Tel-Aviv-Master(שולט) |
לפני 20 שנים •
30 באוג׳ 2004
מי רוצה יותר?
לפני 20 שנים •
30 באוג׳ 2004
Tel-Aviv-Master(שולט) • 30 באוג׳ 2004
אני רוצה להעלות נושא שדי מציק לי. נתקלתי שלא מעט סאביות שמצאו יותר עניין בשלב הראשון של מערכת היחסים, קרי ההכנעה עצמה. הן נורא היו בקטע שבו אני לאט לאט שובר להן את כח הרצון ומכניע אותן לגמרי (יש כאלה שזה לקח אצלן מעט זמן ויש כאלה שזה לקח שבועות ארוכים ארוכים). בכל מקרה, אותן בחורות די איבדו עניין זמן קצר אחרי שמאבק ההכנעה הסתיים - כלומר, כל עוד היה את המשחק של "היא תיכנע או לא", הן היו בפנים. כאשר "המטרה" הושגה, הן פתאום איבדו עניין.
זה די תמוה אם תשאלו אותי, כי בעיניי שלב ההכנעה הוא רק המשחק המקדים בדרך למערכת יחסים של שליטה ממש. מה דעתכם/ן? |
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 20 שנים •
30 באוג׳ 2004
שלב ההכנעה.
לפני 20 שנים •
30 באוג׳ 2004
בכוח המוח-אשה • 30 באוג׳ 2004
לדידי שלב ההכנעה מדבר ברתימת השפחה לרצונך.
רצונה לרצות את אדונה אמור להיות העניין המרכזי. אולי כדאי שתבדוק אם אתה באמת מכניע אותן, או שמדובר בנשים שדימוי אונס עושה להן את זה. שאז, ידידי, אין כל ריגוש במערכת עצמה כשהיא הופכת מוסדרת ובעלת צביון "חוקי". השאלות שאתה צריך לשאול את עצמך הן: האם אתה "מכניע" אותן או "מאלף" אותן. בדק בית ומהר. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 20 שנים •
30 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
30 באוג׳ 2004
זאלופון(שולט) • 30 באוג׳ 2004
אני חושב שמדובר בתופעה קצת שונה. את הקשרים הבדסמיים אפשר "לחלק" (לא מצאתי מילה יותר טובה) לשניים - החלק הבדסמי והחלק הבין אישי. לרוב החלק הבדסמי דומיננטי מאד בתחילת הקשר - אנשים מכירים מראש כ"אדון" ו"שפחה", ובשלבים הראשונים של הקשר, כשעדיין אין היכרות אישית עמוקה ולעומת זאת יש מתח מיני רב ואת הריגוש של קשר חדש, מאד טבעי שחלק גדול יחסית מהקשר מתמקד במשחק הבדסמי ובחוויות שהוא מייצר.
אלא מה? אי אפשר להחזיק כך קשר ארוך טווח (וזו אחת הסיבות למיעוט היחסי של קשרים כאלה בקהילה). בשלב מסוים נדרש יותר מזה. לא שהחלק הבדסמי נעלם חלילה, אבל עכשיו דרושים גם אלמנטים אחרים, אלמנטים שהפנטזיה הבדסמית יכלה להסתיר את נחיצותם בשלבים הראשונים. צריך להכיר את האדון גם כאדם ולאהוב אותו ככזה, ועדיין להיות מסוגלים לראות בו אדון. זה שלב בעייתי במקצת, ובו לדעתי מתרחש "איבוד העניין". |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
30 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
30 באוג׳ 2004
מקבי(מתחלף) • 30 באוג׳ 2004
אני לא רואה איך זה שונה מאיבוד עניין של נשים, בכלליות. משהו מדליק בהתחלה, מושך.. וברגע שזזה נהפך להיות 'רגיל', אז נמאס, משעמם, אני רוצה ריגושים, היה טוב וטוב שהיה... ביי.
|
|
קליבר(שולט) |
לפני 20 שנים •
31 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
31 באוג׳ 2004
קליבר(שולט) • 31 באוג׳ 2004
זאלופון כתב/ה: אני חושב שמדובר בתופעה קצת שונה. את הקשרים הבדסמיים אפשר "לחלק" (לא מצאתי מילה יותר טובה) לשניים - החלק הבדסמי והחלק הבין אישי. לרוב החלק הבדסמי דומיננטי מאד בתחילת הקשר - אנשים מכירים מראש כ"אדון" ו"שפחה", ובשלבים הראשונים של הקשר, כשעדיין אין היכרות אישית עמוקה ולעומת זאת יש מתח מיני רב ואת הריגוש של קשר חדש, מאד טבעי שחלק גדול יחסית מהקשר מתמקד במשחק הבדסמי ובחוויות שהוא מייצר.
אלא מה? אי אפשר להחזיק כך קשר ארוך טווח (וזו אחת הסיבות למיעוט היחסי של קשרים כאלה בקהילה). בשלב מסוים נדרש יותר מזה. לא שהחלק הבדסמי נעלם חלילה, אבל עכשיו דרושים גם אלמנטים אחרים, אלמנטים שהפנטזיה הבדסמית יכלה להסתיר את נחיצותם בשלבים הראשונים. צריך להכיר את האדון גם כאדם ולאהוב אותו ככזה, ועדיין להיות מסוגלים לראות בו אדון. זה שלב בעייתי במקצת, ובו לדעתי מתרחש "איבוד העניין". ו אני ?. . נכנע לדעתו של זאלו .. זה כל כך נכון. חסכת לי דיו בהקלדה . |
|
בל{SK} |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
ענו לך
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
בל{SK} • 2 בספט׳ 2004
אנשים שבאמת מבינים נשים.
זאלו, מוח, מקבי וקליבר - ממש מדהימים. |
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
מי רוצה יותר?
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
בכוח המוח-אשה • 2 בספט׳ 2004
אני רוצה. מה יש בתפריט?
|
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
מקבי(מתחלף) • 2 בספט׳ 2004
ציטוט: אנשים שבאמת מבינים נשים.
זאלו, מוח, מקבי וקליבר - ממש מדהימים. למעלה I sense SARCASM! |
|
בל{SK} |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
באמת?
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
בל{SK} • 2 בספט׳ 2004
מקבי כתב/ה: ציטוט: אנשים שבאמת מבינים נשים.
זאלו, מוח, מקבי וקליבר - ממש מדהימים. למעלה I sense SARCASM! ואני ניסיתי להתגבר על הציניות שלי לשני משפטים ולהיות כנה ואמיתית ומפרגנת, אני לא אעשה את שוב. |
|