שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

סשן - אחרי חודשיים - התפרקות ;-)

RONY^​(אחרת)
לפני 20 שנים • 20 ביולי 2004

סשן - אחרי חודשיים - התפרקות ;-)

RONY^​(אחרת) • 20 ביולי 2004
בשעה 18:30 חזרתי לביתי מהחלק הראשון של אחר הצהרים (חלק המורה נגמר).
בשעה 19:20 טלפון - שואל אותי בנימוס "עדין מעוניינת לבוא?"
עניתי "אכן כן, תכין ת'תחת , קרר את הבית, סדר אותו ותוך חצי שעה אני אצלך".

לקחתי את הרכב, שמתי פעמי לכיוון ביתו, והגעתי ואכן הבית היה מסודר, הפעיל את המזגן ואכן היה קריר ונעים.

הוא נכנס להתקלח ובינתים אני פרסתי על הספה את הציוד שלי, ממש עשיתי מהסלון סטודיו icon_wink.gif כשיצא מהמקלחת, היתה לו הפתעה נעימה. היה קצת המום אבל הרבה זמן לא היה לו התפרקות כזו - גם לי.

על השולחן הוא ראה גם את המצלמה (תמונות בהמשך היום) והבין שבמהלך הסשן יהיו גם צילומים. איך לא (- איך ידיד שלי אומר - "את? בלי מצלמה.. זו לא את!")...
בקיצור התחלתי בהצלפות קטנות עם שוט זנבות קטן מגומי - על התחת.. להאדים אותו מזמן לא ראיתי את התחת שלו אדום.. התגעגתי לזה..
מכאן - כל הסשן זרם משוט לשוט יותר ויותר כואב, הוספתי את החבלים שזה החלק האהוב עליו (הכל רואים בתמונות) הוספנו אזיקים, שעוה וקרח (מממממ זה היה החלק שאני אהבתי) ואז התחלנו עם ה"שטויות"... הצלפות עם הידיים סטירות על הלחי, צביטות בפטמות, דריכות על הזין ולסיום הוספתי בשביל הטעם icon_twisted.gif facesiting ... מה יש.. אפשרי לגוון לא? icon_twisted.gif

לאחר כל ההתעללות המטורפת הזו שנעשתה - צריך גם כמובן לפנק (גם בשבילי לנוח, אחרי שהתאמצתי בכל החלק הקודם...) הצמדתי אותו בין השדיים ואיך לומר אכן הוא יודע לפנק (כל עוד הוא עדיין קשור).. הוצאתי את הבאטפלאג ולאט לאט דחפתי לו לתחת.. מסתבר שהוא אכן מגיב טוב לכך icon_lol.gif מי שיודע יודע..
פעם אמרו לי מישהו לימד אותי כאשר יש באטפלאג.. (ride on the horse) וקדימה
התישבתי עליו והתחלתי להצליף בו כל עוד תקוע לו בתחת... - זה היה משעשע...

לאט לאט כשהגעתי לסיפוקי ירדתי מגבו (קצת עיסוי כסאח עליו) התיישב על התחת כל עוד זה תקוע לו בתחת... שיצא לבד.. icon_lol.gif
שמתי עליו את הרגליים לנוח - וככה הסתיים לו הסשן...

בהמשך היום (אחרי צהרים) יגיעו התמונות.

אהבתי אהבתי אהבתי
feet​(נשלט)
לפני 20 שנים • 22 ביולי 2004
feet​(נשלט) • 22 ביולי 2004
גם אני אהבתי את הסיפור, נראה כאילו היה לך אחלה סשן,
ומההודעה כנראה שגם לו היה אחלה בחלה של סשן icon_wink.gif