צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

האם סוויצ' זה אילוץ או העדפה?

דון קורליאון דון קורליאון
אתמול • 5 ביולי 2026

האם סוויצ' זה אילוץ או העדפה?

דון קורליאון • 5 ביולי 2026
כל החיים הרגשתי שאני רוצה להיות נשלט. חסר אונים. זה התחיל כשהייתי ילד, היינו עושים היאבקות, פעם הייתי מנצח, פעם הייתי מפסיד.
אבל אז הגיע הרגע שהכל השתנה. התחלתי לאהוב את התחושה של להפסיד. ובזמן שהייתי נאבק עם בנים, חלמתי להיות מושפל על ידי בנות.
חלמתי שהן מפתות אותי ושאני נכנע להן, הן קושרות אותי, ומתעללות בי. בכל מיני דרכים.
אבל הכי חירמן אותי, שהן לא צריכות לפתות אותי, אלא שהן פשוט מנצחות אותי בהיאבקות. ואז אני שייך להן. כמו התערבות כזאת שברור שאני זה
שצריך לנצח, אבל אני זה שמפסיד.
מפה לשם, כל פעם שהייתי בפוזיציה בעבודה או בצבא שהיו תחתיי בנות, חלמתי שהן הופכות את היוצרות, והן מכניעות אותי לעשות כל מה שהן רוצות,
שזה בעצם מה שאני רוצה. לדוגמא: מכריחות אותי להסניף להן את כפות הרגליים וצוחקות עליי בזמן שאני מסניף עמוק עמוק.
בשנים האחרונות משהו השתנה. הבנתי שאין דבר כזה למצוא פרטנרית שבאופן טבעי זה יתאים לה. צריך לתת בשביל לקבל.
ואז נולד אצלי יצר הסוויץ - נכון - זה לא עוצמתי כמו להיות עבד, אבל אני חושב שזה סוג של דרך התמודדות עם הדחייה. אתה לא יכול לקבל את כל מה שאתה רוצה.
אבל אם אתה תגשים פנטזיה למישהי, שאף אחד אחר לא מוכן להגשים (אם יש דבר כזה) - אז אולי גם היא תגשים לך.
הבעיה היא, שעוד לא פגשתי בחורה שגם נראית טוב, וגם יש לה פטישים לא ''נורמטיביים'' - איפה פוגשים אחת כזו? האם יש בכלל?
או שרק הגברים דפוקים בראש?
בזמן האחרון, אני ממש רוצה להתחיל לנסות להיות שולט. גם כי זה סוג של יתרון ביתיות (כי אתה מבין את הראש של השפחה בערך), וגם כי זו אחלה דרך
לקבל את מה שאתה רוצה.
מה דעתכן?
MagisterDolor MagisterDolor​(שולט)חשבון מאומת
MagisterDolor​(שולט)חשבון מאומת
אתמול • 5 ביולי 2026
MagisterDolor​(שולט)חשבון מאומת • 5 ביולי 2026
אתה רוצה להיות סוויץ' כי אתה חושב שזה מה שנשים מחפשות וככה יהיה לך יותר קל למצוא מישהי שתוכל אח''כ להיות שולטת שלך?
זה נשמע לי כמו לעשות מניפולציה.
להעמיד פנים שאתה משהו שאתה לא, כי "צריך לתת כדי לקבל".
כאילו, זה יעבוד מצוין עם אישה שהיא סוויץ', אבל לדעתי זה משהו פחות שכיח משולטות.
Black Lotus Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
אתמול • 5 ביולי 2026
הנה טיפ שיחסוך לך המון תסכול:
נכון שב"קטאן" אתה יכול להתמקח ככה שאם תתן לה 1 חיטה היא תתן לך 2 ברזל? אז זה לא עובד ככה בכלוב.

בוא נתחיל מהפער הבסיסי: גברים לרוב הם פטישיסטיים, ומחפשים לממש סצנות שליטה מבוססות פטיש. נשים לא עובדות ככה. הן למעשה מאד נרתעות מזה כי זה הופך אותן ל"קינק דיספנסר" - תפריט מקדונלדס של קינקים, וזה ממש לא כיף.

שנית, לא כולם מתחלפים. אם מצאת נשלטת - רוב הסיכויים שהיא לא תרצה שתלקק לה את כפות הרגליים ולנעול אותך בכלובון. אם מצאת שולטת - רוב הסיכויים שהיא לא תרצה שתתהפך עליה.

