המלכה לירז(שולטת){כ} |
לפני 20 שנים •
10 באוג׳ 2004
שירים שיש להם את זה
לפני 20 שנים •
10 באוג׳ 2004
המלכה לירז(שולטת){כ} • 10 באוג׳ 2004
כמו בלדה
מלים: נתן יונתן לחן: גידי קורן (ביצוע מחודש מדהים של "האנשים" [לא "היהודים" ולא "הישראלים"]) אם זר קוצים כואב זה מה שאת אוהבת אלך אל המדבר ושם אלמד לכאוב ואם שירים אהבת רק שכתובים באבן בין הכיפים אגור ובסלעים אכתוב. ואז כשנתכסה עם החולות בחושך וספר הדברים בחושך יתכסה תגידי לי מילים יפות מבכי ואושר הוא כנראה אהב אותי, האיש הזה. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי אוג' 10, 2004 10:20 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
המלכה לירז(שולטת){כ} |
לפני 20 שנים •
10 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
10 באוג׳ 2004
המלכה לירז(שולטת){כ} • 10 באוג׳ 2004
לשטוף לה ת'רגליים ולשתות את המים
מילים: ערן צור ( ) לחן: יובל מסנר בגיגית חיממתי מים חלצתי מרגליה נעליים הנחתי את הרגליים במים היא שכשכה באצבעות עם ציפורניים לשטוף לה את הרגליים ולשתות את המים הבאתי סבון וסיבנתי לקחתי את המברשת, קרצפתי הבאתי מגבת, עטפתי השפלתי את עיני, התביישתי לשטוף לה את הרגליים ולשתות את המים |
|
crazy_toast(שולט){אליס} |
לפני 20 שנים •
10 באוג׳ 2004
שיר שיכול לקבל משמעות בדס"מית
לפני 20 שנים •
10 באוג׳ 2004
crazy_toast(שולט){אליס} • 10 באוג׳ 2004
בתוך
מילים: יעל טבת לחן: יאיר רוזנבלום עַל נְשָׁמוֹת שֶׁלִּי אַתָּה שׁוֹלֵט, עַל דַּקֻּיּוֹת שֶׁבִּי פּוֹרֵט עֵת בַּמַּבָּט אוֹתָן תִּמְצָא אוֹ בִלְחִישָׁה אַחַת רָפָה. אִם בִּתְנוּעָה שֶׁהִיא מֻצְנַעַת, מִלָּה שֶׁנֶּאֶמְרָה בְּלִי דַּעַת, חִיּוּךְ חָטוּף אוֹ מְסֻיָּם אַתָּה בְּאֵלֶּה, בְּכֻלָּם. אֲנִי שְׁקָעִים לְכָל קְמַרֶיךָ אֲנִי יָמִים זוֹרְמִים אֵלֶיךָ אֲנִי צִפּוֹר אוֹמֶרֶת שִׁירָה וּבִלְעָדֶיךָ אֵין בִּי מַה... אֲנִי גְּשָׁרִים לְכָל מִילֶיךָ כּוֹכָב נוֹפֵל בְּלֵילוֹתֶיךָ בִּי יֵשׁ נָתִיב כָּל יֵשׁוּתְךָ אֲנִי טוֹבַעַת בִּדְמוֹתְךָ עַל אַכְזָבוֹת מֵהֶן כֹּחִי נִטָּל וַחֲלוֹמוֹת שֶׁלִּי קַשִּׁים, אֲבָל כְּשֶׁתְּדָרִים עָצְמוּ מְאֹד אוֹתְךָ פִּלַּלְתִּי לִי בְּסוֹד. הָיוּ שְׂרֵפוֹת בִּי וְיוֹתֵר הָפַכְתִּי מִישֶׁהוּ אַחֵר אֲנִי חוֹמֶקֶת בִּשְׁתִיקָה אַתָּה הֱיֵה לִי מַצֵּבָה. |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 20 שנים •
20 באוג׳ 2004
And nothing else matters - ההמנון הרשמי של הבדסמ באירופה
לפני 20 שנים •
20 באוג׳ 2004
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 20 באוג׳ 2004
|
||
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 20 שנים •
20 באוג׳ 2004
וליאונרד כהן - הללויה
לפני 20 שנים •
20 באוג׳ 2004
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 20 באוג׳ 2004
רצוי בביצוע של ג'ון קייל...
