אדון האור(שולט) |
לפני 21 שנים •
7 ביוני 2003
אני שונא גזענות וגרוזינים - צרור בדיחות גזעניות (הגיע במייל)
לפני 21 שנים •
7 ביוני 2003
אדון האור(שולט) • 7 ביוני 2003
שתי גרוזיניות עובדות בשדה גזרים. פתאום מרימה אחת מהן גזר ענק ומראה לחברתה: "תראי, כזה יש לבעלי!"
"כזה גדול?" שואלת החברה. "לא. כזה מלוכלך!" עונה הראשונה. בן ואב גרוזינים משחקים כדורגל. אומר הבן: "אבא, תמסור לי לראש". שואל האב: "לאיזו פינה?" מי אמר שיש לי משהו נגד מרוקאים? למה שיהיה לי משהו נגד מרוקאים? המרוקאי הוא ידידו הטוב ביותר של האדם! שאלה: איך פרסי שותה קולה? תשובה: הוא שותה סודה בחושך... גבר חזר מהמילואים וראה את אשתו מזדיינת עם כושי. פרץ הגבר בצעקות: "זה מה שאת עושה כשאני לא בבית? את לא מתביישת?!" ענתה האישה: "אמרתי לך שיום אחד תראה שחור בעיניים..." שאלה: מה זה כושי עם הרבה פצעים? תשובה: פררו רושה. שאלה: כיצד מזהים ציפור גרוזינית? תשובה: היא מסתובבת במקום משום שבכנף אחד היא מנפנפת ובכנף השניה היא סותמת את האף. שאלה: מה פרסי כותב על האופניים? תשובה: זהירות חפץ חשוד! שאלה: מה מתקבל כשמערבבים כושי וגרוזיני תשובה: קוביית שוקולד. שאלה: מדוע ברומניה אין איידס? תשובה: משום שאיידס זו מחלה של המאה העשרים והם עדיין חיים במאה התשע-עשרה. שאלה: איך פרסי מתקלח? תשובה: עומד על הידיים ומשתין. שאלה: איך כושים עוצרים מוניות בלילה? תשובה: פותחים את הפה ומסמנים עם השיניים. פרסי נכנס למונית ושואל את הנהג מה מחיר הנסיעה. עונה הנהג: "מאה שקלים". לאחר שמגיע הפרסי לנקודת היעד נותן לנהג מאה שקלים ויוצא. שואל הנהג: "למה נתת חמישים שקל? הנסיעה עולה מאה." שואל הפרסי: "ואתה לא נסעת...?" שאלה: איך זבוב מתאבד? תשובה: נכנס לארנק של פרסי. שאלה: מהו המשחק האהוב על רומנים? תשובה: בייסבול - כי אפשר לגנוב בסיס. מהו החג של העצים? חג האילנות... מהו החג של הפרחים? חג ההדרים... ומהו החג של החיות? המימונה! שאלה: למה גרוזינים מניחים שתי טלויזיות אחת על גבי השנייה? תשובה: כדי לראות גם את הרגליים של מנחה התוכנית. שאלה: מדוע לרוסיות יש סימן שחור מסביב לשפתיים? תשובה: משום שיש להן חגורה שחורה במציצות. שאלה: מדוע מרוקאי קושר את המכשיר הסלולרי לחבל והולך איתו? תשובה: כי הוא עשה עקוב אחרי... שאלה: כיצד מזהים חתול גרוזיני? תשובה: רק חתול גרוזיני נופל על הראש... שאלה: איזה כלי מתאר חתונת יפני ומרוקאית? תשובה: סכין יפנית. פרסי א': "הלכתי לרופא השיניים לעקירה". פרסי ב': "וכמה עקרו לך"? פרסי א': "חמש מאות שקל". שאלה: למה מרוקאי לוקח את אשתו לכותל לפני שהוא מתחתן איתה? תשובה: כדי שתתרגל לדבר לקיר. שאלה: איך אומרים אפרוח במרוקאית? תשובה: בן לולו! שאלה: איך מזהים מטוס גרוזיני? תשובה: פרופלור אחד מזהב. שאלה: איך מזהים תורכיה נשואה? תשובה: על פי הטבעת. שאלה: מה פרסי שואל את אשתו במסעדה כשהם רוצים להזמין? תשובה: מה תרצי לאכול שמנמונת? שאלה: מה ההבדל בין מרוקאי וסרט צילום? תשובה: סרט צילום אפשר לפתח. שאלה: כורדי ופרסי בכיתה א' הולכים מכות. מי ניצח? תשובה: הכורדי, הוא בן 61. שאלה: למה גרוזנים לא נדבקים באיידס? תשובה: גם לוירוס יש כבוד עצמי. שאלה: למה למרוקאיות יש כוס צר ופטמות גדולות? תשובה: כי למרוקאים יש זין קטן ופה גדול. שאלה: כיצד גורמים לפרסי להתאבד? תשובה: אומרים לו שיש הרבה כסף בגן עדן. שאלה: מה ההבדל בין פולניה לג'לי? תשובה: ג'לי זז כשמלקקים אותו! אלוהים ברא בנים. אלוהים ברא בנות. אלוהים ברא פולנים. לפעמים גם אלוהים עושה טעות. גרוזיני בא לרופא ואומר לו: "אדוני הרופא, אני מרגיש שכל הזמן יש לי משהו בבטן שעולה ויורד. הרופא בודק את הגרוזיני ואומר לו: "יש לך בעיה קשה, יש לך נאד בבטן, אך מכיוון שיש לך פרצוף תחת הוא אינו יודע מאיפה לצאת: מהראש או מהתחת." שאלה: למה למכונית של גרוזינים יש חלונות עגולים? תשובה: כדי שהילד לא יוציא את הראש מהחלון. פרסי נכנס לתחנת דלק ושואל את המתדלק: "סליחה, כמה עולה טיפת דלק?" המתדלק חושב ועונה: "טיפה זה בחינם". אז הפרסי אומר: "תטפטף לי פול!" |
|