הנחות היסוד שלך שגויות. מוזמן לחזור אל שולחן התכנונים, לקרוא קצת בלוגים ובפורום ולהבין מה נשים רוצות כדי באמת להגדיל את הסיכויים שלך.

בהצלחה!
    התגובה האהובה בשרשור
Tremble Tremble​(קינקית)
לפני 22 שעות • 5 ביולי 2026
Tremble​(קינקית) • 5 ביולי 2026
למה שלא תהיה מישהי שזה יתאים לה?
בטוח יש, זה אולי לא יראה כמו התסריט שכתבת לעצמך בראש אבל בהחלט יש.
והאם באמת התעורר בך יצר הסוויצ' או שאתה רק מנסה לקלוע למה שאתה חושב שמצפים ממך?
כי אנחנו מריחות את זה מקילומטרים וזה לא סקסי.
צריך לתת את מה שאתה רוצה ויש לך לתת, לא מה שאין לך ולא נעים לך לתת. וכמובן שהצד השני רוצה לקבל.
קושקה שלו קושקה שלו​(מתחלפת)​{Drizztpool}
לפני 21 שעות • 5 ביולי 2026
א. יש שולטות, זה שאתה לא מצאת אחת שאתה מעוניין בה, לא אומר שלא קיימות.
ב. יש הרבה מתחלפות (כמוני) שלא מעוניינות להתחלף עם אותו אדם. אם כבר להיות מתחלף מגביל אותך למספר קטן יותר של א.נשים שיימשכו לעניין.
ג. נשלטות לרוב לא ירצו מתחלף כי זה לא מתאים להן, הן רוצות שולט 100% מהזמן

אתה מקטין את האפשרויות שלך ככה.
מצד שני אם אתה באמת נהנה, מזל טוב, אתה מתחלף, שיהיה בהצלחה למצוא בת זוג המתאימה לך.
יולי Yuli יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
לפני 20 שעות • 5 ביולי 2026
הסכמתי בגדול עם התגובה של מגיסטר דולור אבל לא מסכימה עם הסיפא - אני חושבת שעם מתחלפת זה בכלל לא יעבוד מצויין.
כי אני מתחלפת ואיתי זה לא היה עובד. אני כן אוהבת להתחלף עם אותו בן זוג, ולכן אני מעדיפה להיות עם מתחלף, כלומר אחד שכמוני אוהב גם וגם. בשום אופן לא הייתי רוצה להיות עם נשלט שמעמיד פנים שהוא מתחלף.
נשלט זה בסדר. שולט זה בסדר.
חתול בשק - לא בסדר.
אם אתה נשלט אז תחפש לך שולטת. זה לא שיש יותר מתחלפות משולטות. נראה לי ההיפך.
אם אתה מרגיש רצון לנסות גם לשלוט אז סבבה, אל תתאפק, נסה (עם מי שמעוניינת בזה). אם לא אז אף אחת לא צריכה את ההצגה.

וכמובן שנשאלת השאלה אם אתה מחפש בת זוג שגם תרצה לשלב שליטה, או שאתה מחפש להגשים פנטזיות וללכת. זו שאלה יותר מהותית מאשר שאלת הנשלט/מתחלף ויש לה השפעה יותר מכרעת על השאלה מי מתאימה לך ואיפה לחפש אותה.
PhantomLord PhantomLord
לפני 19 שעות • 5 ביולי 2026
PhantomLord • 5 ביולי 2026
זו לחלוטין העדפה. בדיוק כמו שזו העדפה לבחור רק בצד אחד, זו גם העדפה לבחור בשניהם.
אם כבר ה"אילוץ" עבור מתחלפים מגיע כשהם בקשר עם אנשים שהם רק בצד אחד.
מהחוויה שלי בתור אדם מונוגמי שאוהב גם וגם, אני חושב שזה דווקא יותר מאתגר למצוא קשר.
קודם כל לרוב האנשים פה כן יש העדפה ברורה אז להיכנס לקשר איתם זה להסתפק רק בחצי.
בנוסף חלק גדול מהאנשים שכן מתחלפים לא אוהבים לעשות את זה עם אותו פרטנר.
לסיכום, אם אתה נשלט - להכריח את עצמך להתחלף כנראה רק יוריד את הסיכוי שתמצא את מה שאתה באמת מחפש, לא יעלה אותו.