I’ve heard there was a secret chord that David played to please the Lord, but you don’t really care for music, do you? It goes like this: the fourth , the fifth the minor fall, the major lift; the baffled king composed Hallelujah! Hallelujah, Hallelujah, Hallelujah, Hallelujah. Your faith was strong but you needed proof. You saw her bathing on the roof; her beauty and the moonlight overthrew you. She tied you to a kitchen chair she broke your throne, she cut your hair, and from your lips she drew the Hallelujah! Hallelujah, Hallelujah, Hallelujah, Hallelujah. Baby I’ve been here before. I know this room, I’ve walked this floor. I use to live alone before I knew you. I’ve seen your flag on the marble arch, but love is not a victory march, it’s cold and its a broken Hallelujah! Hallelujah, Hallelujah, Hallelujah, Hallelujah. There was a time you let me know, what’s really going on below? But now you never show it to me, do you? I remember when I moved in you, and the holy dove was moving too, and every breath we drew was Hallelujah! Hallelujah, Hallelujah, Hallelujah, Hallelujah. Now maybe there’s a God above but all I ever learned from love is how to shoot at someone who outdrew you. And it’s no complaint you hear tonight, and its no pilgrim who’s seen the light- it’s a cold and it’s a broken Hallelujah! Hallelujah, Hallelujah, Hallelujah, Hallelujah. You say I took the Name in vain; I don’t even know the name. But if I did, well, really, what’s it to you? There’s a blazing light in every word; it doesn’t matter which you heard, the holy, or the broken Hallelujah! Hallelujah, Hallelujah, Hallelujah, Hallelujah. I did my best; it wasn’t much. I couldn’t feel, so I learned to touch. I’ve told the truth, I didn’t come to fool you. And even though all went wrong, I’ll stand before the Lord of Song with nothing on my lips but Hallelujah! Hallelujah, Hallelujah, Hallelujah, Hallelujah. |
|
joe-av |
לפני 19 שנים •
25 בנוב׳ 2004
my immortal-evanescence
לפני 19 שנים •
25 בנוב׳ 2004
joe-av • 25 בנוב׳ 2004
My immortal
I'm so tired of being here Suppressed by all of my childish fears And if you have to leave I wish that you would just leave Because your presence still lingers here And it won't leave me alone These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase When you cried I'd wipe away all of your tears When you'd scream I'd fight away all of your fears And I've held your hand through all of these years But you still have all of me You used to captivate me By your resonating light But now I'm bound by the life you left behind Your face it haunts my once pleasant dreams Your voice it chased away all the sanity in me These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase When you cried I'd wipe away all of your tears When you'd scream I'd fight away all of your fears And I've held your hand through all of these years But you still have all of me I've tried so hard to tell myself that you're gone And though you're still with me I've been alone all along |
|
hogo(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
25 בנוב׳ 2004
ועוד שיר שתמיד מזכיר לי ..
לפני 19 שנים •
25 בנוב׳ 2004
hogo(מתחלף) • 25 בנוב׳ 2004
שיר של פרוטרט "עד אלייך "
אבל לי אין מושג מה המילים חוץ מהפזמון מישהו כאן יודע ? |
|
crazy_toast(שולט){אליס} |
לפני 19 שנים •
25 בנוב׳ 2004
Re: ועוד שיר שתמיד מזכיר לי ..
