אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

איך אתם מכוונים את הפרטנר שלכם

-TOMI- -TOMI-​(נשלטת)
לפני 6 שעות • 23 ביולי 2026

איך אתם מכוונים את הפרטנר שלכם

-TOMI-​(נשלטת) • 23 ביולי 2026
איך אתם מדברים/ מכוונים משתפים את הצד השני בקשר לגבי איך אתם אוהבים את זה
ונגיד לנסות דברים חדשים יחד לאו דווקא קיצוני אבל כזה להכיר ביחד דברים
מעניין איך תוקפים את זה , גם אין לי מספיק ניסיון מיני בשביל לדעת בדיוק איך אני אוהבת
שאלה היפותטית כמובן
רווקה וטוב לי כרגע
Silent Sin Silent Sin
לפני 6 שעות • 23 ביולי 2026
Silent Sin • 23 ביולי 2026
שאלה טובה
אני מניחה שהרוב יענו: תקשורת.
זה לא פשוט אבל זו האמת, להרגיש מספיק בנוח להגיד הכל.
סרדינית
לפני 5 שעות • 23 ביולי 2026
סרדינית • 23 ביולי 2026
איך את מצפה שמישהו ידע שאת אוהבת משהו אם לא אמרת לו את זה? מניסיון, כשאת לא אומרת לגבר מה את אוהבת, הוא יעשה מה שהוא רוצה, ולפעמים זה עלול לכאוב, לפעמים זה עלול להגעיל, לפעמים את סתם תהיי אדישה לזה. אז כן, צריך לתקשר את זה: תעשה ככה, אני אוהבת כשנוגעים בי פה באופן הזה, אני אוהבת שמוצצים לי את העור פה בצורה כזו. או גם להדגים עליו מה את אוהבת. איך יודעים מה את אוהבת? משתרללים בחוץ פשוט. אני בעצמי לא ידעתי מה אני אוהבת עד שגבר מסוים נגע בי בצורה שגרמה לי לאבד את זה, עד שהרגשתי בזמן האינטימיות שככה אני אוהבת את זה וככה אני נהנית מזה, לא יכולתי לדעת שאני אוהבת שגברים מרימים אותי ומשליכים אותי על המיטה עד שגבר לא עשה את זה, וגם לא יכולתי לדעת שאני אוהבת כשגברים עושים תנועה מאוד מסוימת עם האצבע שלהם כשהם בתוכי עד שגבר עשה לי את זה ומאז אני מבקשת מכל הגברים לעשות לי את זה ומנחה אותם.
שיהיה בהצלחה
    התגובה האהובה בשרשור
טלי35 טלי35​(שולטת)
לפני 4 שעות • 23 ביולי 2026
טלי35​(שולטת) • 23 ביולי 2026
תופסת לו בשיער ומכוונת לאן שאני רוצה וצריכה

אם זה לא עובד - נותנת סטירת לחי ואומרת "תתרכז!" או משהו אחר - ואז שוב תופסת בשיער ומכוונת.
אאספרסו אאספרסו​(שולט)
לפני 4 שעות • 23 ביולי 2026
אאספרסו​(שולט) • 23 ביולי 2026
נוגע בצורה שאני יודע מניסיון שלי למטה למעלה ובסיבובים בצורה שהיא גם חלש וגם חזק .

אומר לה לומר לי איך היא רוצה ויש מי שאין לה בעיה לדבר על זה

אם קשה לה לדבר אני אומר לה לשכב על הגב ולאונן ואני מצמיד את היד שלי ליד המאוננת שלה כדי להרגיש איך היא מאוננת בפועל

כשאני מכאיב לה בסשן והכאב שולט בה אז קל לה יותר לדבר ולשתף כי הבושה היא חלשה מהכאב .
קושקה שלו קושקה שלו​(מתחלפת)​{Drizztpool}
לפני 3 שעות • 23 ביולי 2026
אני לרוב מדברת איתו. אומרת לו שאשמח לנסות דבר זה או אחר, ואם זה מתאים לו אנחנו גם ננסה.
זה באמת רק עניין של ניסוח.
בא לי X - מול - אשמח לנסות אם מתאים לך.
ולפעמים אני שולחת לו סרטונים או תמונות של דברים שאני הייתי רוצה. גם זה עוזר.
-TOMI- -TOMI-​(נשלטת)

מעריכה ממש את ההרחבה והתגובה אקח את ההמלצה שלך וגם הצלחת למקד אותי לפרטים הקטנים , תודההה 3>>

-TOMI-​(נשלטת) • 23 ביולי 2026
סרדינית כתב/ה:
איך את מצפה שמישהו ידע שאת אוהבת משהו אם לא אמרת לו את זה? מניסיון, כשאת לא אומרת לגבר מה את אוהבת, הוא יעשה מה שהוא רוצה, ולפעמים זה עלול לכאוב, לפעמים זה עלול להגעיל, לפעמים את סתם תהיי אדישה לזה. אז כן, צריך לתקשר את זה: תעשה ככה, אני אוהבת כשנוגעים בי פה באופן הזה, אני אוהבת שמוצצים לי את העור פה בצורה כזו. או גם להדגים עליו מה את אוהבת. איך יודעים מה את אוהבת? משתרללים בחוץ פשוט. אני בעצמי לא ידעתי מה אני אוהבת עד שגבר מסוים נגע בי בצורה שגרמה לי לאבד את זה, עד שהרגשתי בזמן האינטימיות שככה אני אוהבת את זה וככה אני נהנית מזה, לא יכולתי לדעת שאני אוהבת שגברים מרימים אותי ומשליכים אותי על המיטה עד שגבר לא עשה את זה, וגם לא יכולתי לדעת שאני אוהבת כשגברים עושים תנועה מאוד מסוימת עם האצבע שלהם כשהם בתוכי עד שגבר עשה לי את זה ומאז אני מבקשת מכל הגברים לעשות לי את זה ומנחה אותם.
שיהיה בהצלחה
כלבונת סקרנית כלבונת סקרנית​(נשלטת)​{תומר ההוא}
זה נבנה עם הזמן, עוזר מאוד שעל ההתחלה שהתקשורת תהיה פתוחה. התמזל מזלי והוא מעודד אותי תמיד לומר הכל, ולספר הכל ולהיות הכי כנה שיש, גם אם זה מביך ברמות/מכאיב/מעציב... ברגע שיש את הבסיס הזה, כנות הופכת לטבע, אם משהו לא נעים, אם משהו שהיה נעים ועכשיו כבר לא, אם משהו חדש מוצא חן בעיני או רעיון שבא לי לנסות.. פשוט לדבר... עוד לא היה מקרה שזה לא היה מושלם ועשה רק טוב לומר את האמת ומה אני מרגישה