|
|
לפני יום •
9 במאי 2026
להפוך לשולט - איך ואיפה?
לפני יום •
9 במאי 2026
קרימזון(קינקי) • 9 במאי 2026
שליטה.
ביטחון, כריזמה, אסרטיביות. היא מתחלקת לשתי אסכולות: - כאלו הטוענים שנולדים עם זה. עם האופי. עם הידע. הנוכחות. עם היכולת להעביר את המסר ולשלוט באחר. - כאלו הטוענים שזו יכולת נרכשת. מתפתחת. ניסוי וטעייה. נולדים כדף חלק. קו ישר. ועם הזמן נוטים לכיוון הנשלט או השולט, ודרך עבודה קשה וניסיון הופכים להיות טובים במה שעושים. עד כמה שזה מושך, קסום ומרגש - המחשבה שנולדים עם החוש והיכולת הטבעית למגנט, להקסים ולשלוט. אני רוצה להאמין באסכולה השנייה. שזו יכולת נלמדת. ולכן אני תוהה, איך הפכתם לשולטים שאתם כיום? אם דרך חוויות וניסיון פיזי? דרך עבודת כפיים? או האם בנוסף לכך יש מקורות נוספים איתם ניתן להעשיר את הידע וללמוד מה דרוש או איך הופכים לשולטים אמיתיים? |
|
|
|
|
לפני 23 שעות •
9 במאי 2026
לפני 23 שעות •
9 במאי 2026
תחת כנפיך • 9 במאי 2026
לדעתי, שולט ונשלט זה אותו דבר.
זה הצורך בשליטה אומניפותנית. והאסטרטגיה להשיג זאת. יש מופנמים שהם נשלטים. ויש מוחצנים שהם שולטים. ככה לדעתי העולם מתנהל. אבל זו תחושה ולא משהו בדוק וכאלה |
|
|
|
|
לפני 21 שעות •
9 במאי 2026
לפני 21 שעות •
9 במאי 2026
► תחת כנפיך כתב/ה: לדעתי, שולט ונשלט זה אותו דבר.
זה הצורך בשליטה אומניפותנית. והאסטרטגיה להשיג זאת. יש מופנמים שהם נשלטים. ויש מוחצנים שהם שולטים. ככה לדעתי העולם מתנהל. אבל זו תחושה ולא משהו בדוק וכאלה אז, אם הבנתי את מה שאתה אומר, מבחינתך אם אתה מופנם אז אתה נשלט ואם אתה מוחצן אז אתה שולט. אם נולדת או הפכת למופנם אז אתה בהכרח נשלט. ואם נולדת או הפכת למוחצן אז אתה בהכרח שולט? |
|
|
|
|
לפני 21 שעות •
9 במאי 2026
לפני 21 שעות •
9 במאי 2026
תחת כנפיך • 9 במאי 2026
► קרימזון כתב/ה: ► תחת כנפיך כתב/ה: לדעתי, שולט ונשלט זה אותו דבר.
זה הצורך בשליטה אומניפותנית. והאסטרטגיה להשיג זאת. יש מופנמים שהם נשלטים. ויש מוחצנים שהם שולטים. ככה לדעתי העולם מתנהל. אבל זו תחושה ולא משהו בדוק וכאלה אז, אם הבנתי את מה שאתה אומר, מבחינתך אם אתה מופנם אז אתה נשלט ואם אתה מוחצן אז אתה שולט. אם נולדת או הפכת למופנם אז אתה בהכרח נשלט. ואם נולדת או הפכת למוחצן אז אתה בהכרח שולט? אני לא דטרמניסט. אני חושב שיש בחירה בעולם. אמממ.. אז לדעתי זה יותר קו מנחה. ואדם יכול להיות מופנם שולט. או מה שבא לו |
|
|
|
|
לפני 21 שעות •
9 במאי 2026
לפני 21 שעות •
9 במאי 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 9 במאי 2026
אישית אני חושבת שזה גם וגם
יש כאלו שנולדים עם זה אינטואיטיבית ואת הדומיננטיות אותה הם מפגינים ביום יום, הם יבחרו להפגין גם במערכות היחסים ויש כאלו שהם פחות דומיננטיים בחיי היומיום אבל בגלל שקיימת משיכה לשליטה מהצד השולט אז הם יסגלו לעצמם את התכונות דרך למידה, ניסוי וטעיה *זה מאוד מאוד מאוד בגדול, כמובן שזאת קשת רווחה הרבה יותר ויש מגוון באמצע |
|
|
|
|
לפני 20 שעות •
9 במאי 2026
לפני 20 שעות •
9 במאי 2026
bondman(נשלט){FLR} • 9 במאי 2026
אני הפכתי לנשלט פשוט בגלל שהמחשבה על הפרקטיקות של הצד הנשלט גירו אותי ןהעמידו לי.
