בהט(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
21 באוג׳ 2004
הנשרים פשטו עם ערב.
לפני 20 שנים •
21 באוג׳ 2004
בהט(נשלטת) • 21 באוג׳ 2004
כן , מילים קשות יש לי, תחושות קשות למראה מה שמתחולל רק הודעה אחת תחתיי, הסתכלו בעצמכם לרגע גבירותיי ורבותיי הנכבדים, התבוננו שניה בהתנהלות הזו הזאבית, הנישרית, המכוערת כל כך, מן התקהלות רבת רייטינג וריח רע המזכירה לי יותר מכל את אוכלי הנבלות הללו.
אין בכוונתי ללמד סנגוריה על נערת כריעה, אין זה מתפקידי ובטח ובטח שבמידה ובאמת עשתה את המעשה הנ"ל- יש להוקיעה ולהקיאה לאלתר מן האתר- אבל רבותיי, ישנה דרך וישנה דרך. והדרך שבה בחרתם מכוערת, ניבזית וקטנונית. חישבו רגע, עיצרו את הריקוד על הדם וחישבו לשניה, כמה אומללות יש כנראה במישהי שלוקחת לעצמה יצירות (אגב, לא המקום בדיוק, אבל היצירות נפלאות, שאפו לכותבות ברוכות הכשרון) של מישהו אחר, כמה השפלה פנימית יש בזה, כמה יש פשוט לגלות חמלה, והחמלה אנשים, החמלה היא במקרה הזה לשתוק, פשוט לשתוק. אין לי מושג איך הייתי מגיבה במקום אותה כותבת מוכשרת שממנה נלקחו היצירות לו הייתי במקומה, אני מניחה שהייתי משתוללת מכעס, אולי עושה בדיוק מה שעשתה היא, אבל טענתי אינה כלפייה- טענתי כלפיכם חברי קהילה יקרים שבמקום לחשוב ולשתוק- רקדתם ריקוד אקסטטי -פאגני ממש סביב גופתה המדממת של אותה נערת כריעה. אני חוזרת, אין בהודעה זו לסנגר על הפלגיאט המכוער הזה, למען האמת אני מרגישה מרומה ומטופשת בעודי מחמיאה לכמעט כל יצירה שלה בהתלהבות למראה הכשרון הפורץ, אני פשוט מן אשה כזו שהאמת שלה לא נותנת לה להחליף עוול אחד בעוול אחר. והחכם בעת ההיא יחריש. (ולמי שכתב לי את ההודעה המצחיקה ההיא על התגובות שלי לנערת כריעה, אתה מוזמן לנשק את ישבני הצחור-כמובן באישורו בכתב של אדוני) |
|
TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 20 שנים •
21 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
21 באוג׳ 2004
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 21 באוג׳ 2004
אני מסכימה עם הרבה מדברייך
אבל שאלה לי אלייך אם חמלה היא לשתוק למה את ממשיכה לחפור בנושא? |
|
אליס(נשלטת){crazy_toas} |
לפני 20 שנים •
21 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
21 באוג׳ 2004
אליס(נשלטת){crazy_toas} • 21 באוג׳ 2004
ומה עם מי שנפגע מכל העסק?
אלו שמהם העתיקו את היצירות, גם הם צריכים לשתוק? |
|
בהט(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
21 באוג׳ 2004
אה כן, זה פשוט מאוד, תות...
לפני 20 שנים •
21 באוג׳ 2004
בהט(נשלטת) • 21 באוג׳ 2004
כי עלה לי הדם למוח, כי מסתבר שקריזות קטנות(או גדולות) אינן לחם חוקם של יוצאי המגרב דווקא.
לא משום סיבה אחרת, האמיני לי, לא משום סיבה אחרת. |
|
melody |
לפני 20 שנים •
21 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
21 באוג׳ 2004
melody • 21 באוג׳ 2004
אני חותמת תחת כל מילה שלך, בהט.
|
|
גלתיאה |
לפני 20 שנים •
21 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
21 באוג׳ 2004
גלתיאה • 21 באוג׳ 2004
באמת בהט- למה להיות קטנוניים, תודי שלפחות בדבר אחד אנחנו חזקים- לינצ'ים וירטואלים תמיד היו הצד החזק שלנו, גם את זה את רוצה לקחת לנו? ואז מה? מה ישאר לנו? טלפונים לזהבי?
