צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

איך אתן מבדילות בין שולטים לסתם מישהו שרוצה מין ?

פעםפהפעםשם​(נשלטת)
לפני 6 שעות • 7 ביולי 2026

איך אתן מבדילות בין שולטים לסתם מישהו שרוצה מין ?

פעםפהפעםשם​(נשלטת) • 7 ביולי 2026
מה אתן שואלות על מה אתה מסתכלות כדי לדעת או לפחות לנחש ?
dinblackhaifa dinblackhaifa
לפני 5 שעות • 7 ביולי 2026
dinblackhaifa • 7 ביולי 2026
את תרגישי בדינמיקה
Zord Zord​(קינקי)
Zord​(קינקי) • 7 ביולי 2026
אם הוא לא בסטייל קריסטיאן גריי הוא כנראה פייק
יולי Yuli יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
האמת? אף פעם לא ממש ניסיתי. כלומר, הייתי נפגשת עם מישהו ולא מחפשת לראות שולט לא שולט אלא רק אם הוא מוצא חן בעיני, אם יש כימיה. כי אם הוא לא מוצא חן בעיני כבן אדם אז כל השאר לא רלוונטי, ואם כן אז גם אם הוא שולט זה לא בהכרח אומר שסגנון השליטה שלו מתאים לי...

בסוף זה נראה לי יותר עניין של התאמה מאשר של הגדרה. גם יצא לי לראות אנשים שבכלל לא חושבים על עצמם "אני שולט" אבל כשמגיעים איתם למצב אינטימי יוצא מהם שולט מדהים...

אני מניחה שאפשר גם לשאול מראש מה הוא אוהב ומה הסגנון שלו ולפי התשובה להבין אם זה הכיוון, אם את בעניין של תיאום ציפיות מראש. אני אישית חושבת שזה מיותר ומוזר ועדיף לדבר על זה אחרי שכבר מכירים ולא מראש.
Master Bruce Master Bruce​{©}
לפני 4 שעות • 7 ביולי 2026
Master Bruce​{©} • 7 ביולי 2026
למה הדיכוטומיה? שולטים לא יכולים סתם לרצות מין?
dark enlightment dark enlightment​(שולט)
לפני 3 שעות • 7 ביולי 2026
dark enlightment​(שולט) • 7 ביולי 2026
את שוכבת עם אחד החברים שלו.
אם הוא כועס עלייך - הוא חיפש רק מין.
אם הוא התעניין אם היה יחסי שליטה - הוא שולט.

אבל רק לוודא שזה נכון ולא משהו אקראי את צריכה לשכב שוב עם חבר נוסף שלו ולראות תגובה שנייה.
    התגובה האהובה בשרשור
TushiB TushiB​(קינקית)חשבון מאומת
TushiB​(קינקית)חשבון מאומת
לפני 3 שעות • 7 ביולי 2026
TushiB​(קינקית)חשבון מאומת • 7 ביולי 2026
מה זה סתם מישהו שרוצה מין?

לרוב אני שמה לב כבר בשיחה הראשונית - איזה שאלות עולות? מה מעניין אותו לדעת עליי?
אם הוא שואל אותי על אקטים ספציפיים, אם הוא לא מתעניין במי שאני כאדם אלא במה אני נמשכת מינית בלבד - כנראה שזה כל מה שמעניין אותו.

לרוב מי שרוצה שליטה שהיא מעבר לאקטים החביבים יוביל שיחה שאינה על האקטים האלו ומבחינתי הוא "שולט אמיתי" - או פשוט הסוג שאני מעוניינת בו. לדעתי גם הסוג שמסתכל רק על אקטים הוא אמיתי - פשוט לא הסוג שאני מסוגלת לייצר עומק איתו ולהיכנע תחתיו.

אז איך? לפי אופי השיחה שיש בנינו בימים הראשונים לניסיון החיבור. שיח שנשאר מיני יהיה תמיד מיני גם בפיזי. שיח שיוצא מעבר למיניות, מתעניין בי כאדם ומציג עצמו כאדם - יהיה עמוק גם באקטים עצמם...
Curious B Curious B
לפני שעה • 7 ביולי 2026
Curious B • 7 ביולי 2026
לצערי קשה מאוד לדעת מי "אמיתי" ומי סתם חרמן פה. זה גם מאוד תלוי מה מתאים לך. יש נשים שמתאים להן שהשיחה תתחיל ישר ממקום מיני. עבורי אם הוא מתחיל לדבר איתי על הפנטזיות או הרצונות המיניים שלו בהודעות הראשונות ובוודאי שעל ההודעה הראשונה, אני לא ממשיכה את השיחה כי זו לא סוג האינטראקציה שאני מחפשת.
בגדול, ה"חוקים" הם לא שונים מאשר בעולם הונילי. אם מישהו משקיע את הזמן להכיר אותך, מתעניין בך באמת, שואל שאלות ענייניות ורלוונטיות שלא קשורות רק למה את אוהבת במיטה - זה בדרך כלל סימן טוב. גם לא תמיד.

זה אמנם לא מה ששאלת אבל אם אני יכולה להציע משהו ממרום גילי - אם מה שכתוב לך בפרופיל נכון, אל תשתמשי באתר הזה כפלטפורמה להיכרויות. יש לא מעט מאנצ'ים ומפגשים בסגנון כדי להכיר. את ממש צעירה ויש פה יותר מדי טורפים שמחפשים טרף קל בדיוק כמוך. אם את מחליטה בכל זאת להישאר, העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא לקחת הכל ממש לאט. לא למהר בשום שלב לאף אקט או סשן. פגישה ראשונה אך ורק במקום פומבי, רצוי ונילי (בית קפה, בר וכדומה). וגם אז, לא למהר לסשן.
בהצלחה
Master Bruce Master Bruce​{©}
לפני שעה • 7 ביולי 2026
Master Bruce​{©} • 7 ביולי 2026
אם היא לא יודעת בעל פה את שבועת מועדון המעריצים של החתולים הסמוראים, היא רק רוצה סקס!