מלאך שולט(שולט) |
לפני 20 שנים •
14 בספט׳ 2004
התחלה חדשה
לפני 20 שנים •
14 בספט׳ 2004
מלאך שולט(שולט) • 14 בספט׳ 2004
הצטרפתי לא מזמן לאתר, ואת הימים הראשונים הקדשתי בעיקר ל- ppl watching, לקלוט את הגרוב, להכיר קצת אנשים, לקרוא ולהקשיב.
קיבלתי רושם שיש כאן קהילה חמה ותומכת, וזה נעים. אני אוהב להתגבר על פחד הגבהים שלי, ולקפוץ ישר מראש הצוק למים. אז אתחיל בסיפורון קצר: הוא אהב לשלב רמיזות אסאנמיות בשיחותיו עם מכרות חדשות. מילות קוד, צפנים קטנים, משפטי דו משמעות עם חיוכים וירטואליים חושפי שיניים, שרק מבינות עיניין מבינות. הוא דווקא לא דמיין שהיא בעיניין, כך שההפתעה, הפכה להרבה יותר מרגשת. היא הייתה השותפה שלו למשרד. הוא נמשך מאוד לפנים העדינות שלה, לעיניים הקסומות וליופי הטבעי הנשי שלה, אבל חשב לעצמו למה לי בלאגנים בעבודה. הוא לא היה רב- שגל, אבל נשים היו מקיפות אותו ונפתחות אליו בקלות מדהימה. היה בו משהו לא מאיים, רגיש ומכיל אבל גם חזק ומחוספס בזירות מסויימות. אחרי שבועיים של גישושים חל בה שינוי. הוא תמיד היה מבחין בשינויים. גם היא התחילה להפתח בפניו. היא לא אמרה זאת במפורש, אבל היא נתנה לו להבין שהיא איצ'ית לסקס עוצמתי, מרגע שהיא קמה בבוקר, עד לרגע שהיא קמה בבוקר למחרת... הוא התחיל להבחין בזה קצת לפני שהיא רמזה לו על כך, כשהתבונן בישבן שלה בזמן שהיא פסעה במסדרון. הוא לא היה מהמעולים בהתחלות, ולכן שמח כשראה את המספר שלה על הצג בנייד, שעתיים אחרי שיצאו מהעבודה לסוף שבוע. "אפשר להזמין אותך להשקיף על כוכבים במשקפת החדשה שלי, ולחסל איתי באותה הזדמנות ,בקבוק גמלא 96 אדום, י'פלז'ר דילייר?" שאלה בקול מזמין, עוד לפני שהספיק להגיד הלו. "עלית עלי הא? שמונה וחצי אצלך בדירה. חכי לי עם החצאית הלבנה, החצי שקופה שלך." "בציפייה" היא השיבה בלי אוויר. הוא ניתק, וחיוך עלה על שפתיו. המשך יבוא... |
|
@buba@(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
14 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
14 בספט׳ 2004
@buba@(נשלטת) • 14 בספט׳ 2004
מחכה להמשך
|
|
ve-ra{Q} |
לפני 20 שנים •
20 בספט׳ 2004
אויש....
לפני 20 שנים •
20 בספט׳ 2004
ve-ra{Q} • 20 בספט׳ 2004
לגדוע כך את הקילוח???
ממש פשע אלקטרוני נגד האנושות שובתת רעב מול הלאפ טופ, עד שתחוננו בפרק ההמשך. אה, וברוך הבא בצל קורתנו . _li-at_- נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני ספט' 20, 2004 8:26 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 20 שנים •
20 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
20 בספט׳ 2004
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 20 בספט׳ 2004
לפעמים זה מגיע במקומות הכי בלתי צפויים.
אהבתי-תמשיך. |
|
ענתית |
לפני 20 שנים •