אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

הגדרות תקפות בכל גיל/ ניסיון חיים?

sivi
לפני 12 שעות • 26 ביולי 2026

הגדרות תקפות בכל גיל/ ניסיון חיים?

sivi • 26 ביולי 2026
לאחרונה אני נתקלת המון בשאלה
מי אני
באיזה צד של השוט אני אוחזת
והבנתי,ממרומי גילי,וניסיוני שאין לי הגדרה אחת
ולמה בכלל צריך להגדיר?
אי אפשר לאהוב ולרצות גם וגם וגם?
אני אני ואני אוהבת להתמסר ולהיות מסורה
ללקק ולהיות מלוקקת👅
ללטף ולהתלטף🤗
ואיפה אתם על הסקאלה?
    התגובה האהובה בשרשור
Master Bruce​{©}
לפני 12 שעות • 26 ביולי 2026
Master Bruce​{©} • 26 ביולי 2026
הגדרות בכלוב הן אמצעי מגושם ולא מדוייק בעליל שמיועד כדי להעביר את עיקר המסר בצורה מהירה. אין מה לייחס להן יותר מדי חשיבות. הן קיימות בשביל לשרת אותנו,לא בשביל להגיד לנו מה מותר או אסור לנו לרצות.
איש במסע​(שולט)חשבון מאומת
איש במסע​(שולט)חשבון מאומת
לפני 11 שעות • 26 ביולי 2026
איש במסע​(שולט)חשבון מאומת • 26 ביולי 2026
לדעתי בכל אחד מאיתנו יש גם וגם (וגם), במינונים אלו ואחרים.
אני עברתי תקופות שונות במשך חיי וכיום אני חושב שאני רואה את עצמי יותר כמכלול.
מי אני כלפי העולם, תלוי אצלי גם בסביבה בה אני נמצא. יש מקומות בהם יותר מתאים לי להיות כך ולא אחרת.
Leaker​(נשלט)
לפני 11 שעות • 26 ביולי 2026
Leaker​(נשלט) • 26 ביולי 2026
לא מבין את ההתנגדות הגדולה להגדרות. זה לא שם בת.ז או משהו. זה פלואידי וכל אחד.ת יכול.ה להחליט לשנות את ההגדרות מהבוקר עד הערב לפי איך שהו.יא מרגיש.ה באותו זמן.
אם את רואה את עצמך גם וגם מה הבעיה לקרוא לזה מתחלפת?
כמובן שאם את לא רוצה להגדיר אין שום הכרח וזה שלך לגמרי. זה פשוט יכול לחסוך לך להגיד בכל פעם- "תלוי באינטראקציה עם מי שמולי, מול כל אחד יוצא חלק אחר ממני." מתחלפת די מסכם את זה...
בעולם אידאלי בו אנשים קוראים פרופיל ני שפונים למטרת היכרות זה יכול להשפיע על ההחלטה שלהם כי יש מי שרואה את עצמו רק בצד אחד ואפילו שנמשכים לאנשים שנמצאים רק בצד אחד.
Eolann​(שולט)חשבון מאומת
Eolann​(שולט)חשבון מאומת
לפני 8 שעות • 26 ביולי 2026
Eolann​(שולט)חשבון מאומת • 26 ביולי 2026
לא חושב שהשאלה היא ״מי את״. את סיבי וכל מה שהאישיות שלך מספרת עליך, מקום מגוריך מוסיף על זה, מקום העבודה מגלה וכן הלאה.
השאלה באתר שעוסק במיניות היא ״אל איזו דינמיקה אינטימית את נמשכת. מה מעורר אותך״. והתשובה עליה היא כלי עזר למציאת פרטנר מתאים. אין צורך לנסות לסכם את עצמך במילה אחת. את לא תווית באתר של קהילה נישתית.

את יכולה להשאיר את התווית ריקה ובפרופיל להוסיף שהדינמיקה נקבעת ע״י המפגש וע״י מה שמעורר בך האדם מולך. ושלכן גם התווית ״מתחלפת״ לא בהכרח מתאימה לך, כיוון שאת לא יכולה להבטיח שתרצי לבצע את שני התפקידים לסירוגין. כי אם הצורך מגיב לאדם, אולי מול אדם ספציפי יתעוררו בך צרכים ספציפיים בלבד.