|
|
לפני 20 שעות •
17 במאי 2026
דעתכם על ווק
לפני 20 שעות •
17 במאי 2026
Cafe(שולט) • 17 במאי 2026
פרופ' משה כהן אליה טוען שהומואים ולסביות נוטשים את הווק משלש סיבות:
1. יותר ויותר מסתבר שהווק הוא אנטי ליברלי. 2. הווק כורך הומואים ולסביות עם קווירים. 3. הווק גורר הומואים ולסביות למאבקי שמאל קיצוני שאינם ממין הענין. אשמח לשמוע את דעתכם בענין קישור: https://www.facebook.com/100006001336361/posts/3025051251038223/?app=fbl |
|
|
|
|
לפני 20 שעות •
17 במאי 2026
לפני 20 שעות •
17 במאי 2026
Master Bruce{©} • 17 במאי 2026
אני חושב שווק זה כלי נהדר בשביל להקפיץ איתו אוכל. ולמעשה, באופן כללי, רוב השימושים של מחבת אפשר לעשות עם ווק.
אני כנראה משתמש בווק יותר מאשר בכל כלי בישול אחר אצלי בבית. |
|
|
|
|
לפני 20 שעות •
17 במאי 2026
לפני 20 שעות •
17 במאי 2026
ivy sweet(נשלטת) • 17 במאי 2026
דעתי שהשיט הזה צריך להיכחד מהעולם
|
|
|
|
|
לפני 18 שעות •
17 במאי 2026
לפני 18 שעות •
17 במאי 2026
Moon cat(נשלטת) • 17 במאי 2026
כן. כמו הקטע של LGBT. מה הקשר טראנסים?? איפה זה נכנס בנטיה מינית? זה לא קשור בשום צורה לנושא. ואל תשכח שהוסיפו לזה עוד מלא אותיות אחרי. למרות שנטיות מיניות של LGB תמיד היו קיימות משחר ההיסטוריה, טרנסים לא היו בעמדה של מיניות מעולם כי אין לזה קשר למשיכה מינית, ואז קושרים את הראשי תיבות האלו לכל מיני מאבקים פוליטיים שאינם קשורים בכלל לנושא ואיכשהו לסביות והומואים חייבים להגיב כי זה "חלק מהקהילה".
וגם, בסך הכל אנשים מבקשים לחיות בשקט בלי פוליטיקה או לדחוף דיעות שאינן מעניינות אותם לדיון |
|
|
|
|
לפני 18 שעות •
17 במאי 2026
לפני 18 שעות •
17 במאי 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 17 במאי 2026
זה חרא גדול לדעתי. אני פמיניסטית ליברלית , פציפיסטית והומניסטית ולכן אני לא יכולה לתמוך בתנועה שהיא לוחמנית, מבטלת ואלימה.
|
|
|
|
|
לפני 17 שעות •
17 במאי 2026
לפני 17 שעות •
17 במאי 2026
MagisterDolor(שולט) • 17 במאי 2026
► Master Bruce כתב/ה: אני חושב שווק זה כלי נהדר בשביל להקפיץ איתו אוכל. ולמעשה, באופן כללי, רוב השימושים של מחבת אפשר לעשות עם ווק.
אני כנראה משתמש בווק יותר מאשר בכל כלי בישול אחר אצלי בבית. בדיוק מה שהוא אמר |
|
|
|
|
לפני 16 שעות •
17 במאי 2026
לפני 16 שעות •
17 במאי 2026
Moon cat(נשלטת) • 17 במאי 2026
► פרלין כתב/ה: זה חרא גדול לדעתי. אני פמיניסטית ליברלית , פציפיסטית והומניסטית ולכן אני לא יכולה לתמוך בתנועה שהיא לוחמנית, מבטלת ואלימה. פציפיזם זה בולשיט אחד גדול |
|
|
|
|
לפני 15 שעות •
17 במאי 2026
לפני 15 שעות •
17 במאי 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 17 במאי 2026
► Master Bruce כתב/ה: אני חושב שווק זה כלי נהדר בשביל להקפיץ איתו אוכל. ולמעשה, באופן כללי, רוב השימושים של מחבת אפשר לעשות עם ווק.
