אדון האור(שולט) |
לפני 21 שנים •
7 ביוני 2003
חשיבות גילו של האדון.
לפני 21 שנים •
7 ביוני 2003
אדון האור(שולט) • 7 ביוני 2003
האם יש חשיבות לגילו של האדון יחסית לשפחה?
|
|
ונדה פון - דונאייב(שולטת) |
לפני 21 שנים •
7 ביוני 2003
לפני 21 שנים •
7 ביוני 2003
ונדה פון - דונאייב(שולטת) • 7 ביוני 2003
נושא מצויין - אדון האור.
לדעתי אין שום חשיבות לגילו של האדון יחסית לשפחה כל עוד מדובר בהתאמה בגבולות הסביר, השפוי והמוסכם -ורצוי גם החוקי. אני למשל בת 45 ונהנת מאוד ממפגשים עם סאבים בני 30 . אולם אם למשל (לדוגמא בלבד) הייתי עושה סאשנים מצליפה קושרת ומכבה סיגריות על סאב בן 15 וחצי זה לא היה בגבולות הסביר, השפוי והמוסכם, אפילו אם הוא היה נהנה מזה - כי סאב בן 15 וחצי לא מבין מה זה סביר, שפוי ומוסכם (גם לא סאב בן 16 - 17 ) שלא לדבר על העובדה שבטח אחד משכני היה מזעיק משטרה ודיני היה לככב בדיונים של המועצה לשלום הילד. ושוב זו רק דוגמא, אני חלילה לא אעשה דבר כזה. |
|
amy_(נשלטת) |
לפני 21 שנים •
7 ביוני 2003
לפני 21 שנים •
7 ביוני 2003
amy_(נשלטת) • 7 ביוני 2003
לא מתייחסת כרגע לקטע של קטינות, כי אני באמת לא יודעת. זו שאלה נפרדת ומעניינת- כמה חופש יש לתת לקטינים להחליט על גורלם. דיברתי עם גברים דומים צעירים שאמרו שאין חשיבות לגיל הביולוגי אלא לנפשי. שאדון חזק ומגובש יכול לשלוט גם באישה מבוגרת ממנו. אני רואה את זה כעניין לשיקולה האישי של השפחה. בדיוק כמו שבמערכת יחסים וונילית יש נשים הנמשכות לגברים המבוגרים מהן בשנים רבות, ויש כאלו שלא בהכרח, או אפילו להיפך- דווקא לצעירים מהן, כך הדבר גם במערכת יחסים של שולט-נשלטת. באופן אישי, אני מעדיפה גברים מבוגרים ממני, לעיתים אפילו בשנים רבות. עניין פסיכולוגי. האם זה נכנס לקטע של דמות אב? של גבר סמכותי עם ניסיון חיים שבעצם "הרוויח" את הזכות לשלוט באלו הצעירות יותר, פחות מגובשות ומבינות?
האם זה ככה עבור כל הנשים הנמשכות לגברים מבוגרים? לא יודעת. |
|
ניקול(לא בעסק) |
לפני 21 שנים •
7 ביוני 2003
לפני 21 שנים •
7 ביוני 2003
ניקול(לא בעסק) • 7 ביוני 2003
יש בהחלט חשיבות לגיל האדון
ביחס לשפחה? לא יודעת זה לא משנה אם הוא מבוגר ממנה או צעיר ממנה הוא חייב להיות בוגר ממנה מנטלית להיות שפוי ולדעת לקרוא אותה |
|
SubFlower(נשלטת){Mr. SL} |
לפני 21 שנים •
7 ביוני 2003
לפני 21 שנים •
7 ביוני 2003
SubFlower(נשלטת){Mr. SL} • 7 ביוני 2003
לא נותנת חשיבות לגיל.
