בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

גבר מהכלוב שלכאורה אנס וארצה להזהיר נשים לגביו

סרדינית
לפני 5 שעות • 9 ביוני 2026

גבר מהכלוב שלכאורה אנס וארצה להזהיר נשים לגביו

סרדינית • 9 ביוני 2026
לכאורה כמובן. אבל הורג אותי לראות אותו מחובר כל הזמן ושנשים פה לא יודעות ואני רוצה להזהיר אתכן ולא יודעת איך בלי שזה יתפוצץ לאיזה תביעת דיבה..
    התגובה האהובה בשרשור
evillovable
לפני 5 שעות • 9 ביוני 2026
evillovable • 9 ביוני 2026
מאוד אשמח לדעת... הבעיה שאין לאף אחת מאיתנו מנוי
mystic panda mystic panda
לפני 4 שעות • 9 ביוני 2026
mystic panda • 9 ביוני 2026
.
סנטוריון סנטוריון
סנטוריון • 9 ביוני 2026
בספק אם תצא תביעת דיבה מהכלוב. הרבה יותר סביר שהוא יתלונן עלייך לכלובי ואת תועפי מהכלוב.

מכיוון שאונס הוא עבירה חמורה עם ענישה מרחיקת לכת, שכנעי את הקורבן להתלונן במשטרה. זה הדבר הנכון ביותר לעשות, ולא לבצע משפטי שדה.
מילים מילים מילים מילים​(שולט)
מילים מילים​(שולט) • 9 ביוני 2026
1. לשמור כל פיסה של מידע שיש לך שאפשר להציג בסופו של דבר כראיה, אם זה יגיע לחקירה. צילומי מסך וכאלה. לוודא שיש לך את זה בצד מוכן לכל צורך עתידי.

2. לא להוציא את זה פומבית, זה יכול לגרום לפגיעה נוספת בנפגעות ולפגוע בחקירה עתידית אם תהיה.

3. להיזהר גם בשיחות פרטיות. בישראל אפשר לתבוע על הוצאת דיבה גם על שיחה עם חברה אחת, פנים אל פנים. עם זאת, אולי אפשר לדווח לכלובי. מותר לו להעיף כל משתמש מכל סיבה, ו"התנהגות הפוגעת בקהילה" מופיע במפורש בתנאי השימוש כעילה להרחקה. למרבה הצער אני מכיר מקרים מאתרים וקהילות אחרות בהן גם דיווח כזה פגע במדווחת כי האחראים לא היו allies. שום דבר נגד כלובי, אני פשוט לא מכיר מקרים מהעבר של הכלוב ולכן לא יכול לדעת להמליץ לכאן או לכאן. אולי אחרים יוכלו להעניק מנסיונם, אני בטוח שזו לא הפעם הראשונה שמשהו כזה קורה פה.

4. אפשר להציע לשורדת להתלונן במשטרה; לצערי זה לא תמיד מועיל. זו כמובן אופציה ואם יש לה את הכוחות אז בוודאי, אבל לא ללחוץ. יותר מומלץ לפנות לגורמים מקצועיים שמעניקים סיוע לנפגעות, כמו מרכזי הסיוע לנפגעות תקיפה מינית (1202 לנשים, 1203 לגברים). מלבד התמיכה האישית, אני בטוח שיש להם משאבים להתייעצות לגבי איך להגן על אחרות בקהילה.

5. כמובן להעניק לנפגעת תמיכה בעצמך אם זו מישהי קרובה מספיק ופשוט להיות שם בשבילה, חלק גדול מהיכולת להניע מהלך חברתי כלשהו זה להרגיש שיש לך גב.
Bent Bentחשבון מאומת
Bentחשבון מאומת
Bentחשבון מאומת • 9 ביוני 2026
לכאורה, אומר שאת לא מקור ראשון.

אם היית מקור ראשון הייתי מציע לספר לכלובי ישירות.

זה ממש לא פייר לכלובי, אבל הוא האדמין של האתר הזה והמקום שבו חלאות שכאילו צדות קורבנות.

מעבר לזה יש שיחותאישיות בין נשלטות, שבהחלט מעבירות שמות של מי להזהר ממנו וזה בהחלט בריא.

צר לי, שמשהיא נפגעה
סרדינית
לפני שעה • 9 ביוני 2026
סרדינית • 9 ביוני 2026
Bent כתב/ה:
לכאורה, אומר שאת לא מקור ראשון.

אם היית מקור ראשון הייתי מציע לספר לכלובי ישירות.

זה ממש לא פייר לכלובי, אבל הוא האדמין של האתר הזה והמקום שבו חלאות שכאילו צדות קורבנות.

מעבר לזה יש שיחותאישיות בין נשלטות, שבהחלט מעבירות שמות של מי להזהר ממנו וזה בהחלט בריא.

צר לי, שמשהיא נפגעה

היא פחדה לפתוח את הסיפור ואני כבר לא בקשר איתה, מעבר לזה זה היה לפני יותר משנה ופשוט גיליתי שהוא לפני כמה חודשים פגע בעוד מישהי..
Master Bruce Master Bruce​{©}
לפני 33 דקות • 9 ביוני 2026
Master Bruce​{©} • 9 ביוני 2026
אני רק אציין שבכלוב יש המון נשלטות שמתנהגות כמו שור, ואם יש על מישהו סמל הזהרה אדום זה אומר שהן ישר קופצות לזרועותיו. או כמו עש, קופצות לתוך האש.
זה נשמע מצחיק, אבל זה לא.
נתקלתי ביותר מאשר 2-3 סיפורים כאן של נשים שדווקא נדלקו על גבר *אחרי* שהן שמעו שהוא עושה דברים איומים למדי כולל אונס.

מהסיבה הזו, במקום להזהיר, ולקחת את הסיכון שזה דווקא יגרום לנשים להתעניין בו, אני ממליץ בחום לפנות לכלובי עם המידע שיש לך. הוא כבר ידע מה לעשות עם זה.