ראש השבט(שולט) |
לפני 20 שנים •
16 בספט׳ 2004
אני לא סאב...
לפני 20 שנים •
16 בספט׳ 2004
ראש השבט(שולט) • 16 בספט׳ 2004
בת זוגי שלעיתים אני רואה,ובגללה אני קורא במדורי הספורט,ומאחל ניצחון לקבוצות מסוימות,יודע מתי יש אמון סגור לקבוצה מסוימת,
כי זה אומר אימון פתוח עבורי, עם היפה בנשים, שרק הזכרתי את המייל דום בפניה, כל עורה השחום הפך אדום ..הזדקפה בסערה, עיניה יורקות אש כחולה ,פניה מושלמות, גם, ואולי בעיקר בגלל כעסה,ושערה הבהיר, הארוך, סער בגלים, וכיסה על שדייה המושלמות.ופתחה את פיה, עם השניים הכי יפות, שיש, ושעלו הון רב בשיפוץ, בכדי להגיע לשלמות כזו. ואז יצא המונולוג הזה,בערך, עם שינויים מתחייבים,ועם הסכמה שלה כמובן. אני עושה הכול בשבילך.כי זה עושה לי טוב להרגיש שאני טובה בשבילך .אבל אני לא סאב. זה שאני נהנית שאתה מצליף בי? זה בגלל שזה מה שאתה רוצה, זה עושה לשנינו טוב. וגם מגיע לי , כי אני לפעמים לא עושה מה שאתה מבקש,אז נכון שמגיע לי עונש?.ואני שמחה לקבל עונש ומקבלת בשמחה את העונש שמגיע לי.אבל אני לא סאב. אני מאד אוהבת שאתה אומר לי מה לעשות בשבילך,כי אני רואה את החיוך שלך,ואת עינייך הנוצצות,וזה עושה לי טוב.כן,גם המשימות שאתה מבקש ממני בטלפון גורמות לי לריגושים, כי זה אתה, ואני שמחה לעשות כל דבר שאתה מבקש,אבל אני לא סאב. אני אישה צעירה ויפה,כל גבר מסתכל עלי בכל מקום,כולם מכירים אותי בשמי,ואני לא סאב. אני נשכבת לרגליך, כי זה המקום הכי נעים לי,זה לא אומר שאני סאב. אני נותנת את גופי ואת נשמתי, כי אני אוהבת כל כך,אבל אני לא סאב. בעלי בעולמו נמצא,ואין לי מקום שם איתו. איתך אני יכולה להיות בשבילך,להקשיב, ולעשות הכול שתהיה מרוצה ממני,אבל אני לא סאב. אני כל כך מלאה בחברתך,כל כך שקטה ורגועה,יש לי את השיחות שלנו שאני כה אוהבת.ואת העניין שלא נגמר בסקס מטורף. אבל אני לא סאב. אבל אם תתבקש ממני אהיה לסאב, זונה, ושפחה וכל מה שתרצה ..אם אדע שזה עושה לך טוב... _________________ |
|