גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 20 שנים •
15 באוג׳ 2004
אני רכושה הבלעדי של מלכתי: האחת מעל כולם המלכה ליה
לפני 20 שנים •
15 באוג׳ 2004
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 15 באוג׳ 2004
יום שישי בלילה בין ה-13 ל-14 בחודש מפגש קהילות הכלוב
במועדון ואני נמצא שם בהוראת מלכתי האחת והיחידה המלכה ליה כנציגה באירוע. אי יושב במקום אחד קבוע לפחות מחצית הערב כהרגלי אך יש לי ריקנות קטנה בלב משהו חסר לי ואז זה ניקלט אצלי עמוק עמוק במערכת זהו זה אני מוטבע- החינוך שמלכתי העניקה לי עד היום יושב אצלי חזק בפנים ואני מחכה לשרתה בכול אשר תחפוץ החל מהגשת סיגריה לפי פקודה מימנה דרך החזקת המשקה שלה וכלה במילויי כול אשר תצווה אותי כן אני מודה זה חסר עצם האילוף הפיזי לעמוד זקוף על ארבע בזמן שמלכתי עומדת על גבי ועקביה נעוצים בי ומסמנים אותי כרכושה הבלעדי או ביצוע שכיבות שמיכה על הבמה עירום למחצה הצלפות מדייקות בזוג שוטי טורנדו בקצב מסחרר חבטות כואבות וכה נחוצות בספנקר וכן הצלפות אכזריות בדום-ריידר שמשאירות סימנים למשך זמן ארוך מחטים הננעצות בבשר אם בישבן או ביהלומי המשפחה הבעת תודה לטיפול המסור שלו אני זוכה בליקוק כפות רגליה שלמדתי לאהוב . לקינוח כמובן שעווה לוהטת הנמזגת על גבי ואחוריי ביד אומן. ובנוסף דילדו החודר אל גופי כאשר מלכתי עומדת כשהדילדו רתום למותנייה חודר אותי קלות בעודי מזיין עצמי עליו כזונה שאני. כן אני מודה אני מכור לעונשים הגופניים שמלכתי בוחרת להעניק לי לפי ראות עיניה בהתאם להתקדמותי אני כנוע לחלוטין בפני מלכתי פתוח כספר . שקוף כזכוכית. וכך מצאתי את עצמי במועדון אחוז געגועים אליה ודמעות עומדות בזווית העין. |
|