}{מוראנה}{ |
לפני 20 שנים •
10 ביולי 2004
טרוף חושים במשרד
לפני 20 שנים •
10 ביולי 2004
}{מוראנה}{ • 10 ביולי 2004
זה היה בשעות הצהריים..
הרגשתי את כולי...חמה....לוהטת.. מחשבותיי נדדו על אהובי היושב במשרדו הממוזג.. החלטתי לעשות לו הפתעה.. לבשתי את החוטיני המנומר... את החזיה השחורה שבקושי מחזיקה את שדיי השופעים.... גרבתי גרביונים שחורים... נעלתי נעליי עקב שחורות גבוהות.. שמלת מקסי אדומה לגופי.... וככה יצאתי לעבר משרדו של אהובי. עליתי במעלית.. מבטיי הערצה נשלחו לעברי..... המעלית עצרה.. בצעדים מדודים ובטוחים צעדתי לעבר משרדו.... לרגע לא היססתי..... פתחתי את דלת משרדו... הוא הביט לעברי ...מופתע.. לא מבין...נפעם....מחייך... נעלתי את דלת משרדו... והתחלתי להוציא את תוכניתי לפועל... ברקע התנגנה לה מוסיקה שקטה...נעימה... התקרבתי אליו בתנועות ריקוד מפתות..... לאט לאט.... מבט ישיר בעיניי... ליקוק שפתיים....... ליטוף שדיים ופיטמות.... נגיעה במשולש..... הרגשתי את התרגשותו הרבה... הורדתי מעליי את שמלתי... גופי המפתה נגלה לעיניו..... פיניתי את שולחנו מכל חפץ... נשכבתי עליו פסוקת איברים.... לא מפסיקה ולו לרגע לגעת ולמשש את עצמי.... הזזתי את החוטיני הצידה.. החדרתי אצבע עמוק לתוך הכוס הרטוב שלי... הוצאתי אותה וטעמתי...אמממממ אהובי התרומם מכיסאו... זקפתו כמעט פורצת את מכנסיו המחויטים..... הוא התקרב אליי.... פתח מכנסיו....... הזין הגדול והעבה שלו פרץ מכלובו..אוחחחח איזה זין יש לו לאהובי..... הוא הפשיט מעליי את החוטיני..... קרע אותו ממש.... ובבת אחת חדר לתוכי.....אוחחחחחח עמוק...חזק...בעוצמה אדירה.... הרגשתי את עצמי מעופפת מרב עונג.... לא יכולתי לשלוט בעצמי.... והוא ממשיך להדוף את עצמו בפראות לתוכי.. חזק יותר....מהר יותר.... אני נאנחת מעונג....... הוא קורא בשמי...ממש צועק אותו... ואז נשמעת שאגת הנצחון של שניינו... אלוהים....איזו אורגזמה..... איזו עוצמה....איזה טרוף חושים..... התלבשנו לנו..... נישקתי אותו.... וללא מילים פתחתי את הדלת והלכתי כלעומת שבאתי... לבית.... לסירים.... ולחיים היומיומיים.... |
|
tomaid(נשלט) |
לפני 20 שנים •
10 ביולי 2004
לסירים?
לפני 20 שנים •
10 ביולי 2004
tomaid(נשלט) • 10 ביולי 2004
לא נראה לי שאחת כמוך צריכה לבלות במטבח.
|
|
Romantikan(שולט) |