לפני 19 שנים •
25 בנוב׳ 2004
crazy_toast(שולט){אליס} • 25 בנוב׳ 2004
hogo כתב/ה: שיר של פרוטרט "עד אלייך "
אבל לי אין מושג מה המילים חוץ מהפזמון מישהו כאן יודע ? עד אלייך ביצוע: פורטרט מילים: רון רוזנפלד ואלי ניסן לחן: יוסי עזר, רון רוזנפלד ואלי ניסן מאז אני ואת כמו דגים ברשת שוחים לאט ומפתחים גם אהבה וכשברחת, אני נמרח בוכה בקצב מושפל וצף ומבקש לי יבשה את תמיד תהיי מלכה ואני העבד את אחת ויחידה מה שתאמרי פקודה גם אשכב על אבן אהיה לך אדמה עד אלייך לא נוח לי לבוא עד אלייך רחוק מדי עד אלייך לא נוח לי לבוא עד אלייך את לא רואה ממרחק של מטר כיצד אני מקפץ בלי הבחנה כל נגיעה הכי קטנה את עושה לי חשק היכן אני שבגללך אני בלי בלי הכרה היי לי למלכה ואני העבד את אחת ויחידה מה שתאמרי פקודה גם אשכב על אבן אהיה לך אדמה עד אלייך... כך אני שוחה לאט יורד על הברכיים מתחנן רק תני עוד מבט אם תלכי לא תדעי בואי איתי למים שם אפשר לחיות לאט בואי איתי היא גרה ברמת אביב בדירה שכורה היא גרה אביב היא גרה בדירה שכורה ברמת אביב היא גרה בדירה שכורה היא גרה בדירה שכורה ברמת אביב היא גרה בדירה שכורה עד אלייך... |
|
שלגי |
לפני 19 שנים •
27 בנוב׳ 2004
ואפרופו לאונרד הגדול מכולם
לפני 19 שנים •
27 בנוב׳ 2004
שלגי • 27 בנוב׳ 2004
I'm your man של לאונרד כהן
צריך לשמוע את הקול המדהים שלו עם המוזיקה המכשפת - ולטעמי יש לו קשר הדוק... I'm your Man
If you want a lover I'll do anything you ask me to And if you want another kind of love I'll wear a mask for you If you want a partner Take my hand Or if you want to strike me down in anger Here I stand I'm your man If you want a boxer I will step into the ring for you And if you want a doctor I'll examine every inch of you If you want a driver Climb inside Or if you want to take me for a ride You know you can I'm your man Ah, the moon's too bright The chain's too tight The beast won't go to sleep I've been running through these promises to you That I made and I could not keep Ah but a man never got a woman back Not by begging on his knees Or I'd crawl to you baby And I'd fall at your feet And I'd howl at your beauty Like a dog in heat And I'd claw at your heart And I'd tear at your sheet I'd say please, please I'm your man And if you've got to sleep A moment on the road I will steer for you And if you want to work the street alone I'll disappear for you If you want a father for your child Or only want to walk with me a while Across the sand I'm your man If you want a lover I'll do anything you ask me to And if you want another kind of love I'll wear a mask for you |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 19 שנים •
27 בנוב׳ 2004
לדן קאפ
לפני 19 שנים •
27 בנוב׳ 2004
בטי בום(שולטת) • 27 בנוב׳ 2004
הללויה בתרגום של קובי מידן
הללויה שמעתי שדוד הנעים אקורד פלאים לאלוהים ושאתה שונא תווים ידוע. אקורד עגום ומסתורי, מינור נופל, מז'ור ממריא, ומלך מבולבל שר הללויה. בזמן תפילה להוכחה אשה טבלה על גג מולךָ, יפה וירחית עד זעזוע. והיא שברה את כתרך והיא גזרה את שערך ושם קשור זמרת הללויה. אולי החלפתי שם לשווא, אני לא ממש זוכר עכשיו, האם זה משנה לךָ? מדוע? בכל מילה ושם יש אור, ולא חשוב אם המזמור הוא שבר או שלמות של הללויה. כל השליחים שלי חזרו, (אם) לבי שתק, ידי דיברו, דברי היו אמת, לא תעתוע. וגם אם השתבש הכל מול אלוהי השיר אפול ועל שפתי רק שיר ההללויה. לפני שבאתְ, נורא מזמן חייתי כאן, ישנתי כאן, הייתי כאן בודד ולא נגוע. עכשיו גדודייך במקדש אך אהבה איננה מארש רק שיר שבור וקר של הללויה. אני זוכר, לפני שנים, דיווחת לי מה קורה בפנים, אבל עכשיו המעבר מנוע. ואיך הייתי פעם נע בתוך תוכך עם היונה, ואיך נשמנו יחד הללויה. וגם אם דבר האל צדק, האהבה עזרה לי רק לשלוף לפני כל אקדוחן פרוע . לא שיר תלונה אני לך שר, לא שיר צליין קדוש מואר, רק שיר שבור וקר של הללויה. |
|