|
|
לפני 3 ימים •
10 ביוני 2026
מעשה טוב שאף אחד לא ראה
לפני 3 ימים •
10 ביוני 2026
Fuck You • 10 ביוני 2026
היום, אם צילמת משהו- אז זה לא קרה ולא קיים.
תספרו לי על משהו שעשיתם , מעשה ממש טוב, עזרתם למישהו אי כל דבר אחר- שאף אחד לא ראה אבל אתם גאים בעצמכם בעקבות זה. אני אתחיל, הצלתי גבר שנדקר בבטן ודימם בבית שלו, ואני איכשהו שמעתי אותו מהמרפסת שלי וקראתי לעזרה, רק לא ידעתי בדיוק באיזה בניין הוא ובאיזו דירה, אז ב 3 לפנות בוקר הלכתי לחפש אותו ולבסוף מצאתי. המשטרה אמרה לי, שאם הם היו מגיעים בעוד שעה-הוא היה מדמם למות. כשיש מעשים טובים ואנשים טובים-זה מחזיר לי את האמונה באנושות וממש עושה לי טוב בלב. אשמח לקרוא על המעשים או מקרים שקרו לכם. נ.ב. נכון זה לא קשור לבדס״מ, אז למי שזה מפריע-נא לדלג ♥️ |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
10 ביוני 2026
לפני 3 ימים •
10 ביוני 2026
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 10 ביוני 2026
אני פגשתי בצהריים בכניסה לבניין שלי סבא מבולבל שהגיע לברית של הנכד שלו במונית. רק שהברית היתה באולם (שידעתי בדיוק את שמו) ולא בבית. אז הזמנתי מונית חדשה, העלתי עליו את הסבא וביקשתי מהנהג לקחת אותו לשם. בליליה קיבלתי עדכון שהוא הגיע בשלום ואפילו החזיק את הנכד.
|
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
10 ביוני 2026
לפני 3 ימים •
10 ביוני 2026
פלג-מתלמדת • 10 ביוני 2026
במשך 40 דקות הסתובבתי בפארק עם ילדה בת 3 ו3 ילדים שלי שחיפשה את אמא שלה עד שמצאנו אותה.
|
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
10 ביוני 2026
לפני 3 ימים •
10 ביוני 2026
crash and burn • 10 ביוני 2026
לפני חודש ימים הצלתי חיים של ילד שסבל מהרעלת כימו
|
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
10 ביוני 2026
לפני 3 ימים •
10 ביוני 2026
RANDD(קינקי) • 10 ביוני 2026
מתחביביי לעצור לכל רכב שתקוע בצד ולעזור
השבוע החלפתי שלוש צמיגים ועזרתי לבחורה צעירה לעשות זינוק בעלייה בכביש לא נחמד באמצע כפר ערבי כשמאחוריה פקק ארוך וזועם |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
10 ביוני 2026
לפני 3 ימים •
10 ביוני 2026
Master Bruce{©} • 10 ביוני 2026
הצלתי פעם מישהי מאונס באמצעות זה שהתאפקתי! זה נחשב?
וברצינות, יש לי חוסר אמון בסיסי בכל מי שרץ לספר על מעשים טובים שהוא עשה. "יהללוך אחרים ולא פיך" שכזה. |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
10 ביוני 2026
לפני 3 ימים •
10 ביוני 2026
RANDD(קינקי) • 10 ביוני 2026
► Master Bruce כתב/ה: הצלתי פעם מישהי מאונס באמצעות זה שהתאפקתי! זה נחשב?
וברצינות, יש לי חוסר אמון בסיסי בכל מי שרץ לספר על מעשים טובים שהוא עשה. "יהללוך אחרים ולא פיך" שכזה. 1. מותר להתגאות במעשה טוב שעשית. 2. סיפרת על מעשה טוב וזה גרם לאחרים לעשות מעשה טוב? גלגלת טוב בעולם. 3. רוב האנשים כאן באתר אנונימיים למדי, איזה מין התגאות זו. |
|
|
|
|
שלשום •
10 ביוני 2026
שלשום •
10 ביוני 2026
Fuck You • 10 ביוני 2026
► Master Bruce כתב/ה: הצלתי פעם מישהי מאונס באמצעות זה שהתאפקתי! זה נחשב?
וברצינות, יש לי חוסר אמון בסיסי בכל מי שרץ לספר על מעשים טובים שהוא עשה. "יהללוך אחרים ולא פיך" שכזה. מה הקשר ״חוסר אמון בכל מי שרץ לספר על המעשים הטובים״? ביקשתי ממך לרוץ ולספר? לא…ואם אדם עשה מעשה טוב-זה לא רע. יש מעשים שעושים ״בשקט״ ושאלתי עליהם |
|
|
|
|
שלשום •
10 ביוני 2026
שלשום •
10 ביוני 2026
Live With Passion • 10 ביוני 2026
► crash and burn כתב/ה: לפני חודש ימים הצלתי חיים של ילד שסבל מהרעלת כימו איך זה קרה שגילית והצלחת להציל? |
|
|
|
|
שלשום •
10 ביוני 2026
Re: מעשה טוב שאף אחד לא ראה
שלשום •
10 ביוני 2026
Live With Passion • 10 ביוני 2026
► Fuck You כתב/ה: היום, אם צילמת משהו- אז זה לא קרה ולא קיים.
תספרו לי על משהו שעשיתם , מעשה ממש טוב, עזרתם למישהו אי כל דבר אחר- שאף אחד לא ראה אבל אתם גאים בעצמכם בעקבות זה. אני אתחיל, הצלתי גבר שנדקר בבטן ודימם בבית שלו, ואני איכשהו שמעתי אותו מהמרפסת שלי וקראתי לעזרה, רק לא ידעתי בדיוק באיזה בניין הוא ובאיזו דירה, אז ב 3 לפנות בוקר הלכתי לחפש אותו ולבסוף מצאתי. המשטרה אמרה לי, שאם הם היו מגיעים בעוד שעה-הוא היה מדמם למות. כשיש מעשים טובים ואנשים טובים-זה מחזיר לי את האמונה באנושות וממש עושה לי טוב בלב. אשמח לקרוא על המעשים או מקרים שקרו לכם. נ.ב. נכון זה לא קשור לבדס״מ, אז למי שזה מפריע-נא לדלג ♥️ הוא היה בהכרה? למה הוא לא קרא לעזרה? מי פתח לך את הדלת של הדירה שלו? |
|
|