teacher(שולט) |
לפני 20 שנים •
2 באוק׳ 2004
ה-RUBBER BALL, דיווחים מהשטח:
לפני 20 שנים •
2 באוק׳ 2004
teacher(שולט) • 2 באוק׳ 2004
בלילה שעבר נפתח ה-RUBBER BALL WEEKEND בלונדון.
המסיבה הראשונה, HOUSE OF FLESH, התקיימה במועדון הקולוסאום, חלק מהאנשים הגיעו לבושים כבר מהבית, וחלק נכנסו כמו שליחים עם תיק ויצאו מפינת ההלבשה כנסיכים מהמאה ה-16, חתלתולות מכוסות פי וי סי שחור מכף רגל ועד ראש, אנשי צבא, מלכות גומי, אחיות, דראג, קרוס, ה כ ל ! מוזיקה טובה, תאורה מתוחכמת, וכמה צלמים מקצועיים שהיו לבושים יותר אקסטרים מכולם.... מתקני מתכת מיוחדים של אינפרנל מכניקס שימשו את כולם לאורך כל הערב, משלבים מתכת, עור, וחשמל, לוכדים ומרתקים את "קרבנותיהם" במגע של פלדה . עכשיו ומחר תערוכת פטיש וציוד BDSM, ומסיבות נוספות בערב. זהו, אנחנו זזים לתערוכה, שאם היא תהיה רק חצי מדהימה ומטורפת ממה שהיה בלילה, יהיה המון מה לספר, דיווחים נוספים בהמשך. יום נעים teacher |
|
crazy_toast(שולט){אליס} |
לפני 20 שנים •
2 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
2 באוק׳ 2004
crazy_toast(שולט){אליס} • 2 באוק׳ 2004
יש לארוע הזה אתר אינטרנט ?
|
|
teacher(שולט) |
לפני 20 שנים •
2 באוק׳ 2004
אתר האינטרנט
לפני 20 שנים •
2 באוק׳ 2004
|
|
crazy_toast(שולט){אליס} |
לפני 20 שנים •
2 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
2 באוק׳ 2004
crazy_toast(שולט){אליס} • 2 באוק׳ 2004
תודה . מגניב. |
|
אחד שמבין(נשלט) |
לפני 20 שנים •
2 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
2 באוק׳ 2004
אחד שמבין(נשלט) • 2 באוק׳ 2004
איזה כייף לכם!!!
הזכרת לי כל מיני אירועים דומים שהייתי בהם, זו חוויה מדהימה! תעשו חיים ותמשיכו לשלוח דיווחים ועדכונים. |
|
teacher(שולט) |
לפני 20 שנים •
2 באוק׳ 2004
היום הראשון של התערוכה
לפני 20 שנים •
2 באוק׳ 2004
כמה מילים על התערוכה:
כל חנויות ה-BDSM והפטיש הגדולות הציגו שם את מרכולתם. בגדים, מחוכים, מגומי, עור, פלסטיק וויניל, היו שם דוגמניות, מידורי חתמה על ספריה... ואפילו פגשנו את ביאנקה (אחת מדוגמניות הפטיש והגומי הבולטות) שהיתה נחמדה וחייכנית. אינסוף דגמי נעלי עקב, מגפיים, ומסיכות. האמנותיות חגגה שם. במיוחד בדגמים שהם עבודת יד. שריוני עור מגולפים, קשקשים ממתכת משולבים בגומי שחור, וציוד כבד ממתכת, שכלל צלבים מעוצבים סטייל סייבר, הלחמות תעשייתיות של גלגלי שיניים ממתכת שיצרו כיסא ענויים... teacher |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 20 שנים •
3 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
3 באוק׳ 2004
Tainted(לא בעסק) • 3 באוק׳ 2004
טיצ'ר!!!
אני מתגעגעתתתתתתתתתתת ומקנא..... |
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 20 שנים •
3 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
3 באוק׳ 2004
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 3 באוק׳ 2004
יצא לך לראות את ביאנקה?
