סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

חיים.

G-O-L-D​(שולט)
לפני 20 שנים • 31 ביולי 2004

חיים.

G-O-L-D​(שולט) • 31 ביולי 2004
אני עולה על האופנוע, יש מזג אוויר בן זונה. באוזניים נחבאות אוזניות MP3 מהן בוקעים ה -BLUES TRAVELERS בשירם RUN-AROUND.
בתיק יש לי סיגריות, מחברת דפים, עט, וספרי צבע שחור.
יאללה יוצאים לדרך.
הרוח בפנים, השמש בעת שקיעה, הכבישים רכים ופתוחים.
ציפורים, ריחות שדות, סיגריה ביד מתעכלת במהירות מהרוח, וחיוך, הרבה חיוך.
אני חושב עליך, על מה שסיפרת לי. קצת קשה לי להבין אותך. קצת קשה לי להבין למה את יושבת בבית חבויה וכואבת כשבחוץ הכול חי ונושם וכל מה שאת זקוקה לו זה לצאת מהמחילה שבנית לעצמך בכדי להבין את זה.
כן, חפרת מחילה.
כמה חבל. אבל אני? זה יושב לי בדיוק על הזין. אני לא יכול לעזור לך, וראבק את יודעת כמה ניסיתי. את, את תחושי במילוי עצמי רק אם אביא את עצמי יחד איתך למקום שאת כל כך אוהבת, דיכאון.
מצטער, לא מוכן. לא מוכן לא רוצה לא צריך ולא מסכים.
תחיי את החיים שלך, אני את חיי.
כן, אגואיסט.
מה לעשות, החיים עוברים מהר.
אם את לא מוכנה לצאת בכדי להבין שבחוץ יש מה לראות, מבחינתי את יכולה להישאר איפה שאת נמצאת. אני למחילה שלך לא נכנס. לא חושב שיש לי צורך להתחפר בכאבים לא שלי לוא רק בכדי שאת המוכאבת תוכלי לחוש בשקט ובנחמה כי יש מישהו שחולק איתך את כאבייך.
ועל איזה כאבים אנחנו מדברים?
מה כל כך כואב לך פרט לעובדה שאת לא מוכנה לוותר על הדבר האחרון שאת כביכול חושבת שיש לך.
אותו כאב...
טיפשות לשמה.
הכביש טס לי מול העיניים, השמש ניצבת מולי במלוא הדרה, אדומה וענקית שואבת את כל הנוסעים לקראתה.
ראבק, אלוהים אתה מלך!
U2 מתנפצים לי באוזניות ואני שועט קדימה. איזה כיף אלוהים, איזה כיף להיות בחיים האלה.
אני קולט את סופרמן חברי משייט לו מלמעלה וזורק לו בהנהון ראש שזה לא הזמן להיכנס לי לכתיבה ולזיין לי את המוח.
תל-אביב, העיר, הבית, החופש, מקבלת אותי בזרועות פתוחות כמי שחיכתה לי כל השבת.
הריח של העיר הזו בקיץ, החרמנות שלה, העירום והמנימליסטיות, העשן, הרכבים, הרמזורים, הפקקים, בתי הקפה.
כפכפים, מכנס קצר, עוד סיגריה, קסדה חצויה, תיק על הצד, מוזיקה באוזניים, אופנוע, רוח, חופש ויאללה רונדלים...
אבן-גבירול, כיכר רבין, ימינה לפרישמן, שמאלה לדיזינגוף יורדים אל מתחת לכיכר עד לבוגרשוב, שמאלה וחותכים עד לקינג-ג'ורג', ימינה ודוך ישיר לאלנבי, השמל לשנקין ישיר עד לשדרות רוטשילד, איזו עיר כפרות, איזו עיר.
שיחרור וניעור ביצים, פיצוציה, שתיה קרה, בוטנים אמריקאים, סיגריה, ליטוף ראש כלב, פלירטוט עם בעליו החמודה, הורדת הכפכפים ודחיפתם לתיק, רגלים על אספלט מתקרר בבוא ערב, עליה על האופנוע ושיוט, רק שיוט...
ישיר להרצל, ימינה לכיוון כולבו שלום, ימינה וישר שמאלה לאלנבי באין כניסה לרכבים כל הדרך חזרה לבן יהודה, ימינה, ישיר לחצות את העיר עד גורדון, ימינה, ירידה לדיזינגוף וישיר כל הדרך עד לשמאלה וישיר לריינס, שמאלה וישיר כל הדרך עליו.
אני עוצר, יורד מהאופנוע, משאיר אותו דולק, מקפל את המספר, פותח את התיק, מוציא ספריי וכותב על קיר:
"תתעוררי, רק תתעוררי אם את רוצה לחיות"
מכניס את הספריי לתיק, קופץ על האופנוע וטס משם מחוייך. חיוך אלוהים רק חיוך.
ישיר כל הדרך על ריינס, חותך את ארלוזורוב בישיר עד קולנוע פאר, ימינה ליירקון וישיר עליו עד כמעט למחנה הצופים. עוצר את האופנוע, מדומם מנוע, מוריד קסדה, לוקח את הבוטנים והשתיה, צועד למסלול ההליכה/ריצה, מתיישב על הדשא מול רידינג, נשכב, מפליץ, מתהפך על צדי, לועס בוטנים וחושב לעצמי, מה עוד צריך האדם בכדי להבין שיש חיים...
רחפנית-הדומית המרחפת​(שולטת)
לפני 20 שנים • 1 באוג׳ 2004

מה עוד צריך אדם להבין שיש חיים...

זה לרצות גם לחיות אותם
ולא רק לשרוד אותם...

להנות, למצות עד תום, לחיות על האיידג',
העיקר , תמיד לזכור...

החיים קצרים,
החיים הם מתנה,

את החיים פשוט חיים.

כרגיל, כתיבה מרתקת של מחשבותיך...

רחפנית-הדומית המרחפת.
חופשיה

הכתיבה שלך

חופשיה • 1 באוג׳ 2004
מרתקת אותי למסך , אהבתי.
ועוד יותר אהבתי את הגישה שלך לחיים.

צ'ירס.
G-O-L-D​(שולט)

אם היא מעפנה, למה לצטט אותה?

G-O-L-D​(שולט) • 1 באוג׳ 2004
כלובי סדר את העניין הזה.
לפעמים אני רוצה לכתוב רק כותרת.
crazy_toast​(שולט){אליס}

Re: אם היא מעפנה, למה לצטט אותה?

crazy_toast​(שולט){אליס} • 1 באוג׳ 2004
G-O-L-D כתב/ה:
כלובי סדר את העניין הזה.
לפעמים אני רוצה לכתוב רק כותרת.

באותה הזדמנות שיסדר אפשרות גם לצטט את הכותרת הזאת.

בכל אופן הזמרת עצמה מעפנה, לא נראית טוב באופן מיוחד וכישורי הזימרה שלה הן בערך כמו של המשוררת הדגולה רוני סופרסטאר.

אבל בתוך כל הבולשיט שהיא שרה המשפט הזה מצא חן בעיני והתאים לסיפורך המתרוצץ משהו.
G-O-L-D​(שולט)

לך על זה.

G-O-L-D​(שולט) • 1 באוג׳ 2004
icon_lol.gif
@buba@​(נשלטת)
@buba@​(נשלטת) • 1 באוג׳ 2004
אהבתי !!!!!!!!!!!!!!!!!

ידעתי שתזכיר את הסופרמן שוב ,אתה לא יכול בלעדיו ,נכון?
icon_rolleyes.gif