|
|
לפני 24 שעות •
22 במאי 2026
אפליקציות היכרויות
לפני 24 שעות •
22 במאי 2026
Just looks innocent{נשלטת} • 22 במאי 2026
לא משנה מה ניסיתי, באמבל, קיופיד, טינדר , בכולם -
מאות לייקים, עשרות מאצ'ים בלי שיחה אחת שמתפתחת. מסקנה - אפליקציות זה זיוף וזה חרטא וזו אשליה, חשבתי ככה גם לפני אבל עכשיו קיבלתי את ההוכחה החיה. שבת שלום. |
|
|
|
|
לפני 23 שעות •
22 במאי 2026
לפני 23 שעות •
22 במאי 2026
Master Bruce{©} • 22 במאי 2026
רק על עצמי לספר ידעתי, וזה. אבל אני יכול להגיד שהפעם האחרונה שהכרתי מישהי שזה הוביל ליותר משיחה של 5 דקות בזכות אפליקציית הכרות היתה בגלגול המקורי של okcupid. מאז שהן כולן במודל של טינדר (עם הבדלים קטנים מאד), זה מרגיש לי כמו מסחטה כספית שמוכרת שקרים ואשליות.
(וכן, אני יודע שיש לא מעט אנשים שיצאו להם מהאתרים האלו הרבה דייטים ואפילו מערכות יחסים. כאמור, אני מדבר רק על עצמי) |
|
|
|
|
לפני 23 שעות •
22 במאי 2026
לפני 23 שעות •
22 במאי 2026
סוטר ומלטף(שולט) • 22 במאי 2026
כמעט כולם נמצאים באפליקציות ואף אחד לא מוצא.
זה גם מסחטת כספים וכמו בקזינו פעם ב.. זוג מצליח להכיר שם . |
|
|
|
|
לפני 22 שעות •
22 במאי 2026
לפני 22 שעות •
22 במאי 2026
Just looks innocent{נשלטת} • 22 במאי 2026
► סוטר ומלטף כתב/ה: כמעט כולם נמצאים באפליקציות ואף אחד לא מוצא.
זה גם מסחטת כספים וכמו בקזינו פעם ב.. זוג מצליח להכיר שם . זה מרגיש כאילו אנשים לא באמת מעוניינים להכיר... ממקבלים ממקבלים ולא מסוגלים לייצר רגע אחד של שיחה אמיתית.. והאפליקציות האלה מייצרות תחושה של שפע כשהכל מזויף..כל כך קל להחליק שמאלה וימינה ולשפוט על סמך תמונה שטחית שבכלל לא אמורה להגדיר את הבן אדם |
|
|
|
|
לפני 22 שעות •
22 במאי 2026
ממש ככה
לפני 22 שעות •
22 במאי 2026
סוטר ומלטף(שולט) • 22 במאי 2026
► Just looks innocent כתב/ה: ► סוטר ומלטף כתב/ה: כמעט כולם נמצאים באפליקציות ואף אחד לא מוצא.
זה גם מסחטת כספים וכמו בקזינו פעם ב.. זוג מצליח להכיר שם . זה מרגיש כאילו אנשים לא באמת מעוניינים להכיר... ממקבלים ממקבלים ולא מסוגלים לייצר רגע אחד של שיחה אמיתית.. והאפליקציות האלה מייצרות תחושה של שפע כשהכל מזויף..כל כך קל להחליק שמאלה וימינה ולשפוט על סמך תמונה שטחית שבכלל לא אמורה להגדיר את הבן אדם כולם נמצאים בכל האפליקציות הכל הפך לוירטואלי כי גם לאנשים נח להיות במרחב הזה. לי היו כמה הכרויות מדהימות מאפליקציות אבל זה מאוד קשה להכיר שם. מסקרנות מהיכן יוצר לך להכיר? |
|
|
|
|
לפני 22 שעות •
22 במאי 2026
Re: אפליקציות היכרויות
לפני 22 שעות •
22 במאי 2026
A Ciel Ouvert • 22 במאי 2026
► Just looks innocent כתב/ה: לא משנה מה ניסיתי, באמבל, קיופיד, טינדר , בכולם -
מאות לייקים, עשרות מאצ'ים בלי שיחה אחת שמתפתחת. מסקנה - אפליקציות זה זיוף וזה חרטא וזו אשליה, חשבתי ככה גם לפני אבל עכשיו קיבלתי את ההוכחה החיה. שבת שלום. לא משנה מה ניסיתי. פיצות, טוסטים, קוראסונים, סתם פיתות בכולם מאות פחמימות בלי שריר אחד שמתפתח. מסקנה - חדר כושר זה זיוף וזה חרטא וזו אשליה, חשבתי ככה גם לפני אבל עכשיו קיבלתי את ההוכחה החיה |
|
|
|
|
לפני 21 שעות •
22 במאי 2026
לפני 21 שעות •
22 במאי 2026
LLoverBoy(שולט) • 22 במאי 2026
גברים באפליקציות לרוב מחפשים סקס בצורה ישירה מדי
והנשים בררניות מדי, נותנות לייקים רק לגברים שמחוץ לליגה שלהן מבחינת נראות |
|
|
|
|
לפני 20 שעות •
22 במאי 2026
לפני 20 שעות •
22 במאי 2026
moonlight dom • 22 במאי 2026
מאיפה שאני מסתכלת יש לך פה כמה גברים פוטנציאלים נראה שווים במיוחד כל אחד בדרכו שפתחו איתך שיחה רצינית על נושא משותף את הלכת.
מהצד שלכם זה נראה אותו דבר. רק אומרת. בהצלחה❤️ |
|
|
|
|
לפני 13 שעות •
23 במאי 2026
לפני 13 שעות •
23 במאי 2026
bondman(נשלט){FLR} • 23 במאי 2026
לפי מחקרים
טינדר מאפשר פגישות לבערך עשרה אחוז מהגברים שנראים ממש ממש טוב, ובערך 50 אחוז מהנשים. כל השאר הסיכוי שלהם למצוא מאצ׳ כמעט אפסי. מממממ…. כמו הכלוב בעצם…… חחחחח |
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
23 במאי 2026
לפני 9 שעות •
23 במאי 2026
MagisterDolor(שולט) • 23 במאי 2026
לא יודע איך זה עובד כיום, מזמן לא הייתי באתרי היכרויות, אבל בעבר יצאו לי כמה מערכות יחסים מאוד ארוכות מאתרי היכרויות... כולל נישואים
|
|
|