וואאוו, איזה חלום רטוב..... הלוואי עליי להיות במסיבה כזאת, מתי יהיה בארץ??? עמק |
|
המלכה סתיו(שולטת) |
לפני 20 שנים •
3 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
3 באוק׳ 2004
המלכה סתיו(שולטת) • 3 באוק׳ 2004
כן טיצ'ר מצויין תגרום לנו לקנא ....
אם תוכל להבא לעדכננו מוקדם יותר , ליתר דיוק אותי ... אני מצטרפת לא היכרנו אבל נעשה היכרות ... נעים מאוד סתיו |
|
teacher(שולט) |
לפני 20 שנים •
4 באוק׳ 2004
היום השני והקברט
לפני 20 שנים •
4 באוק׳ 2004
teacher(שולט) • 4 באוק׳ 2004
הקברט
היום השני של התערוכה הסתיים במופע קברט שכלל אמנים שונים שבינהם מופע של הרכב ג'אז קינקי (הנגן הראשי,סקסופון, קרוס דרסר, בחור נחמד לבוש מגפי ירך, חצאית עור ומחוך...) המופע התחיל במופע ג'אגלינג וריקוד של זוג , שהיה מאוד בינוני ומשעמם, כבר דאגנו שככה יראה כל הערב, לו רק ידענו. מאותו הרגע דברים הלכו והשתפרו (או הידרדרו, תלוי מאיפה מסתכלים על זה) מופע דראג של שחקן עם פונפונים מחוברים לביצים שלו, ששלף נצנצים מהחזיה ופיזר באויר, סטנד אפ קומדי של אישה הלבושה ומתנהגת כגבר לכל דבר (ג'נג'י) - מלנכוליה מעורבבת ומנוערת עם הומור בריטי שנון וקורע, והשיא של הערב, במופע האחרון, כשמילות המנחה האמורות לתאר את מה שעומד לקרות על הבמה היו: "קבלו את אמנית העירום MOUSE במחיאות כפיים סוערות". (לא לבעלי לב חלש) כניסתה העדינה של אישה קטנה, גוף חטוב, לבושה כפודל וורדרד וחמוד, עם עצם בפה, מובלת בשרשרת ע"י איש בחליפת עסקים, לצלילי מוזיקה אלקטרונית עדינה, לא רמזה במאום על העומד להתרחש. קצת ריקודים שובבים, והנה היא מתפשטת, ומשתרעת על הרצפה.. כולם מתקרבים כדי לראות יותר טוב. בקהל אנשים מהרבה מדינות, לבוש מושקע עד הסוף, כמו במסיבות. והנה הקטנטונת, ומפאת כבודו של האדם ופורום הביזאר, אני אצמצם בתאורי, תוקעת אצבע בעכוזה, וממשיכה עם כל היד, אוכלת מזון לחתולים מקופסא, שוטפת עצמה בסבון, על הרצפה מכוסת הניילון, ומתגלצ'ת מצד לצד כמו ג'רי לי לואיס בימיו הטובים... חוקן עצמי, שפריצים לכל כיוון תוך שליטה מוחלטת בכל השרירים הטבעתיים, קפיצת תחת (כמו קפיצת ראש, רק עם התחת) לתוך גיגית הסבון המונחת על אחד השולחנות שמסביבו ישבו אנשים, לקול תרועות הקהל (חוץ מאלה שישבו קרוב ולא חשבו שזה מצחיק) וכולי וכולי... זה תיאור מצומצם ביותר. אני לא יכול לכתוב מה שהיה, ומי שרוצה לדעת שישאל כשהוא רואה אותי. רק אומר שנשארתי חסר מילים עד לזמן זה ממש וזה נדיר אצלי. התערוכה הסתיימה. דברים מדהימים, רק מה עולים פי שמונה מכל מקום אחר (זה החישוב בלונדון...) ואחרי הערב יש לי תחושה שגם הרבה מהלונדונים נשארו פעורי פה, וידברו על מה שהיה עוד הרבה. מחר תהיה המסיבה האחרונה של ה-RUBBER BALL. מסיבה ענקית, בדגש על אפנה ובנושא מדיקל. סתיו, נעים להכיר, ליל מנוחה teacher |
|