| ballbusting ball |
לפני 4 שעות •
12 באוג׳ 2026
תופעת הטלגרם ״פינוק״ - ״מקדמה״ - גועל נפש!
לפני 4 שעות •
12 באוג׳ 2026
ballbusting ball • 12 באוג׳ 2026
אני חייב להעלות כאן את התופעה הפסולה והמגעילה שחלה לאחרונה במרשתת ובעיקר בטלגרם.
אני נשלט מזה הרבה שנים עוד מתקופת דומדומינה וכיו״ב. לאחרונה אני נתקל בתופעה הזויה - ילדות חסרות מודעות וניסיון שמרשות לעצמן לענוד את התואר ״מלכה שולטת״. לאחרונה חזרתי עם המון מרץ ורצות להישלט ולמצוא שולטת אמיתית, מנוסה שבאמת חיה את עולם השליטה. לצערי אני נתקל בכל מיני הזויות שאשכרה מבקשות ממני ״פינוק״ או ״מקדמה״ עוד לפני שאפילו ניהלנו שיחה! בושה! לדעתי האישית, הגישה שלהן הרסה פשוט הרסה את הרצון להכנס לעולם הבדס״מ והשליטה. הרי שהיום כל אחד שירצה להתנסות יהיה חייב לשלם ״מקדמה״ או לתת ״פינוק״- ממילא אין להן ניסיון כבר עדיף ללכת לזונה ולשלם פחות😜. אשמח לשמוע את דעתכן בתגובות ואולי ביחד נצליח לעקור את התופעה המגעילה הזאת משורש! איפה הימים של פעם שבאמת הייתה קהילה מכובדת ומכבדת שמקבלת כל אחד מבלי לשפוט אותו על רקע כלכלי. כל הנשלטים שקוראים לעצמם ״כספומטים״ תחסכו את התגובות. |
|
|
| shirazbar(שולטת) |
לפני 4 שעות •
12 באוג׳ 2026
לפני 4 שעות •
12 באוג׳ 2026
shirazbar(שולטת) • 12 באוג׳ 2026
דעתי בנושא ידועה. שאין קשר לשליטה והנשים הללו באו לעבוד. יש כל מיני סוגים של שירותי מין. זה פשוט עוד גרסה שמותאמת לנשלטים שחיים על פנטזיות פורנו ואין להם בעיה לשלם( פינדום פטיש, יאוש או סתם טמטום).
אי אפשר לעקור משהו שיש לו דורשים.. אני חושבת שזה גם לא אמור לעניין אותך. לא מתאים לך? אז אל. |
|
|
| טלי35(שולטת) |
לפני 4 שעות •
12 באוג׳ 2026
לפני 4 שעות •
12 באוג׳ 2026
טלי35(שולטת) • 12 באוג׳ 2026
נשמע כמו סנן מצויין!
|
|
|
| זוג פלוס(שולטת) |
לפני 4 שעות •
12 באוג׳ 2026
לפני 4 שעות •
12 באוג׳ 2026
זוג פלוס(שולטת) • 12 באוג׳ 2026
בדיוק כמו ששירז אמרה לעיל.
יש המון שירותי מין וזנות שמשתמשים במגוון פלטפורמות, מודעות והצעות למיניהן. זה נמצא כבר בכל מקום, אפילו אלו שנחשבים לגיטימיים כמו אתרי שידוכים והכרויות בהם תוכל למצוא ''סקסית ושובבה שמחפשת גבר אמיד'' ראאבק, שניה אחרי שביד 2 אפשרו להוסיף בעלי עסקים ומקצוע יכלת למצוא (גם היום אפשר) כל מיני ''קליניקות'' עיסוי למיניהן. כוווולם יודעים מה זה. אתה גם לא תנצח את זה. איפה שיש ביקוש...יש מי שיציע. |
|
|
| ballbusting ball |
לפני 4 שעות •
12 באוג׳ 2026
לפני 4 שעות •
12 באוג׳ 2026
מבין את מה שכתבתן וגם מסכים חלקית, מסכים מאוד עם ההגדה שנתת לזה ״שירותי מין״ אבל גם חייב לציין שמי שרוצה להרגיש חוויה של שליטה יכול לפנות למלכה בתשלום. לדוגמה, פעם באתר דומדומינה או באתר של פטישדיל הייתה רשימה של מלכות בתשלום שהיו מאוד מקצועיות. זה בסדר ללכת למלכה בתשלום.
