kitiara |
לפני 20 שנים •
26 בספט׳ 2004
אתגר?
לפני 20 שנים •
26 בספט׳ 2004
kitiara • 26 בספט׳ 2004
שלום, רציתי לשאול...
שלא כמו ברוב הקשרים הונילים כמובן, הצד הנשלט חשוף הרבה יותר מהצד השולט. הסאבית (או הסאב) מגלה את עצמה, איך, מתי ובמידה שהאדון שלה בוחר. אני מאמינה שבקשר בין שני אנשים,מעבר לכימיה, ולרצון להכיר צריך להיות איזשהו אתגר, לפחות בהתחלה , שיגרום להמשך ולעניין. (תחשבו על הפעמים שחיכיתם לשיחת טלפון מזורגגת אחת למשל, תחשבו שזה קצת אחרת אם הוא מתקשר מיד או עוד שעתיים, הכאב המתוק-מריר הזה שבציפיה ) ואני שואלת, מהו האתגר או העניין של המאסטר, לאחר שגילה את מאוויה , חולשותיה,רצונותיה של הסאבית שלו? האם צריך בכלל אתגר בקשרים מסוג זה? כלומר, אם ההתמסרות באה מיד, כמו שהבנתי שהרוב חולמים, אז למה ? אני אשמח לשמוע את דעותיכם (-: |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
27 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
27 בספט׳ 2004
מקבי(מתחלף) • 27 בספט׳ 2004
ציטוט: מהו האתגר או העניין של המאסטר, לאחר שגילה את מאוויה , חולשותיה,רצונותיה
של הסאבית שלו? זה קורה מתישהו? לא נראה לי. אנחנו ממשיכים תמיד לגלות דברים על עצמנו ועל אחרים כל הזמן. ציטוט: האם צריך בכלל אתגר בקשרים מסוג זה?
אתגרים נותנים משמעות, מחזקים. לא מדובר פה על קשיים סתם, אלא על דברים שקשים אבל גם נותנים משהו כשמתגברים עליהם. ציטוט: כלומר, אם ההתמסרות באה מיד, כמו שהבנתי שהרוב חולמים, אז למה ?
אין התמסרות מיד. בכלל. אותה המתסרות מיידית היא מזוייפת, לא שווה כלום, וסופם של אותם יחסים להסתיים באותה קלות בה החלו. |
|
kitiara |
לפני 20 שנים •
27 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
27 בספט׳ 2004
kitiara • 27 בספט׳ 2004
אולי התמסרות היא לא המילה המדוייקת,
אולי אפילו שיש תיאום ציפיות, בקשר כזה, או בהתחלה, עדיין הצד הנשלט חשוף יותר. נכון, אנחנו תמיד ממשיכים לגלות דברים חדשים על עצמינו, ועל מי שאיתנו, אבל המאסטר הוא שמוביל את השיפחה לפריצת גבולות יותר מאשר היא אותו... כי היא נשלטת בידו...הוא "מוריד לה את המחסומים" למה הוא רוצה להמשיך? אילו גבולות שלו הוא מסוגל לפרוץ, אם הכלים בידיו? למשל מה הוא יכול לקבל מזה? מקווה שניסחתי את עצמי נכון, כך שהבנת.. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 20 שנים •
27 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
27 בספט׳ 2004
זאלופון(שולט) • 27 בספט׳ 2004
ציטוט: המאסטר הוא שמוביל את השיפחה לפריצת גבולות יותר מאשר היא אותו...
כי היא נשלטת בידו...הוא "מוריד לה את המחסומים" למה הוא רוצה להמשיך? אילו גבולות שלו הוא מסוגל לפרוץ, אם הכלים בידיו? למשל מה הוא יכול לקבל מזה? הוא רוצה להמשיך כי "הורדת מחסומים" היא ממש לא לב העניין בבדסמ. זה קורה, לפעמים זה טוב, אבל פריצת גבולות היא לא מה שגורם לדום או לסאבית להכנס לקשר בדסמי, להמשיך אותו או לרצות בכלל בבדסמ. אין רף התקדמות של מספר הגבולות שפרצת לסאבית שלך. דום נמצא בקשר עם סאבית כי טוב לו איתה, לא כי נותרה לו עוד עבודה לעשות עליה. הוא מקבל מהקשר בדיוק את אותם הדברים שגברים וניליים מקבלים מנשים וניליות איתן הם בקשר (אם הקשר זוגי) ובנוסף את האקסטרות כדום, שהן הצד השני של מה שהסאבית מקבלת (ומכיוון שהוא דום, הצד הזה ששולט ולפעמים אפילו "פורץ" הוא זה שעושה לו טוב, ולא הצד ה"נפרץ"). |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
27 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
27 בספט׳ 2004
מקבי(מתחלף) • 27 בספט׳ 2004
בכלל, יש את העניין הזה של לנוח על זרי דפנה... עבדת(ם) קשה, יש לכם עכשיו יחסים חזקים וטובים, אמון וכו'... אז הגיע הזמן להוריד הילוך, ופשוט להנות מהכל.
|
|