לא כולם מחכימים עם הגיל ולא כולם מתחילים את דרכם כטפשים. וכל מה שאמרה ניקול המקסימה |
|
שוקולית(שולטת) |
לפני 21 שנים •
7 ביוני 2003
לפני 21 שנים •
7 ביוני 2003
שוקולית(שולטת) • 7 ביוני 2003
זו שאלה קשה כי.............(אתה מבין?)
זוהי דעתי . אני חושבת ,שיש חשיבות לגיל האדון או במקרה שלי,לגיל הדומית. אינני מדברת על פער הגילאים. אני למשל,לא אהיה עם עבד או שיפחה שהם מתחת לגיל 20. למה? כי אני לא מרגישה עם זה,בנוח. |
|
qqqqqqq7 |
לפני 21 שנים •
9 בנוב׳ 2003
לפני 21 שנים •
9 בנוב׳ 2003
qqqqqqq7 • 9 בנוב׳ 2003
מי שיכולים להיכנס לפחות לגיחה לעולם המורכב של יחסי שליטה ; בטח יכולים להרשות לעצמם התנסות בקשר שגם כולל הבדלי גילים ניכרים .מי שפתוח למין עם בן זוג בשל בשנים ובניסיון החיים ,יהנה מאוד מהתשואה הנפשית העודפת ....בכלל בעוד שנשים בשלות יכולות "לגדל" גבר צעיר ולהיות מגדלור לחייו העתידיים. הן מתקשות מסיבות מובנות להרות לו ילדים כאשר הן בגיל הנפלא של תחילת הבלות, מבחינה ביולוגית .לעומת זאת הגברים פחות מוגבלים גופנית. לכן זה טבעי ועדיין מתקבל מאוד בהבנה כאשר אישה צעירה מתחברת לגבר מבוגר ממנה ב-15 שנה לערך. במקרה הזה לנשים דווקא יש את הייתרון. הן יכולות לבחור גבר נהדר מגובש ,שכבר הוכיח את עצמו כבעל ערך לחברה ולמשפחה ,ואפילו יודע להעניק יותר אהבה וסיפוק לחברתו/אישתו.
זה נפוץ מאוד גם בסטוצים .לרוב גבר בשנות ה-40 שלו נקשר לאישה צעירה בעלת פוטנציאל ריגוש רב וחובה איתה אהבה ועונג .הנשים הבשלות לעיתים קרובות יודעות במעומעם שהבעל משתוקק לאחרת ,וחוששות בעיקר רק לעבד אותו. הן יודעות טוב יותר מכולן מה האוצר שיש להן בבית.טיבעי מאוד שסטוץ כזה יכלול ריגושים שהאישה החוקית אינה מעוניינת להשתתף בהן. וטבעי גם שגבר כזה יקשר לאישה הצעירה שמשתעשעת איתו במשחקים שאם ילדיו חוששת מהם מסיבות לא ברורות. |
|
qqqqqqq7 |
לפני 21 שנים •
9 בנוב׳ 2003
לפני 21 שנים •
9 בנוב׳ 2003
qqqqqqq7 • 9 בנוב׳ 2003
שיהיה ברור ! אני בהחלט מפרגן לאישה בשלה שמממשת יחסים של דומיננטיות עם סאב צעיר ממנה ב-15 ואפילו 20 שנה. היא בהלט יכולה להתענג על גבר יפיפה המרוגש ממנה יותר מאשר מאישה בת גילו ,ואשר הריגוש המיני שלו מתבטא בטח מדי 20 דקות בזקפה נוספת לפי מידת יכולתו....כך היא מקבלת פיצוי מה על אובדן הייתרון שיש לצעירה לחוות עם הגבר הבשל.
|
|
MASTER BELT(שולט) |
לפני 21 שנים •
16 בנוב׳ 2003
גיל פונקציה של ניסיון חיים שליטה חייבת ניסיון חיים
לפני 21 שנים •
16 בנוב׳ 2003
MASTER BELT(שולט) • 16 בנוב׳ 2003
|
|