סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה...

wayu
לפני 20 שנים • 17 ביולי 2004

שאלה...

wayu • 17 ביולי 2004
1.אילו נושאים חשוב לעלותולשאול תוך כדי הכרות וירטואלית עם שפחה,איך להכיר אותה יותר לעומק ולתת לה להכיר את עצמי-במיקרה ונסיון של שנינו בהכרות כזו-ובבדסם בככל הוא מועט...?

2.איך לזהות את הרגע-אם אפשר-בו השפחה "בשלה" די להצעת מפגש...?
@buba@​(נשלטת)
@buba@​(נשלטת) • 17 ביולי 2004
אוי איזה שאלות אתה שואל .

אין נוסחה לאיך להתחיל ואיך להכיר וומתי "בשלים " !!!!!!!!!!!!!!

לפעמים אני מתחילה לדבר עם מישהו וזה זורם כאילו הכרתי את הבן אדם מיליון שנה בלי שהוא מתאמץ אפילו , ולפעמים כמה שבן אדם ישתדל וישאל וידחוף את קשר להכרות עמוקה וכו' זה לא הולך .

מתי בשלים לפגישה ? תציע והיא תענה אם היא מעונינת ובשלה ואם היא לא מעוניית ולא בשלה .

אני מקווה שאחרים יעזרו לך יותר בתגובותיהם .

טיפ אחד : תתייחס בכבוד לשפחה ותהיה קשוב לתשובות שלה ככה באמת תדע מה לשאול ואיזה נושא לעלות אחרי .
המלכה לירז​(שולטת){כ}
לדעתי חשוב...
להבין מהו הניסיון שלה, ואם הוא מועט אז מהן הפנטזיות, מה עושה לה את זה, ממה היא חוששת או לא בטוחה, ומהם הגבולות שלה. בדס"מ הוא מונח מאוד רחב, אף אחד לא אוהב הכל, ואי אפשר לדעת אם לא מדברים.
לקבוע מילת ביטחון. אפילו אם לא משתמשים בה לעולם לדעתי טוב לדעת שהיא שם, בעיקר בהתחלה, ובעיקר לדעת שגם לה יש את הכוח לשלוט במתרחש כאשר היא מתמסרת.
להבין מי הבנאדם בלי קשר לתפקיד שלו/שלה בבדס"מ, אם מחבבים אותו, אם יש אתו דברים במשותף, אם ניתן לסמוך עליו. האינטואיציה משחקת פה תפקיד חשוב וצריך לסמוך עליה, ביחד עם עוד אמצעי זהירות.
לדבר מראש ולתכנן את מה שהולך לקרות - איפה נפגשים, מה עושים ולא עושים וכ'. מעבר השליטה יכול להיות הדרגתי, כשההכרות מעמיקה.
את המעבר מהאינטרנט למפגש אפשר לרכך באמצעות מעבר לטלפון. קול ואופן דיבור אומרים הרבה על בנאדם, ותורמים לתחושת היכרות.
את המפגש הראשון אפשר לעשות במקום נייטראלי, ובצורה נייטרלית או עם סממנים קטנים של בדס"מ - למשל היא תלבש משהו מיוחד או תתנהג בקטנה באופן מסויים, שרק שניכם תרגישו, אבל בו בזמן לא תתחילו ישר בסשן במקום פרטי, אלא קחו קצת זמן להכיר יותר.
Terra incognita​(נשלטת)
Terra incognita​(נשלטת) • 17 ביולי 2004
אני אגיד משהו שאני בטוחה שאנשים שניסו לדבר איתי שמעו ממני

מכייון וכשאתה מתחיל עם בחורה ברחוב הדבר הראשון שאתה שואל אותה , אני מקווה בשבילך כי אחרת אתה בטח מקבל הרבה סטירות בחייך, זה לא מה את אוהבת במיטה? אז גם בבדסמם זה לא צריך להיות ככה
אני חושבת שקודם אתה צריך לדבר איתה רגיל ואז כשהשיחה מתפתחת לשרבב באלגנטיות שאלות כמו
איך הגעת ? ולמה?
מה עשית ? מה את אוהבת ?
וכמובן לא לשאול שאלות שאתה בעצמך לא היית מוכן לענות עליהן ..

באשר לבשלות למפגש זה אישי אני חושבת
אני מניחה שכשהיא תרצה היא תבקש ממלך להיפגש איתה

אולי אולי אני טועה כרגיל icon_smile.gif