אגב, זה הזוי כי אם אני פונה לאשה לצורך קבלת שירותים כלשהם הרי שמן הראוי לכל הפחות לקיים שיחה ראשונית. בתופעה שאני נתקלתי הן מבקשות 200 ש”ח רק בשביל למסור פרטים.הזוי! הנקודה שרציתי להבהיר בפרסום היא שהיום למעט הטלגרם והכלוב הפלטפורמות היחידות שבאמצעותן ניתן להגיע לשולטות הינם טלגרם ושאר אתרים שמפרסמים נערות ליווי וכיו״ב וחבל שכך. |
|
|
| נימרייה(שולטת){sub num} |
לפני 3 שעות •
12 באוג׳ 2026
לפני 3 שעות •
12 באוג׳ 2026
נימרייה(שולטת){sub num} • 12 באוג׳ 2026
היי!
אני אתחיל ואומר שאני לא מצדיקה או מעודדת התנהגות כזו. אבל... מה זה משנה מה הן רוצות? ברור שפה באתר זה אסור וכמובן שאין לזה מקום כי זו לא מהות האתר, אבל אתה גם דיי עונה על זה בגוף השאלה, כי בסוף התלונה העיקרית שלך לפחות בתחושה שלי, זה איך מישהי חסרת ניסיון ביקשה משהו, ולא על אצם השליטה בתשלום.. כמו שבעצמך כתבת עדיף ללכת לזונה, אז אני משערת שהבעיה עבורך זה לא מין או שליטה בתשלום, לא זה החוסר מקצועיות של מספקת הסחורה. אז כמו בכל תחום בחיים, אל תצרוך, אל תקנה ממי שאתה לא מעוניין לקנות. מאוד פשוט, אם מישהו מוכר עוגה ב50 שח ואחר מוכר ב5אלף ושלישי מכין בחינם תבחר אתה למי ללכת, ומי שהמודל העיסקי שלו גרוע אל תדאג הוא לא ישרוד את השוק |
|
|
| זאלופון(שולט) |
לפני 3 שעות •
12 באוג׳ 2026
לפני 3 שעות •
12 באוג׳ 2026
זאלופון(שולט) • 12 באוג׳ 2026
תופעה דוחה, ללא ספק.
אבל היא מתקיימת רק משום שיש לה ביקוש. ואם מישהו עד כדי כך חושב מהזין שהוא מעביר "פינוק" לאיזו ילדה (או מתחזה לילדה) עוד לפני אינטראקציה בסיסית - מגיע לו. |
|
|
| ballbusting ball |
לפני 3 שעות •
12 באוג׳ 2026
לפני 3 שעות •
12 באוג׳ 2026
הכלוב זאת הפלטפורמה היחידה שנשארה נורמלית וזה פשוט מאכזב שמשנה לשנה הלכנו אחורה.
נימירייה אני מסכים עם הגישה שלך הבעיה שהתופעה המגילה הזאת הגיעה גם לכאן. וחד משמעית מי שמספיק מטומטם להעביר להן כסף מגיע לו! |
|
|
| נימרייה(שולטת){sub num} |
לפני 3 שעות •
12 באוג׳ 2026
לפני 3 שעות •
12 באוג׳ 2026
נימרייה(שולטת){sub num} • 12 באוג׳ 2026
► ballbusting ball כתב/ה: הכלוב זאת הפלטפורמה היחידה שנשארה נורמלית וזה פשוט מאכזב שמשנה לשנה הלכנו אחורה.
נימירייה אני מסכים עם הגישה שלך הבעיה שהתופעה המגילה הזאת הגיעה גם לכאן. וחד משמעית מי שמספיק מטומטם להעביר להן כסף מגיע לו! זה לא עומד בפורמט האתר, לדווח, לחסום ולהמשיך הלאה בחיים שלנו |
|
|
| קושקה שלו(מתחלפת){Drizztpool} |
לפני שעתיים •
12 באוג׳ 2026
לפני שעתיים •
12 באוג׳ 2026
קושקה שלו(מתחלפת){Drizztpool} • 12 באוג׳ 2026
אתחיל בזה שאני מכבדת שולטים בתשלום, אחד האנשים הכי חכמים שזכיתי להכיר ברדיט הוא שולט בתשלום והוא הכיר לי 4C ו-FRIES.
אבל אתה מדבר על זונות שלמדו שנשלטים ישלמו על הזכות לדבר איתן, או אפילו רק להתכתב איתן. וזה הביא גל של בנות של OF למקומות שבהם ניתן לצוד פריירים. פה ניתן לדווח על נשים כאלה, אבל בטלגרם (לפי מה ששמעתי) הכל הולך ולא באמת יהיה לך מה לעשות. ובגלל שיש מספיק גברים שישלמו על לדבר... זה רק יילך ויגדל. כי אם היא לא צריכה לעשות כלום מלבד לדבר בשביל משכורת לא רעה, היא תביא גם את החברות של לשם. אם נשלטים היו דורשים את המינימום הם גם היו מקבלים את זה, אבל הרוב קופץ על הכל וכולן וזה רק מחמיר את הבעיה. |
|
|