מכשפה בגינס משלמת מיסים כנראה גם על קורסים להתמצאות במרחב הוירטואלי