אני כנראה משתמש בווק יותר מאשר בכל כלי בישול אחר אצלי בבית. יום יבוא ואני אלמד לבשל בווק בעצם, יום יבוא ואני אלמד לבשל השרשור עשה חשק |
|
|
|
|
לפני 14 שעות •
17 במאי 2026
לפני 14 שעות •
17 במאי 2026
Sunna סאנה(שולטת) • 17 במאי 2026
► Moon cat כתב/ה: כן. כמו הקטע של LGBT. מה הקשר טראנסים?? איפה זה נכנס בנטיה מינית? זה לא קשור בשום צורה לנושא. ואל תשכח שהוסיפו לזה עוד מלא אותיות אחרי. למרות שנטיות מיניות של LGB תמיד היו קיימות משחר ההיסטוריה, טרנסים לא היו בעמדה של מיניות מעולם כי אין לזה קשר למשיכה מינית, ואז קושרים את הראשי תיבות האלו לכל מיני מאבקים פוליטיים שאינם קשורים בכלל לנושא ואיכשהו לסביות והומואים חייבים להגיב כי זה "חלק מהקהילה".
וגם, בסך הכל אנשים מבקשים לחיות בשקט בלי פוליטיקה או לדחוף דיעות שאינן מעניינות אותם לדיון ראשית עבור הדיון, אין לי מושג מה זה הווק, אקרא על זה ואגבש דעה. בנוגע לשיח על אנשים ששייכים לקהילה והמאבקים ומי שלא- מוןקאט, אני ממליצה לך (ולכולם) לקרוא על מהומות סטונוול, המהפכה הלהטבית, והסיבה שבכלל יש ללהט״בים זכויות ואנחנו כבר לא פורעי חוק. כל הדבר הזה התאפשר בעזרת נשים טרנסיות שהיו האמהות של המאבק הלהט״בי, ועל הגב שלהן אנחנו כיום חיות בחופשיות (כמה שניתן יחסית לדיכוי הקיים). אותן נשים טרנסיות היו האמהות המאמצות של ילדים ונוער שההורים ההומופובים שלהם היו זורקים אותם מהבית, והן היו יוצרות משפחות מאמצות יחד עבור אותם ילדים ונאבקות עליהן-ם תוך כדי שהיו עובדות מין בשביל לכלכל את עצמן ואת הילדים שלהן, כי הן לא התקבלו לאף עבודה ולא היה חוקי להיות, ובכן, הן. אנחנו חייבים לקהילה הטרנסית הכל, ולכן אנחנו חייבים לעמוד לצידם ולצידן בזמן שהחברה מנסה להפריד בין הקהילות. זו חובתינו להיות איתן כי הן נתנו הכל עבורינו. יש סרט בשם ״פריז בוערת״ שמתאר קצת מהתרבות הזאת שמאפשרת לנו להיות היום, שצולם באמת בשנות ה80. וגם ממליצה על הסדרה pose בנטפליקס שהיא עלילתית אבל שעוקבת אחרי בדיוק זה |
|
|
|
|
לפני 14 שעות •
17 במאי 2026
לפני 14 שעות •
17 במאי 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 17 במאי 2026
► Moon cat כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: זה חרא גדול לדעתי. אני פמיניסטית ליברלית , פציפיסטית והומניסטית ולכן אני לא יכולה לתמוך בתנועה שהיא לוחמנית, מבטלת ואלימה. פציפיזם זה בולשיט אחד גדול טובוש. אין ספק שפתחת דיון אינטיליגנטי שתענוג להשתתף בו 😁 |
|
|