שר האופל(שולט) |
לפני 20 שנים •
7 בספט׳ 2004
מוזר מאוד
לפני 20 שנים •
7 בספט׳ 2004
שר האופל(שולט) • 7 בספט׳ 2004
עוד בסוגיית המיגדר תהיתי כיצד זה שמעולם עבד מבוגר לא יתנגד למלכה צעירה בת כ-24-27
במיוחד אם היא יפה , אקדמאית וקשוחה די הצורך . גם אדונים ש"נמצאים במיטב שנותם" לא יתנגדו כמובן לשפחה צעירה ולוהטת.לעומת זאת נתקלתי לא מעט בתופעה די מתמיהה במבט ראשון. כנראה בשל חוקי ההיצע והביקוש שפחות ובמיוחד מלכות דוחות קשרים עם עבדים/אדונים צעירים מהם נניח ב-10 שנים גם כשאלה האחרונים יפי מראה ותואר , ואף אינטיליגנטיים להפליא. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
7 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
7 בספט׳ 2004
מקבי(מתחלף) • 7 בספט׳ 2004
רוב הנשים רוצות גבר מבוגר מהן, גדול מהן פיזית, ולעיתים אף עליון עליהן מבחינה מנטלית. מה לעשות... מלכה או סאבית, הדרישות הן אותן דרישות. אהה, וכסף. חשוב מאוד.
|
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 20 שנים •
7 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
7 בספט׳ 2004
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 7 בספט׳ 2004
יכולה לענות לך בשם עצמי, כדומית.
מעולם לא דחיתי מישהו בגלל גילו צעיר (אלא אם כן יש הבדל כרונולוגי אקסטרימי) הסיבות בהם אני דוחה עבדים, הינן מגוונות ומותאמות לפרמטרים שלי, אך גיל (שוב, בגבולות ההגיון שלי) לא היווה שיקול. רחפנית-הדומית המרחפת. |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 20 שנים •
7 בספט׳ 2004
מקבי.
לפני 20 שנים •
7 בספט׳ 2004
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 7 בספט׳ 2004
לך אענה בנפרד.
באמת לא יכלת לרדת נמוך יותר מאיך שירדת. כסף??? מעניין איך כל מלכה אצל חלק קטן מכם מצטיירת כמלכה בתשלום, (ואתה כנראה משתייך לאותו חלק קטן ופסול). תגדל בייב ותתחיל לחשוב על דברים לא באופן גורף אלא באופן אינדיווידואלי. יש מבין? |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 20 שנים •
7 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
7 בספט׳ 2004
זאלופון(שולט) • 7 בספט׳ 2004
כפי שכתב מקבי, לא רק סאביות אלא רוב הנשים ידחו גבר צעיר מהן (כנס לאתרי היכרויות ובדוק את גילאי היעד של גברים בפרופילים נשיים ביחס לגיל הכותבת).
אצל סאביות התופעה מתעצמת עוד יותר כיוון שהיותך מבוגר מהסאבית נחשבת תכונה דומיננטית (שהרי אתה גבר מנוסה וחכם) ואילו היותך צעיר ממנה נחשבת לתכונה מאד לא דומיננטית (שהרי אתה ילדון קטן ואינפנטילי שלא מבין מחייו). |
|
דפי. |
לפני 20 שנים •
7 בספט׳ 2004
לא קשור...
לפני 20 שנים •
7 בספט׳ 2004
דפי. • 7 בספט׳ 2004
זאלו אני אוהבת אותך.....
}{ |
|
lor1111 |
לפני 20 שנים •
8 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
8 בספט׳ 2004
lor1111 • 8 בספט׳ 2004
זאלופון כתב/ה: כפי שכתב מקבי, לא רק סאביות אלא רוב הנשים ידחו גבר צעיר מהן (כנס לאתרי היכרויות ובדוק את גילאי היעד של גברים בפרופילים נשיים ביחס לגיל הכותבת).
אצל סאביות התופעה מתעצמת עוד יותר כיוון שהיותך מבוגר מהסאבית נחשבת תכונה דומיננטית (שהרי אתה גבר מנוסה וחכם) ואילו היותך צעיר ממנה נחשבת לתכונה מאד לא דומיננטית (שהרי אתה ילדון קטן ואינפנטילי שלא מבין מחייו). מסכימה. אני גם מאותן בחורות שיעדיפו גבר מבוגר, כזה שיוכל להעשיר אותי , לשתף אותי בנסיון שצבר, להוות אתגר עבורי. אומנם אותם "ילדונים" יעריצו אותי, אבל אין כאן שום אתגר, זה פשוט לא ירגש... |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
8 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
8 בספט׳ 2004
מקבי(מתחלף) • 8 בספט׳ 2004
ציטוט: באמת לא יכלת לרדת נמוך יותר מאיך שירדת.