|
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
22 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
22 באוג׳ 2004
מקבי(מתחלף) • 22 באוג׳ 2004
"במקרה הזה לשתוק, פשוט לשתוק. |
פתטיות וחולשה אינן תירוצים לביצוע מעשים רעים ופשעים, יותר משרוע הוא תירוץ לאותם מעשים בדיוק. הגונב ייענש וינודה, וכך צריך להיות בכל חברה מתקונת, שמבקשת לשמור על אורח חיים בריא בקרבה. באשר להתנהלות במקרה הספציפי הזה - אני לא יודע מספיק, אבל משום מה נראה לי קצת מוזר, שלא נעשו בירורים טרם הגירוש. מצד שני... יכול שבירורים אלו נעשו ללא ידיעתי, דבר אפשרי בהחלט. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 20 שנים •
22 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
22 באוג׳ 2004
קליבר(שולט) • 22 באוג׳ 2004
בהט יקרה .. אינני מסכים כלל ועיקר עם דעותיך . כאחד שכתב , אמנם כבר לא כאן בכלוב , אני יודע שכל יצירה כשהיא מתפרסמת , כרוכה בחשיפה עצמית . כך שאם גונבים , מעתיקים וכד' זה לא עוד רדיו-דיסק מאוטו , זה לא עוד תכשיט , זה "קצת" חלק מהכותב . ולכן , עם כל הרחמים שיש לי על "נערת כריעה" בגלל המעשה שעשתה , אני כמעט בטוח שהייתי מגיב הרבה יותר בחומרה . |
|
מיינד |
לפני 20 שנים •
22 באוג׳ 2004
בהט
לפני 20 שנים •
22 באוג׳ 2004
מיינד • 22 באוג׳ 2004
חמלה = מחלה
חמלה על מי, על זה שרצח את אביו ובא לשופט להקל בעונשו כי יתום הוא? חמלה על זה/זו שלא עוול בכפיו/ה קרה מה שקרה לו, וכאן המקום לסיים את החמלה ולכן במקרה שכזה החמלה אינה במקומה, כי לא אנו נקבע מדוע עשתה את מה שעשתה |
|
האביר(שולט) |
לפני 20 שנים •
22 באוג׳ 2004
לבהט
לפני 20 שנים •
22 באוג׳ 2004
האביר(שולט) • 22 באוג׳ 2004
אין לי אלא לצטט את דברי ועמדתי, אשר נכתבו טרם שכתבת את רשימתך זו..כתגובה לשירשור של המחברת..מאתמול.(או שלשום).
תגובתי שתובא להלן מדברת בעד עצמה. קראתי את התגובות האחרות, את התייחסות המחברת לתגובתי ואוסיף רק, שבאמת קשה לשפוט זעמו של ניגזל-במיוחד אם גזלו דבר שעלה לו בדמים נפשיים. פרט להערה זו,הייתי ונשארתי באותה דעה אותה כתבתי ומצטט כעת... 14:05 21/08/04 אינני מכיר את נערת כריעה. אינני מכיר את טובולינה. אינני שופט. אני מהחיים. מסתמן, לאור הראיות, שיש דברים בגו ולכאורה טענת טובולינה טענה היא. וכאן עצתי לטובולינה-יש הנוהגים כדרך בית הילל ויש הנוהגים כדרך בית שמאי. ברור לי לחלוטין שכורעת הוכוונה על ידי כוחות שאולי היא עצמה לא מבינה אותם,כוחות הגורמים למאן דהוא לחצות את הקווים האדומים. אולי כוונת זדון-אולי..... ואולי-מצוקה כלשהיא בעוצמות המאפשרות מעשה מעין זה. עשיית סיישן פומבי פה באתר-תשרת את נוזלי הנקמה המבעבעים(ובצדק, כנראה, מבעבעים). פנייה לערוץ שקט וחסוי מול כורעת..בעדינות..עשויה לשפוך אור הן על המעשה ובעיקר על סיבותיו. בטוחני, שאם טובולינה תבין, שהסיבות למעשה היו מעבר ליכולות השיפוט והשליטה של כורעת-הרי שאולי תבחר ללכת כדרך בית הילל. ולך כורעת אומר-מהרי וצאי לאויר העולם-בפרטי ובשקט-מול האנשים הרלבנטיים-צאי והסבירי-צאי והיי פתוחה מספיק לרדת לשורש המעשה. אם אכן הניטען נכון-אין זה מעשה של מה בכך. הוכיחי אומץ-הוציאי את שיש עלייך -ובקשי סליחה ומחילה אם צריך. קשה ליוצר לראות בשדידת עבודתו. מהאופן הינטלקטואלי והיצירתיות האדירה בה נכתבו היצירות-אני משוכנע שהיוצרת יודעת, ויש לה את הכוחות הנפשיים לסלוח. למעלה |
|