בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

סקרנית אם זה גם אצלכם ככה

ServiceOnly​(מתחלפת)
לפני 16 שעות • 5 באוג׳ 2026

סקרנית אם זה גם אצלכם ככה

ServiceOnly​(מתחלפת) • 5 באוג׳ 2026
כל המסביב של סקס וונילי מדליק אותי, במשחק מקדים, נשיקות , המתח והתשוקה , המגע
ואז כשזה מגיע לחדירה זה חצי נכבה וחצי כיף,
זאת אומרת שהחדירה כן אולי נעימה קצת אבל אין לי ריגוש במוח וכאילו אני לא נהנת רק מהפיזיות, אני חייבת משהו מנטאלי תוך כדי .
זה מבאס כי בהתחלה אני נהנת ואז כשזה מגיע ללהזדיין איבדתי ריגוש . לא יודעת מה יש בזה סתם מישהו דופק אותי.
יש כאלה שגם ככה?
מכשפת הירח​(נשלטת)​{Loki the t}
לפני 11 שעות • 6 באוג׳ 2026
אני יכולה לומר שגם אני חייבת שייהיה חלק מנטאלי גם בתוך הזיון, שיהיה משהו שישחק לי עם המוח
זה יכול לבוא בצורת השפלות, בצורת חוסר אונים, בצורת מיינד פאק אבל אני אישית לא יכולה כשזה "פשוט זיון"
    התגובה האהובה בשרשור
הולך עם הלב​(מתחלף)
לפני 10 שעות • 6 באוג׳ 2026

Re: סקרנית אם זה גם אצלכם ככה

הולך עם הלב​(מתחלף) • 6 באוג׳ 2026
ServiceOnly כתב/ה:
כל המסביב של סקס וונילי מדליק אותי, במשחק מקדים, נשיקות , המתח והתשוקה , המגע
ואז כשזה מגיע לחדירה זה חצי נכבה וחצי כיף,
זאת אומרת שהחדירה כן אולי נעימה קצת אבל אין לי ריגוש במוח וכאילו אני לא נהנת רק מהפיזיות, אני חייבת משהו מנטאלי תוך כדי .
זה מבאס כי בהתחלה אני נהנת ואז כשזה מגיע ללהזדיין איבדתי ריגוש . לא יודעת מה יש בזה סתם מישהו דופק אותי.
יש כאלה שגם ככה?

גם אני ככה עם חדירה רגילה, לכן אני עובר בסוף לפעמים לאנלי וזה מרגש אותי יותר.
ServiceOnly​(מתחלפת)
לפני 9 שעות • 6 באוג׳ 2026
ServiceOnly​(מתחלפת) • 6 באוג׳ 2026
מכשפת הירח כתב/ה:
אני יכולה לומר שגם אני חייבת שייהיה חלק מנטאלי גם בתוך הזיון, שיהיה משהו שישחק לי עם המוח
זה יכול לבוא בצורת השפלות, בצורת חוסר אונים, בצורת מיינד פאק אבל אני אישית לא יכולה כשזה "פשוט זיון"

ואי מדויק
Master Bruce​{©}
לפני שעתיים • 6 באוג׳ 2026
Master Bruce​{©} • 6 באוג׳ 2026
ברמה הפיזית בלבד, לאונן זה יותר כיף לי מכל סקס.
הסיבה *היחידה* שבגללה סקס יותר כיף היא בגלל האלמנט הרגשי.

זו לא חייבת להיות אהבה או משהו שכזה, אבל תשוקה הדדית, ללא ספק.
bondman​(נשלט)​{FLR}
לפני שעה • 6 באוג׳ 2026
bondman​(נשלט)​{FLR} • 6 באוג׳ 2026
סקס ונילי משעמם לי מאוד,
כי הוא מתבסס על פנימה החוצה פנימה החוצה בלופ.
מאוד מכאני.
פטישים וBDSM הופך הכל להרבה יותר מעניין ומרגש.
MeMyselfButWhy​(נשלט)
לפני 17 דקות • 6 באוג׳ 2026
MeMyselfButWhy​(נשלט) • 6 באוג׳ 2026
באופן אישי אני חושב שמאוד אפשר ליהנות גם בסקס ונילי אבל זה מאוד מוגבל מבחינתי.

בסופו של דבר לא משנה כמה ונילי האקט עצמו יהיה, עדיין החלק בי שנובע מהמקום הקצת יותר עמוק יכול להוציא הנאה, במיוחד כשחלק גדול ממה שמביא לי אותה הוא לרצות את מי שאני מולה וכשאני מצליח לעשות את זה אז אני מקבל מזה תחושת סיפוק רצינית.

גם בסוף זה תלוי כמה משהו נחשב ונילי… רק סקס בתנוחה מיסיונרית או משהו? אני אעדיף כבר לרדת למישהי ושהיא תגמור ושיירדו לי ולסיים את הסיפור, ואם לא אז אני אוותר על זה, אחנוק את האוגר שלי ואלך לישון בבכי כמו כל יום רגיל.

אבל אם זה סקס שהוא עדיין ונילי אבל קצת יותר פיקנטי אז הבעיה בעיקר תגיע ברפטטיביות של הדבר.
לפני תקופת ההתנזרות האחרונה שלי הייתי עם מישהי שהייתה נימפומנית לכל דבר פשוט באמת הייתה וניל לגמרי.
למרות שעל הנייר הסקס עצמו היה מעולה פשוט לא הצלחתי באמת להיכנס ולהוציא מזה את ההנאה העמוקה שאני משתוקק אליה כי האקט המנטלי הזה לא היה שם, ולא רק המנטלי גם הפיזי, צעצועים, אביזרים ומה לא שאנשים וניליים סולדים מהם לרוב.

הדבר היחיד שיכול לפצות על הכל זה רגש, אבל איפה אני ואיפה זה