כסף??? מעניין איך כל מלכה אצל חלק קטן מכם מצטיירת כמלכה בתשלום, (ואתה כנראה משתייך לאותו חלק קטן ופסול). תגדל בייב ותתחיל לחשוב על דברים לא באופן גורף אלא באופן אינדיווידואלי. יש מבין? קודם כל, לנסות להתנשא מעליי זהו דבר שנידון לכשלון, שהרי הראש שלי תקוע כל-כך עמוק בתחת שלי, שאני רואה כוכבים גם כשלא לילה. זה קודם כל... עכשיו, מספיק שיש אפילו אחוז לא גבוה במיוחד של נשים שנדלקות או נמשכות לגברים עשירים, או סו-קולד 'מלכות בתשלום' (זונות - ונראה מישהו שמוכיח לי אחרת) עדיין, זה אחוז גבוה ביותר לעומת מספר הגברים (שכרגע עומד על אפס, מניסיוני) שמחפשים 'ביטחון כלכלי' (עוד משהו שנתקלתי בו כאן, ' מחפשת תומך' - דיי, כמה תירוצים לזנות יש פה?!) אצל האשה שלהם. כולם אוהבים כסף, כי זה סבבה והכל... אבל יש נשים, ומספר לא מבוטל, שאצלן זהו קריטריון. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 20 שנים •
8 בספט׳ 2004
תשובה למקבי .. שעוד לא מבין .
לפני 20 שנים •
8 בספט׳ 2004
קליבר(שולט) • 8 בספט׳ 2004
מקבי , כפרה ,כתבת :
מקבי כתב/ה: רוב הנשים רוצות גבר מבוגר מהן, גדול מהן פיזית, ולעיתים אף עליון עליהן מבחינה מנטלית. מה לעשות... מלכה או סאבית, הדרישות הן אותן דרישות. אהה, וכסף. חשוב מאוד.
אז ככה כמעט כל הסאביות ששהו עימי , או כפי שנהוג לרשום כאן , היו שלי וגם זו הנוכחית , שעפה לירח , היו מבוגרות ממני ,רק אחת הייתה צעירה ממני ,( ברם בוגרת ממני בנפשה , שזה לא ממש דבר קשה ) וזה כבר 5:1 ... לגבי גודל פיזי , אני קצת מרחם על סאבית אואשה שתהיה גדולה ממני , לגבי מנטאלית או השכלתית , אף אחת לא הייתה נחותה ממני בהשכלה או בשכל ואפילו יותר ממני שכמו בסוגריים לפני - אותו דבר . לגבי כסף : אף לא אחת לא דרשה ולא ביקשה כסף . יתרה מזו , לעולם התחלקנו בהוצאות של הקשר , אם היו 50% :50% כולל עלות רכישת ציוד לסשן .. או שכירת חדר במלון וכד' . לכן לא ברורה לי ההכללה שאתה עושה . יש מלכות בתשלום , בד"כ ידועות בקהילה ככאלה. זה טוב או רע , אינני יודע , אבל ברור שכשיש ביקוש יש היצע . סאביות בתשלום ? אולי אתה יודע , אני לא , אני מניח שיש בנות שקשורות ( תרתי משמע ) לאדון או גבר עקב יכולתו לסייע להן כלכלית , זה ידוע ונהוג לא רק בקהילת הבדס"מ ... ואני אגלה לך את הסוד הקטן , רוב הנשים רוצות אדם , שאפשר לסמוך עליו , שיהיה חבר וגם .. שידע לענג אותן כראוי ....וואלה כסף וולאה בטיח , כסף לא יכול לקנות את זה . |
|
crazy_toast(שולט){אליס} |
לפני 20 שנים •
8 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
8 בספט׳ 2004
crazy_toast(שולט){אליס} • 8 בספט׳ 2004
מקבי כתב/ה: קודם כל, לנסות להתנשא מעליי זהו דבר שנידון לכשלון, שהרי הראש שלי תקוע כל-כך עמוק בתחת שלי, שאני רואה כוכבים גם כשלא לילה. זה קודם כל.... |
|