| המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 10 שעות •
6 באוג׳ 2026
הצפה של הודעות ממשתמשים נשואים ⛔
לפני 10 שעות •
6 באוג׳ 2026
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 6 באוג׳ 2026
⛔ למה?
⛔ מה? ⛔ מי? ⛔ מה הקשר? ⛔ מה לי ולכם? ⛔ מה לי ולהם? ⛔ למי אכפת שאתה קורא לזה פתוחים? ⛔ למה זה צריך לעניין אותי שאישתך יודעת? ⛔ מה זה המכבסת מילים הזו של זוגיות מאפשרת? כתוב לי בגבולות: לא. לא זה לא ⛔⛔⛔ (לא נראה לי שההצפה קשורה לחופש הגדול. אפרופו תשובתי להצפה של חדשים. כלומר מקווה שלא. כי מדובר בגברים בגילאי 40-55 רבאק) |
|
|
| The little fox |
לפני 10 שעות •
6 באוג׳ 2026
לפני 10 שעות •
6 באוג׳ 2026
The little fox • 6 באוג׳ 2026
תשימי לינק לפוסט הזה בפרופיל שלך
לצד הכמיהה לקשר עם סאחי בלבד 😁 זה יעשה את העבודה היטב נראה לי |
|
|
| ילדת קסם(מזוכיסטית){spankindan} |
לפני 9 שעות •
6 באוג׳ 2026
לפני 9 שעות •
6 באוג׳ 2026
ילדת קסם(מזוכיסטית){spankindan} • 6 באוג׳ 2026
► The little fox כתב/ה: תשימי לינק לפוסט הזה בפרופיל שלך
לצד הכמיהה לקשר עם סאחי בלבד 😁 זה יעשה את העבודה היטב נראה לי אם אנשים לא מכבדים את טקסט הברור בפרופיל שלה שמציין שהיא לא מעוניינת בנושאים, אני חושבת שהלינק הזה לא יהיה מה שיעזור... |
|
|
| Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 9 שעות •
6 באוג׳ 2026
לפני 9 שעות •
6 באוג׳ 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 6 באוג׳ 2026
איך יודעים שעונת המלפפונים פה? אלו הנושאים שהפורום מלא בהם, למרות שהם אמורים להיות בבלוג. חכו עוד קצת - גם שרשור למה כל המלכות שמנות יפציע שוב 🙄
|
|
|
| פרלין(נשלטת){ש} |
לפני 8 שעות •
6 באוג׳ 2026
לפני 8 שעות •
6 באוג׳ 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 6 באוג׳ 2026
► Black Lotus כתב/ה: איך יודעים שעונת המלפפונים פה? אלו הנושאים שהפורום מלא בהם, למרות שהם אמורים להיות בבלוג. חכו עוד קצת - גם שרשור למה כל המלכות שמנות יפציע שוב 🙄 ואז יהיו ריבים ויהיה קצת מעניין. עדיף על שרשורי התפקדות או משחק האסוציאציות |
|
|
| dommixxx |
לפני 7 שעות •
6 באוג׳ 2026
לפני 7 שעות •
6 באוג׳ 2026
dommixxx • 6 באוג׳ 2026
פעם כתבתי שלכתוב גבולות עושה יותר נזק מתועלת.
