המלכה לירז(שולטת){כ} |
לפני 20 שנים •
12 ביולי 2004
שאלה שהגיעה אלי
לפני 20 שנים •
12 ביולי 2004
המלכה לירז(שולטת){כ} • 12 ביולי 2004
ואני מעבירה אליכם ואליכן, שמכירים מקרוב קצת יותר ממני את הנושא , לתשובות ולדיון:
מה קורה בערב מיילדום? מהם החוקים? (מכירות פומביות, דרס קוד, כניסה לשפחות בודדות וכ'.) מה הייתם מייעצים לסאבית שמגיעה לראשונה לערב כזה, לדום שמגיע לראשונה, או לזוג חדש? נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי יול' 13, 2004 1:32 am, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
תאיר(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
12 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
12 ביולי 2004
תאיר(נשלטת) • 12 ביולי 2004
קודם כל אני ממליצה להפנות את כל השאלות על ערב המיילדום ישירות למארגנים - טיצ'ר ופט.
כדאי גם לעשות חיפש בפורומים ולמצוא הודעות לפני ואחרי שני ערבי המיילדום הקודמים. אני הייתי במיילדום אחד, ושמעתי מכמה אנשים על המיילדום השני. ערב מיילדום אינו פליי פארטי ובטח לא אורגיה. אין שום ציפיה מסאבית המגיעה לשם להרשות כל דבר לכל אחד. אבל ערב מיילדום הוא כן הזדמנות לעשות סשנים בפני ולצד זוגות אחרים. וערב מיילדום הוא גם הזדמנות לערבוב מסוים בין הזוגות. כך למשל יכול דום לבקש מדום אחר הדרכה בטכניקת הצלפה ספציפית, ושאותו דום אחר ידגים על הסאבית שלו, או על הסאבית של הדום המבקש בהתאם למה שמסתדר להם ביניהם. כך למשל יכולה סאבית לחבק סאבית אחרת שמוצלפת (בהסכמה כמובן של הסאבית ואדונה ולא מתוך הפרעה לסשן) רוב הפעילויות הן ספונטניות, עם זאת יש ארועים כמו המכירה הפומבית שמאורגנים מראש. הכללים המפורטים של המכירה הפומבית נמצאים גם הם בפורום איפשהו. לטעמי, היות והערב הוא ערב מאוד פעיל, סאבית שתגיע לגמרי לבדה עלולה להרגיש שלא בנוח אם כל מה שתעשה כל הערב זה לשבת בצד ולבהות באחרים. גם מצד המשתתפים האחרים עלולה להיות אי נוחות. לכן עדיף לדעתי לברר מראש האם יהיו שם דומים שהיא תרגיש נוח לסשן איתם. לגבי הדרס קוד, הבנתי שהכללים השתנו מעט לערב המיילדום הקרוב וכדאי לקרוא את ההודעות שיבואו. באופן כללי הסאביות לובשות במהלך הערב בגדים תחתונים. זה לא אומר שכולן חייבות להגיע עם חזיה ותחתונים מינימליסטיים, אפשר בהחלט למצוא קומבניזונים או כותנות שיהיו סקסיים. לעומת זאת אני לא בטוחה שבוקסר ענקי וממורטט מכותנה יתאים במיוחד. הרעיון של ללבוש בגדים תחתונים מול זרים עלול להיות מרתיע, אבל המבוכה פוחתת בהרבה כאשר כל הנשים בשטח לבושות גם הן בגדים כאלה. כשנכנסים לתוך הסשן, נושא הלבוש נהיה עוד פחות משמעותי, ולפעמים אפילו שמחים על כל חתיכת עור חשופה. |
|
המלכה לירז(שולטת){כ} |
לפני 20 שנים •
15 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
15 ביולי 2004
המלכה לירז(שולטת){כ} • 15 ביולי 2004
תודה על התשובה, תאיר
|
|
teacher(שולט) |
לפני 20 שנים •
16 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
16 ביולי 2004
teacher(שולט) • 16 ביולי 2004
תודה על התשובה, תאיר
גם ממני. מה שאפשר להוסיף זה שבגלל האוריינטציה הזהה, החוסר המורגש בוונילים ושאר סקרנים וקלולס, האוירה היא פחות לוחצת, כל אחד ואחת יכולים להיות עצמם לחלוטין. סאבית שבאה, הגם שהיא לבושה בהלבשת תחתונה בלבד, לא תוטרד, ולא יציקו לה. כולם מכירים את כולם, כך שאי אפשר להיתחבא מאחורי אנונימיות. כמו שיש דרס-קוד יש גם קוד התנהגות. הוא לא כתוב ולא מוכתב, אבל הוא רשמי והוא שם. כבוד הדדי, וכיבוד הפרטיות של הזולת. הן בערב עצמו וגם לאחריו. ערב נעים teacher |
|