בעוד שהפרקטיקות של הצד השולט התגלו כלא מעוררים אותי. מניח שזה גם מה שקורה לצד השני. |
|
|
|
|
לפני 20 שעות •
9 במאי 2026
לפני 20 שעות •
9 במאי 2026
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 9 במאי 2026
אתה מדבר על בדס"מ או על כריזמה? אולי על מנהיגות? עוד משהו שפספסתי?
בבדסמ אני שולטת (בין השאר. מתחלפת) כי יש לי תשוקה לזה. וכדי שבן הזוג שלי גם יהנה ולא ייפגע אז למדתי על אמצעי בטיחות והגנה. באמת בתחילת דרכי הייתי שולטת פח כי הייתי גם צעירה בגיל והיו דברים שלא הבנתי לגבי גבולות ולגבי גברים ואנשים בכלל. לא ידעתי מה אני לא יודעת. כשהבנתי שאני אהבלה אז התחלתי לחפש מידע ולחשוב על דברים יותר לעומק וללמוד מטעויות של אחרים. במצבים אחרים אני בכלל לא מנסה לשלוט באנשים וגם לא מחלקת אנשים שולטים ונשלטים. |
|
|
|
|
לפני 20 שעות •
9 במאי 2026
לפני 20 שעות •
9 במאי 2026
► יולי Yuli כתב/ה: אתה מדבר על בדס"מ או על כריזמה? אולי על מנהיגות? עוד משהו שפספסתי?
בבדסמ אני שולטת (בין השאר. מתחלפת) כי יש לי תשוקה לזה. וכדי שבן הזוג שלי גם יהנה ולא ייפגע אז למדתי על אמצעי בטיחות והגנה. באמת בתחילת דרכי הייתי שולטת פח כי הייתי גם צעירה בגיל והיו דברים שלא הבנתי לגבי גבולות ולגבי גברים ואנשים בכלל. לא ידעתי מה אני לא יודעת. כשהבנתי שאני אהבלה אז התחלתי לחפש מידע ולחשוב על דברים יותר לעומק וללמוד מטעויות של אחרים. במצבים אחרים אני בכלל לא מנסה לשלוט באנשים וגם לא מחלקת אנשים שולטים ונשלטים. אני מדבר על שילוב הדברים. ביטחון עצמי, אסרטיביות, כריזמה, יוזמה, הובלה ועוד בבדסמ אבל גם (ואולי מעט יותר) מחוצה לו. |
|
|
|
|
לפני 20 שעות •
9 במאי 2026
לפני 20 שעות •
9 במאי 2026
Master Bruce{©} • 9 במאי 2026
איפה הופכים לבעלי פוט פטיש?
איך הופכים לכאלו שנמשכים לבגדי עור? מה צריך לעשות כדי להדלק מהרעיון של ללבוש חיתולים? מה גרם לכם להפוך לחובבי הגולדן שאוור שאתם? ביום שתענה לי על השאלות האלו לכל קינק ופטיש אחרים, אני אענה לך על זה בהקשר לשליטה. המחשבה ששליטה קשורה איכשהו ל "ביטחון, כריזמה, אסרטיביות" היא פשוט מטומטמת לחלוטין ברמה מפחידה. יש נשלטים (ונשלטות) עם המון בטחון, כריזמה ואסרטיביות. יש שולטים (ושולטות) בלי אף אחד מאלו. |
|
|
|
|
לפני 19 שעות •
9 במאי 2026
לפני 19 שעות •
9 במאי 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 9 במאי 2026
אתה הופך לשולט אם זה מה שמעמיד לך את הזין. ואם אתה בן אדם, אתה יכול גם להיות שולט טוב.
הרצון ללמוד ולהתפתח הוא נהדר. אבל באיזה תחום בדיוק? מה מדליק אותך? יש דברים טכניים שצריך ללמוד. לקשור צריך ללמוד וגם איפה אפשר להרביץ ועם מה. מה מעניין אותך? מה מדליק אותך? |
|
|