| עבד מהמרכז |
לפני 5 שעות •
1 ביולי 2026
שולטת חרדית
לפני 5 שעות •
1 ביולי 2026
עבד מהמרכז • 1 ביולי 2026
האם ישנה כאן כזאת?
אם לא היכן אפשר למצוא? |
|
|
|
|
לפני 4 שעות •
1 ביולי 2026
Re: שולטת חרדית
לפני 4 שעות •
1 ביולי 2026
masoul • 1 ביולי 2026
► עבד מהמרכז כתב/ה: האם ישנה כאן כזאת?
אם לא היכן אפשר למצוא? ניסית דפי זהב? האתר של 144? גוגל? מידרג? ואם כל זה לא עזר, אין לך ברירה, תנסה את אחד הסופרים הגדולים בבני ברק, ואם גם שם אין, בסופר של "יש חסד" בטח תמצא. אל תשכח לחזור לעדכן אותנו איפה מצאת בסוף. בהצלחה! |
|
|
| עבד מהמרכז |
לפני 4 שעות •
1 ביולי 2026
לפני 4 שעות •
1 ביולי 2026
עבד מהמרכז • 1 ביולי 2026
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
|
|
|
|
לפני 4 שעות •
1 ביולי 2026
לפני 4 שעות •
1 ביולי 2026
Bluecollar(שולטת) • 1 ביולי 2026
► masoul כתב/ה: ► עבד מהמרכז כתב/ה: האם ישנה כאן כזאת?
אם לא היכן אפשר למצוא? ניסית דפי זהב? האתר של 144? גוגל? מידרג? ואם כל זה לא עזר, אין לך ברירה, תנסה את אחד הסופרים הגדולים בבני ברק, ואם גם שם אין, בסופר של "יש חסד" בטח תמצא. אל תשכח לחזור לעדכן אותנו איפה מצאת בסוף. בהצלחה! החרדים לא עובדים עם wolt? |
|
|
|
|
לפני 4 שעות •
1 ביולי 2026
לפני 4 שעות •
1 ביולי 2026
masoul • 1 ביולי 2026
► Bluecollar כתב/ה: ► masoul כתב/ה: ► עבד מהמרכז כתב/ה: האם ישנה כאן כזאת?
אם לא היכן אפשר למצוא? ניסית דפי זהב? האתר של 144? גוגל? מידרג? ואם כל זה לא עזר, אין לך ברירה, תנסה את אחד הסופרים הגדולים בבני ברק, ואם גם שם אין, בסופר של "יש חסד" בטח תמצא. אל תשכח לחזור לעדכן אותנו איפה מצאת בסוף. בהצלחה! החרדים לא עובדים עם wolt? זהו, שאין להם סמרטפונים, אז אין להם אפליקציות, אז אי אפשר להזמין שולטת חרדית בוולט. הייתי חושב דווקא על מדרג, ששם אפשר לקבל גם ביקורת ודרוג של השולטת החרדית, שזה יתרון ברור. מקווה שהוא יעדכן. |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
1 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
1 ביולי 2026
Bluecollar(שולטת) • 1 ביולי 2026
► masoul כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► masoul כתב/ה: ► עבד מהמרכז כתב/ה: האם ישנה כאן כזאת?
אם לא היכן אפשר למצוא? ניסית דפי זהב? האתר של 144? גוגל? מידרג? ואם כל זה לא עזר, אין לך ברירה, תנסה את אחד הסופרים הגדולים בבני ברק, ואם גם שם אין, בסופר של "יש חסד" בטח תמצא. אל תשכח לחזור לעדכן אותנו איפה מצאת בסוף. בהצלחה! החרדים לא עובדים עם wolt? זהו, שאין להם סמרטפונים, אז אין להם אפליקציות, אז אי אפשר להזמין שולטת חרדית בוולט. הייתי חושב דווקא על מדרג, ששם אפשר לקבל גם ביקורת ודרוג של השולטת החרדית, שזה יתרון ברור. מקווה שהוא יעדכן. חוסר היכולת לעבוד עם אפליקציות זה אתגר. כי יש גם את gett שולטת |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
1 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
1 ביולי 2026
masoul • 1 ביולי 2026
► Bluecollar כתב/ה: ► masoul כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► masoul כתב/ה: ► עבד מהמרכז כתב/ה: האם ישנה כאן כזאת?
אם לא היכן אפשר למצוא? ניסית דפי זהב? האתר של 144? גוגל? מידרג? ואם כל זה לא עזר, אין לך ברירה, תנסה את אחד הסופרים הגדולים בבני ברק, ואם גם שם אין, בסופר של "יש חסד" בטח תמצא. אל תשכח לחזור לעדכן אותנו איפה מצאת בסוף. בהצלחה! החרדים לא עובדים עם wolt? זהו, שאין להם סמרטפונים, אז אין להם אפליקציות, אז אי אפשר להזמין שולטת חרדית בוולט. הייתי חושב דווקא על מדרג, ששם אפשר לקבל גם ביקורת ודרוג של השולטת החרדית, שזה יתרון ברור. מקווה שהוא יעדכן. חוסר היכולת לעבוד עם אפליקציות זה אתגר. כי יש גם את gett שולטת את לוקחת אותי כאן לאיזורים היותר איזוטרים ונידחים של החיים האינטרנטים, אני קצת מאבד ביטחון ביכולת שלי לתייר באיזורים אלו, אני ניזון משמועות וממקורות מפוקפקים עד בלתי אמינים לחלוטין. ידעת שיש וואטסאפ חרדי? בלי אפליקציה? בלי סמרטפון? בטלפון כשר? ידעת? כן, יש דבר כזה. אין לי מושג איך הם עושים את זה או נכנסים לשם. ועוד פחות יש לי מושג האם אפשר למצוא שם שולטת חרדית. אבל בואי נחשוב רגע ביחד. אישה שמנהלת בית עם עשרה ילדים ויותר, רובם אם לא כולם ילדים קטנים, שזה אומר להוציא למסגרות להחזיר ממסגרות להכין ארוחות בוקר להגיש ארוחות בוקר, וערב, וצהרים, לכבס לעשות קניות ( אין אפלקציה של שופרסל ) ולהכין שבת.... ובתוך כל זה גם לעבוד במשרה מלאה. אה, ויש לה כמובן בעל על הראש, שזה שקול במקרה הטוב לשלושה לידים קטנים. מה אפשר לבקש יותר מזה משולטת? (: מה עוד כבר יכול להיות בשולטת? איזו שליטה ויכולות וירטואוזיות כבר יכולות להיות יותר מזה? בקיצור. סע לבני ברק ופשוט תעצור כל אישה בגיל 35 פלוס. והנה קיבלת שולטת חרדית אמתית. בחלוק. לא בבגדי עור. ( ורק אצלי בראש, רק בראש שלי, אני שומע אותה אומרת, "יש לך 20 שניות לגמור, אם לא תצליח, יש לנו זמן שוב בשבוע הבא ננסה אז", זה לא באמת, זה רק אצלי בראש ) |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
1 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
1 ביולי 2026
Zord(קינקי) • 1 ביולי 2026
היתה כאן מישהי לפני כמה שנים שזה ליטרלי היה הכינוי שלה
|
|