שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

הבהרה אישית

nerissa​(אחרת)
לפני 20 שנים • 27 ביולי 2004

הבהרה אישית

nerissa​(אחרת) • 27 ביולי 2004
לאחרונה העליתי מספר סיפורים שגרמו מעט לסערה ולהיסטריה אצל מספר חברים פולנים שלי icon_smile.gif
אני חייבת להסביר ולהבהיר משהו בנוגע לכתיבה שלי:

כמו כל הכותבים, יש לי Ups & Downs ויכולים להיות חודשים שקטים בדיוק כמו שיכול להיות פרץ יצירתיות כמו בשבועיים האחרונים. אני בטוחה שכולכם מבינים זאת.

הכתיבה שלי היא המראה שלי. התרפיה שלי. דרכה אני פורקת משקעים, מחשבות, פנטזיות.. דרכה אני מחלקת עם הקוראים את הבפנים כמו גם מקבלת תגובות מועילות.

נורא מעניין לי לדבר עם עצמי מידי פעם. יש לי גם עצות לא רעות לעצמי והפידבקים של עצמי אלי מעניינים להפליא icon_wink.gif אבל דחילק. לא רק שאני אוהבת לחלק את הכתיבה שלי, חשוב לי לקבל זוויות ראיה שונות ומגוונות, פידבקים מועילים, עצות חכמות מאנשים שאני מעריכה ומכבדת את דעתם.
מה רע בסיעור מוחות מידי פעם? icon_lol.gif

אז אני "מקיאה" מחשבות, פחדים, פנטזיות וכו' אל המסך ואליכם. 90 אחוזים ממה שעולה על הדף נוצר בדקות שקדמו לכתיבה. 90 אחוזים מהנכתב לא היה ולא נברא אלא רק בתוך המערבולת הזו שנוצרת לי בתאים האפורים.

הדרך לגבש את הדברים המבולבלים/מפחידים/מסעירים האלה לכדי מילים ומשפטים, לעבד אותם למסגרת קריאה ומעניינת – היא המוזה שלי. אני אוהבת לכתוב ולחלק.

אנא, הבינו. לא צריך (בכל הנוגע לכתיבתי) לקבל דברים כלשונם. אני מעלה דילמות שלי באמצעות סיפור זה או אחר, תיאור סיטואציה או שירה.

קחו לדוגמה את "טריו" שפורסם בעבר. זו היתה סיטואציה עתידית שהיה חשוב לי לאכל היטב לפני שאני נכנסת אליה.
כתבתי אותה. בחנתי באמצעות הכתיבה לעומק.. ובסופו של תהליך הבנתי שלא אוכל להיכנס לסיטואציה שכזו כי אני לא בנויה לזה.

אז אנא. הכתיבה שלי ברובה היא לא תיעוד. קחו אותה בפרופורציה הראויה.

תודה לכל הדואגים על כל המסרים, תודה לכל המגיבים על זווית הראיה השונה והמיוחדת, תודה על שאתם עוזרים לי לענות על שאלות בעצם התגובות (ולעלות עוד עשרים שאלות עם כל תשובה icon_smile.gif ).
DOM Perignon​(שולט)
DOM Perignon​(שולט) • 27 ביולי 2004
בסדר, בסדר... רק תמשיכי לכתוב. icon_biggrin.gif

להגיד לך שלא חשבתי לשלוח לך מסר אישי ששואל מה שלומך ומה קורה איתך? חשבתי. אבל אני מכיר את התהליך הזה ואוהב את הכתיבה שלך.
אז תמשיכי לכתוב ונמשיך להגיב ויהיה כיף לכולם.

}{
DOM Perignon.
nadu
nadu • 27 ביולי 2004
אני חושבת שרוב האנשים יותר קל להם להתמודד רגשית עם סיפורים יפים שנותנים תחושה טובה ונגמרים בהפי אנד..
אישית אני מעדיפה את הסיפורים הקשים היוצרים תחושות שקשה להתמודד איתם אבל על ידי קריאה של סיפורים כאלה אני מבינה ונעזרת ורואה שאני לא לבד.

מצטרפת לפריניון...תמשיכי לכתוב icon_smile.gif
Vampire knight​(אחר)
לפני 20 שנים • 28 ביולי 2004

נריסה יא מדהימה אחת אל תפסיקי !!!!

Vampire knight​(אחר) • 28 ביולי 2004
נריסה את היחידה שעושה לי את זה דרך הכתיבה שלך
אני רציני מאוד את פשוט טירוף חושים אינטלקטי !
בחיי כל סיפור שלך שווה אחלה סרט בערוץ סרטי המתח ביס.
אני מקווה שהמוזה שלך לא תעזוב אותך במנוחה לרגע ושרק תמשיכי לספק
לנו עוד עוד ועוד ריגושים ,כמובן אני מרשה לך לנוח מכתיבה רק בשבת ובסשנים.
באמת תודה רבה אהבתי אותך מאוד.
דום ערפד.