יש את האבחנה הראשונה שאנשים שלא מכבדים גבולות לא יכבדו אותם בכל מקרה וזה לא משנה מה יהיה כתוב בפרופיל ויש את האבחנה השנייה שהיא עושה יותר נזק מתועלת. אנשים שכן מכבדים גבולות יכולים לקבל רושם ראשוני של אנטיגוניזם שירתיע אותם ככה שפספסת אנשים טובים. למשל פרופיל עם: ״בלי נשואים!!!! אני רצינית!!! 0 אזהרות, 0 יוצאים מהכלל!!!״ זה נראה לך אולי שזה יסנן נשואים ולפי העצבים שנשפכים מהמסך זה נראה שזה לא עובד אבל יותר גרוע זה מסנן אנשים שאין להם סבלנות לכל האנרגיה השלילית הזאת. בשורה התחתונה מנקודת המבט של תורת המשחקים לרשום גבולות זה חסר טעם כאשר למעשה עדיף *לא* לרשום גבולות מתוך הרעיון שעדיף לסנן 100 בשביל פרפר אחד מאשר להמשיך לקבל 100 זבובים בלי פרפרים. |
|
|
| Master Bruce{©} |
לפני 7 שעות •
6 באוג׳ 2026
לפני 7 שעות •
6 באוג׳ 2026
Master Bruce{©} • 6 באוג׳ 2026
it wasn't me!
|
|
|
| זאלופון(שולט) |
לפני 7 שעות •
6 באוג׳ 2026
לפני 7 שעות •
6 באוג׳ 2026
זאלופון(שולט) • 6 באוג׳ 2026
► dommixxx כתב/ה: פעם כתבתי שלכתוב גבולות עושה יותר נזק מתועלת.
יש את האבחנה הראשונה שאנשים שלא מכבדים גבולות לא יכבדו אותם בכל מקרה וזה לא משנה מה יהיה כתוב בפרופיל ויש את האבחנה השנייה שהיא עושה יותר נזק מתועלת. אנשים שכן מכבדים גבולות יכולים לקבל רושם ראשוני של אנטיגוניזם שירתיע אותם ככה שפספסת אנשים טובים. למשל פרופיל עם: ״בלי נשואים!!!! אני רצינית!!! 0 אזהרות, 0 יוצאים מהכלל!!!״ זה נראה לך אולי שזה יסנן נשואים ולפי העצבים שנשפכים מהמסך זה נראה שזה לא עובד אבל יותר גרוע זה מסנן אנשים שאין להם סבלנות לכל האנרגיה השלילית הזאת. בשורה התחתונה מנקודת המבט של תורת המשחקים לרשום גבולות זה חסר טעם כאשר למעשה עדיף *לא* לרשום גבולות מתוך הרעיון שעדיף לסנן 100 בשביל פרפר אחד מאשר להמשיך לקבל 100 זבובים בלי פרפרים. אני חושב שבהחלט עדיף לרשום גבולות, אבל בצורה נעימה ולא תוקפנית. באמת שאין טעם להוציא את כל המרמור על אלו שלא מכבדים את הגבולות. זה לא יגרום להם לכבד. אבל ציון פשוט של נשואים כגבול ישרת גם אותי, שלא מעוניין לפנות למי שנשואים הם מחוץ לתחום עבורה, וגם אותה, שלא מעוניינת לקבל פניות כאלה. אם פלטפורמת ההיכרויות פה היתה מפותחת יותר, הייתי אפילו מוסיף גבולות שכיחים מהסוג הזה כקריטריון חיפוש. |
|
|
| Lilly T(קינקית) |
לפני 4 שעות •
6 באוג׳ 2026
לפני 4 שעות •
6 באוג׳ 2026
Lilly T(קינקית) • 6 באוג׳ 2026
מסכימה שרוב הפרופילים של נשים שאני נתקלת בהם פה מכילים רשימות של מה הן לא רוצות יחד עם הרבה עצבים על אלה שמתעלמים מזה, וכמה שהם מוצדקים (אני הרי יודעת את זה מעצמי), אני מוצאת את קריאת הפרופיל מתישה ומבאסת.
|
|
|
| Bluecollar(שולטת) |
לפני 3 שעות •
6 באוג׳ 2026
לפני 3 שעות •
6 באוג׳ 2026
Bluecollar(שולטת) • 6 באוג׳ 2026
אני מעדיפה שפחות יתעסקו במה אני עושה או לא עושה וברשימת אקטים, אלא במי אני ומה חשוב לי
|
|
|