ברק |
לפני 20 שנים •
16 ביולי 2004
ילד.
לפני 20 שנים •
16 ביולי 2004
ברק • 16 ביולי 2004
-מה קורה
-מה נשמע -מאיפה אתה -אני מפה ומשם -מה ,באמת אז אנחנו שכנים -אחלה -מגניב איך אתה נראה -אני ככה וככה יש לי כזה ושניים כאלה -שלח לי תמונה -מממממממממממ אתה חמוד -תודה -בן כמה אתה -24 -ביי. -מה???????????? זהו ובזה מסתכמות 97.8% משיחותי עם בנות האתר (2.2% מהזמן הנותר אני מבלה עם עצמי) ואני לא מבין באמת שאני לא מבין ,את עניין הגיל ,למה ,זה כול כך מפריע, אני לא רוצה תשבות מצוצתות מהאצבע כמו תראה תשמע תקשיב אכלו לי שתו לי העמיסו לי על האביר ונסעו לי כי באמת בלי מילימטר של התנשאות אני לא מבין איך בחורות דומית סאביות סוויצ'יות ושאר ירקות מעדיפות גבר מבוגרים על נערים אשר בשיאם מלאי אנרגיה סקרנות וחדוות נעורים |
|
Grey / Green |
לפני 20 שנים •
16 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
16 ביולי 2004
Grey / Green • 16 ביולי 2004
נו, לפחות הן מסתכלות על התמונה שלך ואומרות דברים נחמדים, ולא "איפה אתה בתמונה הזאת? מאחורי הפיל?" כמו אצלי.
|
|
הוא(שולט) |
לפני 20 שנים •
17 ביולי 2004
יש
לפני 20 שנים •
17 ביולי 2004
הוא(שולט) • 17 ביולי 2004
כאלה שבני 24 לא עושים להן את זה
יש שנשואים מחוץ לתחומן יש שמעדיפות נשים שמעדיפות שמנים רזים יש מעדיפות אינטלקטואלים ויש מתות על קבלני עפר זה שם המשחק ולילל על זה לא יקדם אותך ולגבי מבוגרים- לטעמי הם שקולים אחראיים ובעיקר בוגרים אבל ההשוואות הללו מיותרות כי מה שחשוב זה האדם ולא גילו |
|
abcd |
לפני 20 שנים •
17 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
17 ביולי 2004
abcd • 17 ביולי 2004
הוא צודק
אני מתה על קבלני עפר... |
|
המלכה לירז(שולטת){כ} |
לפני 20 שנים •
17 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
17 ביולי 2004
המלכה לירז(שולטת){כ} • 17 ביולי 2004
לא הייתי קוראת להעלאת נושא בפורום "לילל על זה".
ולשאלה, אני מניחה שזה תלוי גם בגיל של מי שאתה מדבר אתה. אם מישהי לא מעונינת בך בגלל הגיל, ייתכן שהיא מבוגרת ממך בהרבה, ומחפשת מישהו יותר קרוב אליה מבחינת ניסיון, שלב בחיים וכו'. בנוסף... מקובל לחשוב שבאופן כללי גברים נמשכים יותר למראה חיצוני ולנעורים, בעוד שנשים מייחסות יותר חשיבות לפרמטרים שקשורים באישיות בניסיון ובהישגים. מקובל גם לחשוב שבאופן כללי פחות נשים מגברים מגיעים לסצינת הבדס"מ וייתכן גם שנשים באופן כללי מגיעות לבדס"מ בגיל מאוחר יותר מאשר גברים. (בדומה למחקרים שנערכו על גייז ולסביות שהעלו שגברים באופן כללי מגדירים את המיניות ההומוסקסואלית שלהם בגיל העשרה בעוד שאצל לסביות זה קורה בשנות העשרים המוקדמות לחייהן.) החברה שלנו (שוב - באופן כללי) מעודדת גברים יותר מאשר נשים להיות "הרפתקנים" מבחינה מינית, ומעודדת גברים יותר מאשר נשים להיות אקטיביים ואסרטיביים בכל השטחים, כולל התחום המיני. פירושו של דבר שעבור כל אשה, להיכנס לתחום של הבדס"מ - כסאבית או כדומית - זהו תהליך שכולל פרידה מאי אלו ציפיות חברתיות (כפי שנאמר במקורות: "בחורה מבית טוב צריכה להיות יפה, ולשתוק הרבה" ) , ועבור כל דומית - תהליך שמצריך הינתקות כלשהי מדימוי האשה הפאסיבית מבחינה מינית. אם כל ההנחות הללו נכונות, סאב יכול להרגיש מאוד חזק את הזהות המינית שלו כעבד בגיל 19 נניח, אבל הדומית "הנכונה" עדיין צריכה להתגבר על כמה משוכות גבוהות ותגיע להגדרת הזהות שלה כמה שנים מאוחר יותר. מה עושים בינתיים? אין כ"כ תשובות קסם. הייתי מציעה לך לשאול ולנסות להבין מה הדומית שאתה מדבר אתה מחפשת, אלו תכונות, איזה סוג קשר, ואם אתה חושב שיש התאמה לנסות להדגיש דווקא את הצדדים המשותפים. מהכיוון האופטימי, יש תחושה שהסצינה מתפתחת ומעוררת הדים בתקשורת ובעולם הדימויים של התרבות הפופולרית. אם המגמה הזאת אכן קיימת ותימשך, אפשר לצפות שיותר ויותר אנשים - מכל "התפקידים" - ייכנסו לסצינה, לטעום, לבחון ולהציץ... |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 20 שנים •
17 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
17 ביולי 2004
red-cell(מזוכיסט) • 17 ביולי 2004
מוזר, ואני חשבתי שאני מבוגר מידי
משהו לא מסתדר לי..... |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 20 שנים •
17 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
17 ביולי 2004
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 17 ביולי 2004
ברק למה אתה לא מספר שיש כאלו ששואלות מה הגובה ולא מה הגיל ?
|
|
ברק |
לפני 20 שנים •
17 ביולי 2004
מממממ....
לפני 20 שנים •
17 ביולי 2004
ברק • 17 ביולי 2004
אני מאמין שחא כדאי שאני אתחיל
לספר איזה שאלות מדהימות מוזרות ומיוחדות שאלו אותי כאו |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 20 שנים •
17 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
17 ביולי 2004
red-cell(מזוכיסט) • 17 ביולי 2004
קדימה , שפוך, לך על זה
ואנחנו ננחש מי שאלה אותך מה.... |
|
מביט Nהצד(לא בעסק) |
לפני 20 שנים •
20 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
20 ביולי 2004
מביט Nהצד(לא בעסק) • 20 ביולי 2004
המלכה לירז כתבה:
אם כל ההנחות הללו נכונות, סאב יכול להרגיש מאוד חזק את הזהות המינית שלו כעבד בגיל 19 נניח, אבל הדומית "הנכונה" עדיין צריכה להתגבר על כמה משוכות גבוהות ותגיע להגדרת הזהות שלה כמה שנים מאוחר יותר. אני מסכים עם חלק גדול מההנחות שלך, אבל עם זאת לא לגמרי. אולי מה שכתבת מתאים לדום צעיר, שכבר בגיל צעיר יכול להגדיר את עצמו מינית ולהיות "הרפתקן", אבל סאב, בחברה שמחנכת את הגברים שהם צריכים להיות מאצ'ואים, חזקים, קשוחים ומובילים, צריך (אם להשתמש במילים שלך) להתגבר על כמה משוכות גבוהות כדי לתפוס אומץ, להשלים עם היותו סאב ולצאת מהארון. |
|